Τι χρώμα μηχανάκι πές μου..
Και??? κατι συνταρακτικο συνεβη μεσα σου??? ενιωσες μια αναστατωση??ελα πες...!!!!:D:D:D(επιτέλους γνώρισα τον esel).
Και??? κατι συνταρακτικο συνεβη μεσα σου??? ενιωσες μια αναστατωση??ελα πες...!!!!:D:D:D
Το εχεις ξαναθεσει το θεμα!!!! Συγκεντρωσου σε παρακαλω!!!Αλήθεια τώρα, η μαλακία που σας βαράει είναι επίκτητη ή κληρονομική;![]()
όμορφη και συγκροτημένη (επιτέλους γνώρισα τον esel).
Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Τι να σου λέω τώρα; δεν υπάρχει λέξη στο Ελληνικό λεξιλόγιο...![]()
Αλήθεια τώρα, η μαλακία που σας βαράει είναι επίκτητη ή κληρονομική;![]()
Γιατί δεν ήρθατε για παϊδάκια; Εσύ και ο ακατανόμαστος με το έταιρο λευκό; 15€ ο καθένας δώσαμε ρε...Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Τι να σου λέω τώρα; δεν υπάρχει λέξη στο Ελληνικό λεξιλόγιο...![]()
Εχεις παρει αλλα ξεχνας ...γεροντα!!!!!Ναι αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα....
Γιατί δεν ήρθατε για παϊδάκια; Εσύ και ο ακατανόμαστος με το έταιρο λευκό; 15€ ο καθένας δώσαμε ρε...
Το μόνο εύκολο...Καμία σχέση για τα χρήματα. Οικογενειακές υποχρεώσεις. Αλλά χρωστάω μια Μάνδρα στον Γιώργο αφ ενός, αφ ετέρου θέλω να δω πόσο ωραίο φαγητό έχει ο ταβερνιαρης που όλο εκεί πάτε.![]()
Ααααχαχαχαχσ ΘΕΟΣ λεμεεεε