- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Θα γίνει των Πλακ Σαππαθ ένα πράγμα
![]()
ακου Πλακ Σαππαθ.....μα Πλακ

Θα γίνει των Πλακ Σαππαθ ένα πράγμα
![]()
Έπειτα από Μύλους (σουβλάκια να φανταστω) δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνεις κύκλο Δερβενάκια ή Στέρνα, περνάς έξω απο Ναυπλιον, Λυγουριο, Επίδαυρο,Ισθμό και κάνεις μια όμορφη διαδρομή, και ίσως δεις και εμέναΒασικά σκεπτόμουν το σενάριο που περιγράφεις για επιστροφή, απλά όχι εθνική μετά από Τρίπολη.
Συνεχίζω προς Αχλαδόκαμπο, Κωλοσούρτη, Μύλους για light μάσα, Άργος και πίσω είτε παλιά είτε νέα εθνική (ανάλογα τα κέφια).
Είτε μόνος μου είτε με παρέα, no problem.
Έπειτα από Μύλους (σουβλάκια να φανταστω) δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνεις κύκλο Δερβενάκια ή Στέρνα, περνάς έξω απο Ναυπλιον, Λυγουριο, Επίδαυρο,Ισθμό και κάνεις μια όμορφη διαδρομή, και ίσως δεις και εμένα![]()
Έπειτα από Μύλους (σουβλάκια να φανταστω) δεν υπάρχει λόγος να ξανακάνεις κύκλο Δερβενάκια ή Στέρνα, περνάς έξω απο Ναυπλιον, Λυγουριο, Επίδαυρο,Ισθμό και κάνεις μια όμορφη διαδρομή, και ίσως δεις και εμένα![]()
Για ψάρι εγώ πάω μόνο στον Φόλο, γιατί είναι και το οικονομικό :)Επιλογές υπάρχουν αρκετές προφανώς, ανάλογα με διάθεση και ώρα ! Το να σε δούμε, bonus !!!!!!
(όσο περίεργο και να ακούγεται πιο πολλές φορές έχω φάει ψάρι στους Μύλους παρά σουβλάκι ...... να το κοιτάξω γιατρέ μου ε ? )
Μακάρι να μπορέσω, ειδάλλως θα πάω της προσκολησεως για γρήγορα.
Εγώ πινω καφε και φευγω....
Ελα........ αυτο ειναι απο τα πολυ ησυχα σου!!!!!Μια και το θέτεις μουσικά το θέμα ......
Επιλογές υπάρχουν αρκετές προφανώς, ανάλογα με διάθεση και ώρα ! Το να σε δούμε, bonus !!!!!!
(όσο περίεργο και να ακούγεται πιο πολλές φορές έχω φάει ψάρι στους Μύλους παρά σουβλάκι ...... να το κοιτάξω γιατρέ μου ε ? )
Επιλογές υπάρχουν αρκετές προφανώς, ανάλογα με διάθεση και ώρα ! Το να σε δούμε, bonus !!!!!!
Videaki απο Αχλαδοκαμπο που πηγαμε το καλοκαιρι. Ωραια διαδρομη!!!!Fair..... ισίωσαμε τον κύκλο!
Αν έχει κάποιος σκοπό να συνεχισει μετά τα Λαγκάδια προς Δημήτσάνα , Στεμνίτσα, Χρυσοβίτσι, Δαβιά και επιστροφή από Τρίπολη, ας το πει, να ξέρουμε τι θα κάνουμε.
Προσωπικά, δεν ξέρω αν θα είμαι σε mood να το κάνω μόνη μου και επιστροφή από Λαγκάδια, πάλι μία ευθεία πίσω... δεν.
Ελα........ αυτο ειναι απο τα πολυ ησυχα σου!!!!!![]()