Κυριακη 5/6/22 βολτα Λεωνιδιο Κοσμα

Road Runner

new member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Road Runner
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ δεν θα ακολουθήσω η ζέστη μου είναι αφόρητη και μόνο που υπάρχω, πόσο μάλλον και με το χειμωνιάτικο παντελόνι κ μπότα ψηλή...☹️
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το σκέφτομαι για τις μπότες αλλά θα επικεντρωθώ στον αέρα που θα μπαίνει από το μπουφάν Giving

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εγώ δεν θα ακολουθήσω η ζέστη μου είναι αφόρητη και μόνο που υπάρχω, πόσο μάλλον και με το χειμωνιάτικο παντελόνι κ μπότα ψηλή...☹️
Mια απ τα ιδια ..
Το καλοκαιρι λεω να καταθετω πινακιδες, δεν την παλευω

Για την ενδυση ......αν ειναι να εχεις εξοπλισμο ασφαλειας και να παθεις ανακοπη απο θερμοπληξια, δε λεει

User C

well know member
Βάλτε μέσα στις μπότες σωλήνες πλαστικούς που θα βγαίνουν πάνω από το παντελόνι...Μπορεί να μην δροσίζεστε αρκετά αλλά η μυρωδιά της ιδρωμένης ποδαρίλας θα σας κάνει να βρείτε λιγότερα οχήματα στον δρόμο και έτσι να φτάσετε γρηγορότερα στον προορισμό σας!

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Ducati Pantah 600 SL, Honda Cbr 500r , Honda Cbf 250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Τι να πω;; Το διέγραψες από την μνήμη σου;
Την πιο ζεστή μέρα του περσινού καλοκαιριού. Το μεσημέρι που φεύγαμε από την Αγία Αννα πρέπει να ήταν 47-48 Βαθμοί...

Μα το ειχα πει κιολας .... απορουσα πως δεν ειχε παρει ακομα καμμια φωτια με τετοια ζεστη επειδη για χρονια εκανα διακοπες στο Αχλαδι και παντα ειχε φωτιες ....!facepalm 2

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
@wheelboy @stelios62 ... ΘΥΜΑΣΤΕ πέρσυ το καλοκαίρι τι μέρα αποφασίσαμε να πάμε βόλτα;;;

Εδω εισαι Στέλιο!!! @stelios62

User C

well know member
Μα το ειχα πει κιολας .... απορουσα πως δεν ειχε παρει ακομα καμμια φωτια με τετοια ζεστη επειδη για χρονια εκανα διακοπες στο Αχλαδι και παντα ειχε φωτιες ....!facepalm 2
και επιασε την επόμενη μέρα!

dikoukos

old member
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το σκέφτομαι για τις μπότες αλλά θα επικεντρωθώ στον αέρα που θα μπαίνει από το μπουφάν Giving
Εγω το θεωρω απαραιτητο αξεσουαρ και οσο καυσωνα και να εχει η ευχαριστηση που νιωθω οδηγωντας την μηχανη μου δεν με αφηνει να σκεφτω την ζεστη Βεβαια απο 40 και πανω αρχιζει και υπαρχει θεμα

User C

well know member
Ετοιμος και εγώ. Βγήκε η βαλίτσα, μπήκε το tankbag. Φορτώθηκαν τα εργαλεία για να μην περιμένουμε την οδική στον δρόμο, ελέγχθηκαν και ρυθμίστηκαν οι πιέσεις στα λάστιχα. Κοιτάχτηκαν και τα λάδια (κάνω πολύ με ducatisti τελευταία και φοβΟΥμε)...
Να ντυθώ από τώρα ή να περιμένω το πρωί;

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Ετοιμος και εγώ. Βγήκε η βαλίτσα, μπήκε το tankbag. Φορτώθηκαν τα εργαλεία για να μην περιμένουμε την οδική στον δρόμο, ελέγχθηκαν και ρυθμίστηκαν οι πιέσεις στα λάστιχα. Κοιτάχτηκαν και τα λάδια (κάνω πολύ με ducatisti τελευταία και φοβΟΥμε)...
Να ντυθώ από τώρα ή να περιμένω το πρωί;
Γδύσου, πλυσου, και ντύσου το πρωί να είσαι καθαρός!!

Καλά που πήρες εργαλεία μαζί γιατι μερικά γιαπωνέζικα σκορπάνε στο δρόμο!!!

Top Bottom