BULMONT
Μαθουσάλας member
Εγώ πινω καφε και φευγω....
Ελα ρε, κάτσε λίγο παραπάνω, δεν θα σε πειράξουμε πολύ..................

Εγώ πινω καφε και φευγω....

Ελα........ αυτο ειναι απο τα πολυ ησυχα σου!!!!!Μια και το θέτεις μουσικά το θέμα ......
Επιλογές υπάρχουν αρκετές προφανώς, ανάλογα με διάθεση και ώρα ! Το να σε δούμε, bonus !!!!!!
(όσο περίεργο και να ακούγεται πιο πολλές φορές έχω φάει ψάρι στους Μύλους παρά σουβλάκι ...... να το κοιτάξω γιατρέ μου ε ? )
Επιλογές υπάρχουν αρκετές προφανώς, ανάλογα με διάθεση και ώρα ! Το να σε δούμε, bonus !!!!!!
(όσο περίεργο και να ακούγεται πιο πολλές φορές έχω φάει ψάρι στους Μύλους παρά σουβλάκι ...... να το κοιτάξω γιατρέ μου ε ? )
Videaki απο Αχλαδοκαμπο που πηγαμε το καλοκαιρι. Ωραια διαδρομη!!!!Fair..... ισίωσαμε τον κύκλο!
Αν έχει κάποιος σκοπό να συνεχισει μετά τα Λαγκάδια προς Δημήτσάνα , Στεμνίτσα, Χρυσοβίτσι, Δαβιά και επιστροφή από Τρίπολη, ας το πει, να ξέρουμε τι θα κάνουμε.
Προσωπικά, δεν ξέρω αν θα είμαι σε mood να το κάνω μόνη μου και επιστροφή από Λαγκάδια, πάλι μία ευθεία πίσω... δεν.
Ελα........ αυτο ειναι απο τα πολυ ησυχα σου!!!!!![]()
Καλώς να βρεθούμε Απόστολε!Καλησπέρα την Κυριακή αναλόγως του καιρού θα είμαι παρών και εγώ .

Αγαπημένος προορισμός και από τις πιο όμορφες διαδρομές με μοτοσυκλέτα.Πέρασα από Λαγκάδια σήμερα.
Πολύ ωραίο καφέ θα πιούμε!
Για την όρεξη!
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φανταζομαι οτι την Παρασκευη, θα εχουμε καλυτερη εικονα του καιρου.Την επόμενη Κυριακή, μετά από μια εβδομάδα με βροχές, μας δίνει στα Λαγκάδια καλό καιρό με κάποιες συννεφιές και ανώτερη θερμοκρασία τους 12 βαθμούς.
Ζακέτα να πάρουμε...
https://weather.com/weather/tenday/l/GRXX8794:1:GR
Απαντάμε, γράφοντας το χαρακτηριστικό μας, όσοι θα συμμετέχουμε στη βόλτα.