Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Τα πάντα όλα.Ανταλλακτικά υπάρχουνε για CBF/YBR 250?
15ετίας μηχανάκια που και εισήχθησαν επίσημα, αλλά και κυκλοφόρησαν πολύ. Σε αυτό το θέμα μην φοβάσαι καθόλου.
Τα πάντα όλα.Ανταλλακτικά υπάρχουνε για CBF/YBR 250?
Ιδια αξιοπιστία πάνω κάτω. Δεν έχω ακούσει για περίεργα προβλήματα. Το Honda περπάτησε παραπάνω εμπορικά. Εγώ θα έπαιρνα το Yamaha επειδή το βλέπω πιο όμορφο.Αυτό είναι καλό πάντως. Απο αυτά τα 2 ποιο είναι καλύτερη επιλογή να το πω; Βγάζει κάποια συγκεκριμένη βλάβη το καθένα;
Λοιπόν πουλάκι μας σου έχω νέα!Λοιπόν πουλάκια μου σας έχω νέα!
Σε μηχανές είμαι ανάμεσα στις εξής τελικά...
1) Honda CBF250
2) Yamaha YBR250
3) Kawasaki Anhelo 250
4) Yamaha XT500E
Κοιτάς τις τιμές του kle και λες γιατί έτσι;;;; σαν πολλά δεν είναι;;;
Budget παίδες είναι 1500€. Βρίσκεις αρκετά τίμια μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά απο όσο βλέπω. Όσο για το 50αρι που έλεγα ίσως και να βρεθεί απο φίλο ένα παλιό Τ50 που δεν το θέλει άλλο και κάθεται. Για εργάτης το Town Mate είναι οτι πρέπει άρα δεν με αγχώνει αυτό.
Η χρήση που θα κάνω στην μηχανή είναι καθαρά βολτάδικη. Δικάβαλος αρκετές φορές κυρίως με την κοπέλα μου ή και με κάναν κολλητό. Πιο πολύ άσφαλτο θα πατάει. Χώμα δεν σκοπεύω να κάνω τρελές διαδρομές. Αν ήτανε μόνο για χώμα θα κοίταγα αμέσως κάνα Suzuki DR που είναι εξαιρετικά για χωμάτινες διαδρομές. Ταξιδάκια θα γίνουνε επίσης αρκετά (όπου μου καρφωθεί η ιδέα να πάω δηλαδή).
Δηλαδή θα είναι μια καθαρά βολτάδικη μηχανή. Street δεν θέλω γιατί δεν θα βολέψει καθόλου σε δικάβαλο (επίσης γιατί να κοζάρουνε οι γύρω τον ποπό της κοπελιάς?) είναι γενικά κουραστικές σε μακρινές βόλτες. Naked απο όσο ξέρω στο στήσιμο είναι περίπου σαν street αλλά με πιο "παπίσια" σέλα να το πω και πιο ψηλό τιμόνι. Λίγο πιο άνετες δηλαδή. Τα on-off γενικά στο μυαλό μου τα έχω συνδέσει με την βόλτα για κάποιο λόγο είναι αυτό που λέμε "ταξιδιάρικες μηχανές". Μέχρι 1500€ λοιπόν το budget μου. Σε αυτά τα λεφτά βρίσκω μέχρι στιγμής Anhelo (αν και απο όσο ακούω απο γνώμες, nope), XT500E (600αρι απο Βόλο και εδω κοντά δεν βρίσκω προς το παρόν), CBF250 και GS500 αλλά απο πολύ μακριά. Επίσης η Suzuki έχει κάποιο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά με Α2; Δεν βλέπω κάτι η αλήθεια είναι πέρα απο κάτι πανπάλαια DR και GN (δεν θέλω τσόπερ...εντάξει είμαι μεταλάς ακούω Alice in Chains και WASP αλλά όχι και στις μηχανές...).
Αυτά λοιπόν...και αύριο αν είναι θα ανοίξω ένα θέμα στην κατηγορία Μοντέλα γιατί τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Και θα θέσω περισσότερα ερωτήματα που έχω αν είναι για μηχανές.
Κοιτάς τις τιμές του kle και λες γιατί έτσι;;;; σαν πολλά δεν είναι;;;

Πραγματικά ο καθένας πουλάει(?) όσο του κατέβει...KLE του 97, 1850 ευρώ!
KLE του 05 , 2200 ευρώ!!
KLE του 08, 3000 ευρώ!!!
KLEω!
Αν πας σε KLE πετάξου Κατερίνη και δες αυτό.
https://www.car.gr/23931773-kawasaki-kle-500-moto-harris-kle-500
Νορμάλ τιμή και φαίνεται καθαρό μηχανάκι. Το είχα σταμπάρει κι εγώ όταν δεν είχα αποφασίσει ακόμη για τι μοντέλο ψάχνω.
Πραγματικά ο καθένας πουλάει(?) όσο του κατέβει...
Το κακό Αποστόλη είναι πως το προ-Facelift ΔΕΝ καλύπτεται από τους περιορισμούς του Α2 όσο το έψαξα, πρέπει να πάει στο facelift με το μπροστά φανάρι του Z...
To Leoncino trail είναι σε πιο καλό μέγεθος. Πιο ψηλωμένο.Off Topic:
Μεγάλο θέμα το μεταχειρισμένο ή μικρότερο καινούριο, σε ανάλογο προβληματισμό βρίσκομαι κι εγώ...
Για το συγκεκριμένο CFMoto 2 πράγματα με προβληματίζουν:
α) Τι είναι τελικά το μοτέρ (μια που πουθενά δεν αναφέρεται η Kawasaki, υποψιάζομαι ότι έπαιξε reverse engineering και όχι αγορά δικαιωμάτων..) και αν καρφώνει βαλβίδες όπως του Versys.
