Zatara
member
- Περιοχή
- Κουκουβάουνες
- Μοτοσυκλέτα
- Daytona DY 125RS EFI '17
- Όνομα
- Γιαβάσης Βλάμης
Από τις 8.30 που μπήκα μέσα στον αρχαιολογικό χώρα, έφτασα να βγω στις 15.00 ! Και δεν είχα πάει ακόμα στο Paestum, προσπάθησα σε λίγες φωτογραφίες να σας δείξω τη μεγαλοπρέπεια του χώρου, και μου είναι δύσκολο να διαλέξω από τις περίπου 1500 φωτογραφίες που τράβηξα μόνο στην Πομπηία, αλλά πιστεύω πως πήρατε μια ιδέα. Βγήκα από ένα μικρό παραδρομάκι για να μη μπλέξω με το πλήθος των τουριστών και περπάτησα περίπου 2 χιλιόμετρα μέχρι το κάμπινγκ να ξεκουραστώ λίγο και να φάω κάτι, θα περίμενα να πέσει λίγο ο ήλιος και να πάω μια βολτίτσα με το μηχανάκι μέχρι την Costa Amalfiana !
Αφού ξεκουράστηκα η μπαταρία της Νikon D90 μπήκε για φόρτιση αφού και οι δύο που είχα στην διάθεσή μου άδειασαν στην Πομπηϊα, έτσι επιστρατεύτηκε η μικρή Olympus P100 που έχω πάντα backup στα ταξίδια, και μια μικρή βολτίτσα στην Costa Amalfiana για απογευματινό καφεδάκι ξεκίνησε. Και μόνο που οδηγείς σε τέτοια όμορφα τοπία χαλαρώνεις και η κούραση πάει περίπατο, στην περιοχή υπάρχουν αρκετά αμπέλια που βγάζουν κράσι κάπως ιδιαίτερο λόγω του ηφαιστειογενούς εδάφους. Μοιάζει στη γεύση με το κρασί της Σαντορίνης αλλά είναι κάπως ξηρό για τα γούστα μου.

Αφού ξεκουράστηκα η μπαταρία της Νikon D90 μπήκε για φόρτιση αφού και οι δύο που είχα στην διάθεσή μου άδειασαν στην Πομπηϊα, έτσι επιστρατεύτηκε η μικρή Olympus P100 που έχω πάντα backup στα ταξίδια, και μια μικρή βολτίτσα στην Costa Amalfiana για απογευματινό καφεδάκι ξεκίνησε. Και μόνο που οδηγείς σε τέτοια όμορφα τοπία χαλαρώνεις και η κούραση πάει περίπατο, στην περιοχή υπάρχουν αρκετά αμπέλια που βγάζουν κράσι κάπως ιδιαίτερο λόγω του ηφαιστειογενούς εδάφους. Μοιάζει στη γεύση με το κρασί της Σαντορίνης αλλά είναι κάπως ξηρό για τα γούστα μου.