apache
Μαθουσάλας member
Με την μηχανή;Παιδιά καλημέρα. Στις 9 θα είμαι και εγώ εκεί.

Με την μηχανή;Παιδιά καλημέρα. Στις 9 θα είμαι και εγώ εκεί.

Καλά, άμα το διαβάσει αυτό ο ΚώσταςΤ, τη λιποθυμία την έχει σίγουρη...........![]()
θα ελεγα λοιπόν 9.30πμ στο γνωστό περιπτερο-καφε στον Σκαραμαγκά λιγο μετά την γεφυρα Σχιστου και εάν συμφωνειτε λεω ναμαι εκει κατα τις 9.00 για τον πρωτο καφε της ημέρας
![]()

Με την τσαγιέρα που εχω για μηχανήΜε την μηχανή;![]()
Εσενα μαλλον εχω ξεχασει να σε χειροτονήσω ...θυμησέ μου το σε παρακαλώ πολυ στην πρωτη συνάντηση μαςΜάϊστααααα. Το περίφτερο δίνει ραντεβού στο άλλο περίφτερο. Συναδελφική αλληλεγγύη μου μυρίζει.
Αγαπάμε Στέλιο. :D Είναι ψυχάρα και εκλεκτός του Θεού βεβαίως-βεβαίως.:D
Εσενα μαλλον εχω ξεχασει να σε χειροτονήσω ...θυμησέ μου το σε παρακαλώ πολυ στην πρωτη συνάντηση μας
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχουν πολλές επιλογές, κάνε ένα πλάνο της ώρας και θα σου πω. Λογικά θα σας δω.Ο κύβος ερρίφθη. Πάμε Ναύπλιο την Κυριακή. Κυρίως λόγω καιρού μην φάμε πολύ κρύο (έφαγα αρκετό δυο μήνες στον Έβρο με την μηχανή ), κοντά είναι σχετικά και δεν έχω πάει και ποτέ. Προτείνω να ξεκινήσουμε στις 9.30 για να έχουμε την μέρα μπροστά μας. Κοψίδια στην περιοχή δεν ξέρω που θα φάμε αλλά σίγουρα θα βρούμε κάπου.
Κανονικα πρεπει να τον αναλαβεις εσυ Τζωρτζ:)Είμαι Σίγουρος..

Mπατζαβαλη θέλει να κλείσεις τραπέζι από σήμερα (αν έχει) είναι δύσκολο να βρεις την Κυριακή. Ακόμη Υπάρχει και Ναός του ψαριού στην Κάντια.
ΑχαχαχαχαχαχαχαχαΕγω παλι θα πω απλα στην γυναικα μου ......... παω μεχρι το Περιπτερο ,δεν ξερω τι ωρα θα γυρισω ......αν πιασει επιασε !!!