β) Οι πολύ μαλακές αναρτήσεις του που στη πράξη δε ξέρω πως λειτουργούν
Το Leoncino 500 μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ εμφανισιακά, αλλά το θεωρώ μικροκαμωμένο... Αν πήγαινα στη κατηγορία του γυμνού θα κοιτούσα το πιο άσχημο Yamaha XSR 700 ή το πιο ιδιαίτερο Moto Guzzi V7ΙΙI... Το Triumph Street Twin ενώ μου αρέσει, σε πάει στην επόμενη κλίμακα κόστους λόγω 900cc..
Στα V-Strom, από το 2007 και μετά που έγινε 2μπουζο, δεν αλλάζει τίποτα έως το 2011 πέρα από τα χρώματα και τα αυτοκόλλητα. Ποσά για αυτή τη γενιά άνω των 4.500€ είναι αστεία κατ΄ εμέ', και τα 4.500 θα τα έδινα μόνο για μηχανή με αλλαγμένες αναρτήσεις.
Στα Varadero ίσως η καλύτερη λύση να είναι ένα MKII με ABS/CBS, αυτά που ζητάν για το ΜΚΙΙΙ είναι εκτός τόπου και χρόνου..
Στο θέμα μας:
σχόλιο ιδιοκτήτη KLE 500 με Α2 δίπλωμα "Εγώ τελικά πήρα το kle 500, αλλά το τελευταίο (2005-2007) γιατί το προηγούμενο έχει 1 παραπάνω άλογο ισχύος και βγαίνει εκτός Α2, ενώ σε αυτό το κόψανε λίγο βενζίνη στο καρμπυρατερ, του βάλανε και καταλυτη για να πιάσει τα τότε euro."
παρόμοια αναφορά από υποψήφιο αγοραστή με Α2 δίπλωμα "Ψάχνομαι για Kle 500 μοντέλο 2007 (ΛΑΘΟΣ, από το 2005) και μετά...Η μηχανή είναι από τις λίγες on-off που οδηγούνται με α2 και υπάρχει μεταχειρισμένη"
Στην τελική αν του αρέσει ας κάνει μια ερώτηση στη Kawasaki να του απαντήσουν...
Στην αναζήτηση που έκανα είδα ότι σε on/off για Α2 παίζει και το BMW F650 Funduro (μόνο αυτό) και για αυτό η BMW έστειλε την έγκριση τύπου για να την έχει ο ιδιοκτήτης με το Α2 δίπλωμα.
Budget παίδες είναι 1500€. Βρίσκεις αρκετά τίμια μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά απο όσο βλέπω. Όσο για το 50αρι που έλεγα ίσως και να βρεθεί απο φίλο ένα παλιό Τ50 που δεν το θέλει άλλο και κάθεται. Για εργάτης το Town Mate είναι οτι πρέπει άρα δεν με αγχώνει αυτό.
Η χρήση που θα κάνω στην μηχανή είναι καθαρά βολτάδικη. Δικάβαλος αρκετές φορές κυρίως με την κοπέλα μου ή και με κάναν κολλητό. Πιο πολύ άσφαλτο θα πατάει. Χώμα δεν σκοπεύω να κάνω τρελές διαδρομές. Αν ήτανε μόνο για χώμα θα κοίταγα αμέσως κάνα Suzuki DR που είναι εξαιρετικά για χωμάτινες διαδρομές. Ταξιδάκια θα γίνουνε επίσης αρκετά (όπου μου καρφωθεί η ιδέα να πάω δηλαδή).
Δηλαδή θα είναι μια καθαρά βολτάδικη μηχανή. Street δεν θέλω γιατί δεν θα βολέψει καθόλου σε δικάβαλο (επίσης γιατί να κοζάρουνε οι γύρω τον ποπό της κοπελιάς?) είναι γενικά κουραστικές σε μακρινές βόλτες. Naked απο όσο ξέρω στο στήσιμο είναι περίπου σαν street αλλά με πιο "παπίσια" σέλα να το πω και πιο ψηλό τιμόνι. Λίγο πιο άνετες δηλαδή. Τα on-off γενικά στο μυαλό μου τα έχω συνδέσει με την βόλτα για κάποιο λόγο είναι αυτό που λέμε "ταξιδιάρικες μηχανές". Μέχρι 1500€ λοιπόν το budget μου. Σε αυτά τα λεφτά βρίσκω μέχρι στιγμής Anhelo (αν και απο όσο ακούω απο γνώμες, nope), XT500E (600αρι απο Βόλο και εδω κοντά δεν βρίσκω προς το παρόν), CBF250 και GS500 αλλά απο πολύ μακριά. Επίσης η Suzuki έχει κάποιο μοντέλο σε αυτά τα λεφτά με Α2; Δεν βλέπω κάτι η αλήθεια είναι πέρα απο κάτι πανπάλαια DR και GN (δεν θέλω τσόπερ...εντάξει είμαι μεταλάς ακούω Alice in Chains και WASP αλλά όχι και στις μηχανές...).
Αυτά λοιπόν...και αύριο αν είναι θα ανοίξω ένα θέμα στην κατηγορία Μοντέλα γιατί τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο. Και θα θέσω περισσότερα ερωτήματα που έχω αν είναι για μηχανές.
Δεν είναι Α2transalp 600
Δεν είναι Α2
Honda XL600V Transalp specs εψαξα λέει 55 άλογα. Το Α2 σε αφήνει μέχρι 35kW δηλαδή μέχρι 48 άλογα σχεδόν. Το 600αρι είναι Α κατηγορία.
Το Α2 δεν ειναι εως 35 Kw?
Nομιζα οτι ειναι 35,αλλα απ οτι ειδα ειναι 41.
https://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xl600v_98.htm