The mechanic
member
Παιδιά εγώ πέρασα πολύ ωραία. Δεν μου άρεσε καθόλου το οδόστρωμα στην παλιά εθνική αλλά τι να κάνουμε Και εις άλλα με υγείαν :)

Εσύ ποιός είσαι;Ωραιότατη βολτιτσα, όμορφη και συγκροτημένη (επιτέλους γνώρισα τον esel). Tο Ναύπλιο σταθερή και διαχρονική αξία.
Τα λέμε στην επόμενη![]()
Τι χρώμα μηχανάκι πές μου..Αν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω μετά![]()
Τι χρώμα μηχανάκι πές μου..
Κώστα;Αινταααα... Με ποιον είπες ότι θα βάλουμε βενζίνη στο Σπαθοβουνι;
Και??? κατι συνταρακτικο συνεβη μεσα σου??? ενιωσες μια αναστατωση??ελα πες...!!!!:D:D:D(επιτέλους γνώρισα τον esel).
Και??? κατι συνταρακτικο συνεβη μεσα σου??? ενιωσες μια αναστατωση??ελα πες...!!!!:D:D:D

Το εχεις ξαναθεσει το θεμα!!!! Συγκεντρωσου σε παρακαλω!!!Αλήθεια τώρα, η μαλακία που σας βαράει είναι επίκτητη ή κληρονομική;![]()
όμορφη και συγκροτημένη (επιτέλους γνώρισα τον esel).
Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Τι να σου λέω τώρα; δεν υπάρχει λέξη στο Ελληνικό λεξιλόγιο...![]()

Ναι αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα....Το εχεις ξαναθεσει το θεμα!!!! Συγκεντρωσου σε παρακαλω!!!
Αλήθεια τώρα, η μαλακία που σας βαράει είναι επίκτητη ή κληρονομική;![]()
Γιατί δεν ήρθατε για παϊδάκια; Εσύ και ο ακατανόμαστος με το έταιρο λευκό; 15€ ο καθένας δώσαμε ρε...Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Τι να σου λέω τώρα; δεν υπάρχει λέξη στο Ελληνικό λεξιλόγιο...![]()
Εχεις παρει αλλα ξεχνας ...γεροντα!!!!!Ναι αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα....