Yamaha xsr 125 αξίζει ?

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Ωραιότατο και δικυλινδρο.

Δικυλινδρο μηχανακι μεχρι τα 500 κυβικα δεν νομιζω πως εχει νοημα και απο θεμα κοστους αγορας , συντηρησης , βαρους ισως κ.λ.π. cdefghigi
Συν οτι τα μονοκυλινδρα εχουν συνηθως περισσοτερη ροπη στις χαμηλες στροφες για τις .... ανηφορες.

Βεβαια οτι αρεσει του καθενος , εννοειται. Καλη αγορα στον φιλο @banbasten09. eye

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Aλεξανδρος @banbasten09 καλημερα.
Σε αυτα τα χρηματα να κοιταξεις και Versys 300 μτχ.
Κανε μια ερευνα αγορας στο car πιστευω αξιζει, και μπορεις
να κανεις και ταξιδακια ανετα εκτος Μηλου αν χρειασθει βεβαια.
Mε 40 αλογατα και 17 λιτρα ρεζερβουαρ πιστευω ειναι καλη επιλογη.
Καλοριζικο προκαταβολικα οτι και αν παρεις!Bike

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Δικυλινδρο μηχανακι μεχρι τα 500 κυβικα δεν νομιζω πως εχει νοημα και απο θεμα κοστους αγορας , συντηρησης , βαρους ισως κ.λ.π. cdefghigi
Συν οτι τα μονοκυλινδρα εχουν συνηθως περισσοτερη ροπη στις χαμηλες στροφες για τις .... ανηφορες.

Βεβαια οτι αρεσει του καθενος , εννοειται. Καλη αγορα στον φιλο @banbasten09. eye
Θα είναι πιο ξεκούραστο παντού όμως .
Ανετοτερο σε ταξιδακια και πιο αξιόπιστο από ένα μονοκιλυνδρο ψηλά .
Να μην αναφέρω κραδασμούς κλπ.
Γι'αυτό για εμένα υπερτερεί παντού το στροματακι αυτό

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Θα είναι πιο ξεκούραστο παντού όμως .
Ανετοτερο σε ταξιδακια και πιο αξιόπιστο από ένα μονοκιλυνδρο ψηλά .
Να μην αναφέρω κραδασμούς κλπ.
Γι'αυτό για εμένα υπερτερεί παντού το στροματακι αυτό
Εγώ θα το έπαιρνα για το νησί με κλειστά μάτια Γιάννη...

banbasten09

new member
Περιοχή
Milos
Όνομα
Alexandros
Καλησπέρα σε όλους και πάλι !

Είμαι ακόμη σε σκέψη για το τι μηχανή θα αγοράσω . Έχω καμία 15αρια μέρες για να αποφασίσω .Υπενθυμίζω ότι είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα που θα αγοράσω χωρίς να είμαι ιδιαίτερα έμπειρος . Υπενθυμίζω επίσης ότι ζω σε νησί και οι καθημερινές μου ανάγκες είναι γύρω στα 25χιλ(συνολικά ) σε μέτρια άσφαλτο με λακούβες συχνά πυκνά . Ίσως κάποιες φορές χρειαστεί να το παω σε βατό χωματόδρομο . Τις προηγούμενες μέρες έκανα κάποια μαθήματα σε μοτοσυκλέτα και μεταξύ άλλον οδήγησα το Yamaha Mt 125 και μου φάνηκε πολύ άνετο και εύκολο να το οδηγείς . Έτσι άρχισα να σκέφτομαι το mt03. Θεωρητικά δεν φαίνεται καλή επιλογή για νησί αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας για το τι προβλήματα μπορεί να εχω. Ευχαριστώ ! https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-03-2022/

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Καλησπέρα σε όλους και πάλι !

Είμαι ακόμη σε σκέψη για το τι μηχανή θα αγοράσω . Έχω καμία 15αρια μέρες για να αποφασίσω .Υπενθυμίζω ότι είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα που θα αγοράσω χωρίς να είμαι ιδιαίτερα έμπειρος . Υπενθυμίζω επίσης ότι ζω σε νησί και οι καθημερινές μου ανάγκες είναι γύρω στα 25χιλ(συνολικά ) σε μέτρια άσφαλτο με λακούβες συχνά πυκνά . Ίσως κάποιες φορές χρειαστεί να το παω σε βατό χωματόδρομο . Τις προηγούμενες μέρες έκανα κάποια μαθήματα σε μοτοσυκλέτα και μεταξύ άλλον οδήγησα το Yamaha Mt 125 και μου φάνηκε πολύ άνετο και εύκολο να το οδηγείς . Έτσι άρχισα να σκέφτομαι το mt03. Θεωρητικά δεν φαίνεται καλή επιλογή για νησί αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας για το τι προβλήματα μπορεί να εχω. Ευχαριστώ ! https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/hyper-naked/mt-03-2022/
Άριστο με κλειστά μάτια

banbasten09

new member
Περιοχή
Milos
Όνομα
Alexandros
Άριστο με κλειστά μάτια
Λογικά σε αυτό θα πάω . Μια ερώτηση ακόμη και ελπίζω να μην κουράζω . Υπάρχει κάποιος φόβος να αγοράσεις μοντέλο του 21 καινούργιο με 300 ευρώ λιγότερα από το μοντέλο του 22 ? Το διάστημα που έχει μείνει στο κατάστημα χωρίς να πωληθεί το φθείρει σε κάτι ? Ειναι μείον σε μελλοντική μεταπώληση?

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Λογικά σε αυτό θα πάω . Μια ερώτηση ακόμη και ελπίζω να μην κουράζω . Υπάρχει κάποιος φόβος να αγοράσεις μοντέλο του 21 καινούργιο με 300 ευρώ λιγότερα από το μοντέλο του 22 ? Το διάστημα που έχει μείνει στο κατάστημα χωρίς να πωληθεί το φθείρει σε κάτι ? Ειναι μείον σε μελλοντική μεταπώληση?
Όχι έχω φίλο που αγόρασε το 2014 στοκ Honda μεγάλη του 2010 κανένα πρόβλημα.
Καλύτερα όμως αν η διαφορά είναι μόνο 300€ πάρε του 22 θα τα πάρεις από την μεταπώληση.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Πάρε το φτηνότερο. Κανένα πρόβλημα και η άδεια σου θα λέει 2022. Ειδικά αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο μοντέλο που να αλλάζει πρακτικά τα πράγματα.

banbasten09

new member
Περιοχή
Milos
Όνομα
Alexandros
Πάρε το φτηνότερο. Κανένα πρόβλημα και η άδεια σου θα λέει 2022. Ειδικά αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο μοντέλο που να αλλάζει πρακτικά τα πράγματα.
Η μοναδική αλλαγή είναι euro4-->euro5. Αυτό ίσως παίζει κάποιο ρόλο σε 4-5 χρονιά .

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Να αγοράζεις το πρώτο σου μηχανάκι ... και να σκέφτεσαι πρωτα την μεταπώληση ....! Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Να αγοράζεις το πρώτο σου μηχανάκι ... και να σκέφτεσαι πρωτα την μεταπώληση ....! Tooth
Καλά κάνει, ακριβώς γιατί είναι το πρώτο

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Καλά κάνει, ακριβώς γιατί είναι το πρώτο

Για αυτό δεν θα γίνεται ποτέ εραστές της μοτοσυκλέτας ... δουλέμποροι .....! cde ToothTooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Για αυτό δεν θα γίνεται ποτέ εραστές της μοτοσυκλέτας ... δουλέμποροι .....! cde ToothTooth
Δεν είμαστε σαν και εσένα που το πρώτο σου μηχανακι το κράτησες 40 χρόνια, τα σάβανα δεν έχουν τσέπες ρεεεε...
Σπάγγο, τσιφουτη... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Η μοναδική αλλαγή είναι euro4-->euro5. Αυτό ίσως παίζει κάποιο ρόλο σε 4-5 χρονιά .
αν σε 5 χρόνια έχεις το ίδιο, δεν θα σε νοιάζει.
αν σε 5 χρόνια έχεις άλλο, πάλι δεν θα σε νοιάζει.
ooops

Μην σκέφτεσαι τα 50 ευρώ πάνω ή κάτω στην μεταπώληση. Αν αγοράζεις για να το πουλήσεις, πάρε μεταχειρισμένο. Στο καινούριο με το που θα βγεις απο την αντιπροσωπεία χάνεις 20%

Μην αγοράζεις με γνώμονα το πόσο θα το αγοράσει ο επόμενος απο εσένα. Ξεκινάς με λάθος σκεπτικό

Αλλά και πάλι, τα 300 ευρώ διαφορά, δεν θα τα πάρεις πίσω επειδή είναι euro 5. Ούτε και θα πάρεις και παραπάνω επιδόσεις. Κάθε euro και πιο φιμωμένα είναι. Όσο παλιότερο, τόσο γρηγορότερο συνήθως.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Αι ερασταί τσι μοτοσικλέτας, αγοράζουν Ιταλικά.

...και μετά γίνεται η σούφρα τους ΝΑ! όταν θέλουν να τα μεταπωλήσουν Tooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Καλησπέρα σε όλους ,

Για μετριοκακη άσφαλτο ελαστικά 50-50 ή ασφάλτινα είναι καλύτερα . Τι γνώμη έχετε για αυτό :

Ευχαριστώ
Μαλακά ασφάλτινα

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Τα 50/50 σημαίνει ότι θα μπαίνεις η θα περπατάς χώμα.
Αν το έχεις σκοπό πάρε εντουρακι.
Αν όχι άστο όπως είναι

N

notakos600

Guest
αν σε 5 χρόνια έχεις το ίδιο, δεν θα σε νοιάζει.
αν σε 5 χρόνια έχεις άλλο, πάλι δεν θα σε νοιάζει.
ooops

Μην σκέφτεσαι τα 50 ευρώ πάνω ή κάτω στην μεταπώληση. Αν αγοράζεις για να το πουλήσεις, πάρε μεταχειρισμένο. Στο καινούριο με το που θα βγεις απο την αντιπροσωπεία χάνεις 20%

Μην αγοράζεις με γνώμονα το πόσο θα το αγοράσει ο επόμενος απο εσένα. Ξεκινάς με λάθος σκεπτικό

Αλλά και πάλι, τα 300 ευρώ διαφορά, δεν θα τα πάρεις πίσω επειδή είναι euro 5. Ούτε και θα πάρεις και παραπάνω επιδόσεις. Κάθε euro και πιο φιμωμένα είναι. Όσο παλιότερο, τόσο γρηγορότερο συνήθως.
Συνήθως γίνεται μάγκας ο επόμενος...

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
Για το νησι παρε αυτο

Ειναι φθηνο Με μεγαλη διαδρομη αναρτησεων κ αρκετα πιο δυνατο απο το 125...

Λιγο απ ολα κ ταμαμ για την Μηλο

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εκσυγχρονισου παιδι μου ....που ζεις...στα 80ς?

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom