Καλπάζουν οι Κινέζοι!

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Δεν λεω για τα kove που είναι παλιά μάρκα ξεχωρίζουν ...για τις άγνωστες κινεζικές μαρκες που εμφανίζονται ξαφνικά μιλαω..αυτές θέλουν το χρόνο τους...
Εδώ δεν έχεις δίκιο γιατί η Gaokin που φτιάχνει τα rebranded morbidelli είναι πολύ πιο παλιά εταιρεία απ' την Kove.Η μία έχει ιδρυθεί το 2006 (gaokin) και έχει παράξει εκατομμύρια κινητήρες μοτοσυκλετών για διάφορες κινεζικές εταιρείες,και μοτοσυκλέτες,και η άλλη έχει ιδρυθεί το 2017 με υποδεκαπλασια παραγωγή.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Απο μονη της η τιμη δεν λεει κατι Γιαννη.Εσυ θα το επαιρνες αυτη τη στιγμη;
Μετά από κάνα χρόνο και αν είχε αντιπρόσωπο και σέρβις στην Κατερίνη ναι .
Το βοτζ βέβαια το πήρα με το που βγήκε ένα τρίμηνο μετά ,γιατί πληρούσε τον αποπανω όρο .
Βαρέθηκα να τρέχω θέσ/νίκη για σέρβις και να χάνω την μέρα μου .

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Το θέμα είναι όταν ξεκινάς για κάπου να γυρνάς κι ολας ...
Να μην σου φεύγουν κομμάτια στο δρόμο ...
Να μην σου βγάλει ηλεκτρολογικα προβλήματα
Και να μην εισαι αναγκασμένος στα 20.000 χιλιόμετρα να το πουλήσεις όπως κάνουν οι πιο πολλοι....
Σε μια 5ετια θα είναι έτοιμοι οι Κινέζοι...
Οι Κινέζοι, τουλάχιστον οι τρεις μάρκες είναι ήδη εδώ ,μιλάω περισσότερο για την επαρχία ,σε 5 χρόνια θα πουλάν όσο και οι παραδοσιακοι παίκτες της αγοράς .
1000 μηχανάκι κουτα δεν βρίσκεις σε αυτά τα λ7 ,μιλάω για κάποιον που θέλει και- νούριο .
Εγω θα ήθελα να το αναλάβει κάνας σαν τον γκοργκολη και τότε σίγουρα θα πουλήσει .

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Διορθώνω Κατερίνη έχει και αντιπρόσωπο που πουλάει daytona νυν kove ,αλλά δεν ξέρω αν αναλαμβάνει και το σέρβις ή σε στέλνει Τρίκαλα.
Άρα 5 οι μάρκες .

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Και το ότι θα βγάλει κάτι(ηλεκτρονικό) είναι σίγουρο ,όλα βγάζουν και όχι μόνο τα κινέζικα ,να μην αναλωθουμε σε ατέρμονες συζητήσεις.
Για εμένα πρωτίστως με ενδιαφέρει να έχω άνθρωπο εδώ και όχι να τρέχω στου διαόλου τον colo .

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Το voge μου 500ds εχει γραψει 30000χλμ και ειναι καινουργιο οπως το βλεπετε στην φωτο ..... ετοιμο να γραψει αλλα τοσα χλμ.(παρεπιπτωντος σημερα ενας παππους γενηθεις το 1934 μου το χτυπησε παρκαρισμενο με τον καθρεφτη του σπαζοντας την αριστερι μανετα συμπλεκτη και την χουφτα....το εστειλα με οδικη στην μοτοτρεντ για να παει την Δευτερα πραγματογνομονας κτλ και ετσι παει η κυριακατικη εκδρομη στην αραχωβα.....ο παπους ειχε opel corsa 1980 ετρεμε ολοκληρος απο το παρκινσον
και μου εδωσε την αιτηση ανανεωσης διπλωματος απο ΚΕΠ ..... απορω μεχρι ποτε θα οδηγη να ειναι καλα ο ανθρωπος αλλα σε αυτες τις ηλικιες κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να οδηγουμε ....
Περαστικά όλα για κάποιο λόγο γινονται χεχεχεχεχε

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια
Οι Κινέζοι, τουλάχιστον οι τρεις μάρκες είναι ήδη εδώ ,μιλάω περισσότερο για την επαρχία ,σε 5 χρόνια θα πουλάν όσο και οι παραδοσιακοι παίκτες της αγοράς .
1000 μηχανάκι κουτα δεν βρίσκεις σε αυτά τα λ7 ,μιλάω για κάποιον που θέλει και- νούριο .
Εγω θα ήθελα να το αναλάβει κάνας σαν τον γκοργκολη και τότε σίγουρα θα πουλήσει .

Γιάννη σε μια 5ετια οι Κινέζοι θα σαρώσουν την αγορά..ήδη χαζεύω το 450
450MT_Zephyr-Blue_Right.jpg

Πριν λίγο στο Θησείο 2 πέρασαν από μπροστά μου..σαν τρελό θα πουλησει πιο φτηνό και από σκούτερ έχει...

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Γιάννη σε μια 5ετια οι Κινέζοι θα σαρώσουν την αγορά..ήδη χαζεύω το 450
View attachment 59663

Πριν λίγο στο Θησείο 2 πέρασαν από μπροστά μου..σαν τρελό θα πουλησει πιο φτηνό και από σκούτερ έχει...
Το συγκεκριμένο θέλει πλάνο φίλε ,περίπου στο 4μηνο - 5μηνο θέλει να έρθει αν το παραγγείλεις τώρα που μιλάμε .
Το κοιτούσα κι εγώ για αντικαταστάτη του ράλι αλλά θα πάω σε μεγαλύτερη κατηγορία

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια
Το συγκεκριμένο θέλει πλάνο φίλε ,περίπου στο 4μηνο - 5μηνο θέλει να έρθει αν το παραγγείλεις τώρα που μιλάμε .
Το κοιτούσα κι εγώ για αντικαταστάτη του ράλι αλλά θα πάω σε μεγαλύτερη κατηγορία

Κοιτα του @apache ελαφρύ και γρήγορο...

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Μα το είπα ότι δεν θέλω άλλο,δεν κοιτάω γενικά τέτοια ,έχω ήδη το ράλι με 21',δεν με ενδιαφέρουν αλλά μηχανάκια με τέτοιο τροχό .

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Μα το είπα ότι δεν θέλω άλλο,δεν κοιτάω γενικά τέτοια ,έχω ήδη το ράλι με 21',δεν με ενδιαφέρουν αλλά μηχανάκια με τέτοιο τροχό .

E! μα πια τα σκασμενα να μην θελουν να καταλαβουν ... ευσεβεις ποθους ....! Tooth

bmw 2024.jpg

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan

εχει υποτιτλους,πρωτα το βαζετε στα πολωνικα ,και μετα στην αυτοματη μεταφραση σε οτι γλωσσα προτιματε.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan

κι ενα πολυ καλυτερο τεστ,με την ιδια διαδικασια στους υποτιτλους.με 5 χρονια εγγυηση η μοτο ,οπως αναφερει στο τεστ.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

MITT GT-K 2025: Ήρθε στην Ευρώπη – μέσω Ισπανίας – με τιμή έκπληξη!​

Τώρα και τουριστικές μοτοσυκλέτες από την Κίνα

Τα ενδιαφέροντα μοντέλα από την Κίνα συνεχίζουν να εμφανίζονται στο προσκήνιο κι αυτή τη φορά ένα από αυτά, το MITT GT-K, “προσγειώθηκε” στην ισπανική αγορά και είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από την BMW R 1250 RT.
Στην ουσία πρόκειται για το Jedi Kirin GT 750, το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα στο Motorbike (διαβάστε εδώ), που τώρα βρήκε τον δρόμο του προς την Ευρώπη. Παρά την εμφανή, σαφή αισθητική του αναφορά στο BMW, έχει έναν καλό σχεδιασμό που τραβάει την προσοχή.

Κι αυτό δεν είναι περίεργο, δεδομένου ότι ο οίκος σχεδιασμού που έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά είναι το ιταλικό στούντιο Marabese, με μεγάλη ιστορία για περισσότερα από σαράντα χρόνια.

Αξέχαστα μοντέλα έχουν δημιουργηθεί από τον Marabese, όπως η απίστευτη Gilera CX 125 και η αδερφή της Gilera SP01 (για πολλούς μια από τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες ever), κλασικά μοντέλα όπως το Aprilia Pegaso, το πρώτο Piaggio MP3, διάφορα Moto Guzzi και Moto Morini. Έχει συνεργαστεί επίσης με μάρκες όπως η BMW, η Triumph και διάφορες κινεζικές εταιρίες.

Το MITT GT-K δεν είναι μια νέα υπόθεση, αφού έχει ήδη χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια ως αστυνομική μοτοσυκλέτα στην Κίνα, ενώ τώρα έρχεται στην ισπανική αγορά χάρη στον όμιλο Jets Marivent, που έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερα δραστήρια εταιρία μοτοσυκλετών και σκούτερ με το όνομα Mitt Motors.

Το νέο για την Ευρώπη MITT GT-K εμπίπτει στην κατηγορία των τουριστικών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού με άρτιο εξοπλισμό, και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλό βαθμό άνεσης.

Αρχικά, έχει ένα μεγάλο φέρινγκ και ζελατίνα που είναι υπεύθυνα για την προστασία του αναβάτη και συνεπιβάτη από τυχόν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η μεγάλη οθόνη της ζελατίνας/παρμπρίζ ρυθμίζεται τόσο σε ύψος όσο και σε βαθμό κλίσης. Οι σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη έχουν φαρδιά επιφάνεια, επίσης το μπροστινό τμήμα της σέλας είναι θερμαινόμενο, όπως και τα γκριπ, και βρίσκεται μόλις στα 780 χλστ. από το έδαφος.

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 730 cc, τον οποίο υπογράφει η ελβετική μάρκα Suter Racing (!) γνωστή στον κόσμο των αγώνων, ενώ τα ανακοινώσιμα νούμερα είναι 75 ίπποι ισχύς (στις 8.500 rpm) και 70 Nm ροπής, τα οποία, αν και απέχουν πολύ από μεγάλες τουριστικές και πολυτελείς μοτοσυκλέτες, είναι αρκετά για να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα ταξίδια.

Η μάρκα ανακοινώνει κατανάλωση λίγο πάνω από 4,5 λίτρα ανά 100 χλμ., που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία αν συνυπολογίσουμε το μεγάλο μέγεθος του ρεζερβουάρ καυσίμου της (24 λίτρα).

Οι πλαϊνές βαλίτσες περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό, είναι χωρητικότητας 20 λίτρων η καθεμία και η κλειδαριά τους συνδέεται με ένα κλειδί, δηλαδή τον πομπό/μπρελόκ του keyless συστήματος.

Το έξυπνο κλειδί εκκινεί επίσης τη μοτοσυκλέτα, επιτρέπει το άνοιγμα της τάπας ρεζερβουάρ και ενεργοποιεί την κλειδαριά. Με τη λειτουργία του κλειδιού ενεργοποιούνται τα όργανα, η οθόνη TFT με συνδεσιμότητα και λειτουργία mirroring.

Το πάνελ των διακοπτών βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, προσαρτημένο στο καπάκι του ρεζερβουάρ, λύση που αποτρέπει τη “συμφόρησή” τους στα άκρα του τιμονιού, όπου δυσχεραίνεται η χρήση αυτών των διακοπτών, των τόσο απαραίτητων στην οδήγηση.
Μια άλλη λεπτομέρεια είναι η ύπαρξη τριών θυρών/πριζών: USB, USB-C και 12 V. Επίσης υπάρχει φωτισμός LED, με τριπλό προβολέα με ενσωματωμένα φώτα ημέρας DRL.

Το πλαίσιο που είναι μια περιμετρική κατασκευή από αλουμίνιο, μαζί με ένα ψαλίδι από το ίδιο υλικό, συνοδεύεται από ρυθμιζόμενες αναρτήσεις: ανεστραμμένο πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 41 mm, ρυθμιζόμενο σε συμπίεση και επαναφορά, και πίσω αμορτισέρ με συνδέσμους και ρυθμιζόμενη προφόρτιση.

Τα φρένα είναι Brembo, με ακτινικές μπροστινές δαγκάνες – η αντλία είναι επίσης ακτινική και ενεργεί πάνω σε δύο δίσκους 298 χλστ. Το ABS που διαχειρίζεται το αντιμπλοκάρισμα είναι της Bosch. Τα ελαστικά είναι Pirelli Angel GT.
Με την αντίστοιχη BMW να κοστίζει κοντά στις 25.000 ευρώ, η τιμή που ανακοινώθηκε για το MITT GT-K στα 11.945 ευρώ κρίνεται συμφέρουσα.
Περισσότερες πληροφορίες: mittmotors.com

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Τα κάγκελα λίγο κακόγουστα,όπως και η απομίμηση V κυλίνδρων Χόντα πανγιουροπιαν στο Φέρινγκ.Βαρος ξέρουμε;;;διότι μάλλον βαρύ φαίνεται Η πανγιουροπιαν της φτωχαντζας.

karellen

old member
Μοτοσυκλέτα
Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
Όνομα
Νίκος
Περιοχή
Καλαμάτα
Τα ενδιαφέροντα μοντέλα από την Κίνα συνεχίζουν να εμφανίζονται στο προσκήνιο κι αυτή τη φορά ένα από αυτά, το MITT GT-K, “προσγειώθηκε” στην ισπανική αγορά και είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από την BMW R 1250 RT.
Στην ουσία πρόκειται για το Jedi Kirin GT 750, το οποίο σας είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα στο Motorbike (διαβάστε εδώ), που τώρα βρήκε τον δρόμο του προς την Ευρώπη. Παρά την εμφανή, σαφή αισθητική του αναφορά στο BMW, έχει έναν καλό σχεδιασμό που τραβάει την προσοχή.
Την απροκάλυπτη αντιγραφή clopy-paste τη βαφτίζουμε τώρα έμπνευση.
Σαφής πρόοδος.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Την απροκάλυπτη αντιγραφή clopy-paste τη βαφτίζουμε τώρα έμπνευση.
Σαφής πρόοδος.

Δεν λες , να τους έχει ο .... Βούδας καλά για να ψωνίζει ο κοσμακης φτηνά μηχανάκια ....! Tooth

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Δεν υπάρχει πλέον στην βιομηχανία παρθενογένεση,όλα αντιγραφή είναι,απροκάλυπτη η μη.Σε δύο μέτρα Χ Ένα μετάλλου και πλαστικού,πόσες ορίτζιναλ ιδέες να υπάρχουν;;;;όλα κάποτε φτάνουν στον κορεσμό και ο ένας αντιγράφει τον άλλον.Απο κεί και περα, αφήστε την γκρίνια και κάντε χιλιόμετρα με τα μηχανάκια που σας αξίωσε ο Θεός και η τσέπη σας να αγοράσετε.Εμεις κάποτε οι γεροντότεροι γυρίζαμε την Ελλάδα με simson 50 άρια.Σημερα οι νέοι θέλουν 1250 κυβικά για να πάνε μέχρι Λουτράκι η Χαλκίδα.Προοδος .

Top Bottom