- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
- Όνομα
- Στελιος Τζιανετοπουλος
- Περιοχή
- μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
δε μου λες για το 1290 υπάρχουν βαλίτσε ;;;;
Πυροβολάει λέμε.....Για `μένα προσωπικά αν υπήρχε θέμα διλήμματος θα κοιτούσα να δω τι παίζει και από θέμα υποστήριξης.
Για το 1290 υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι οι οποίοι έχουν και ομάδα στο fb και μπορούν να σου λύσουν κάθε απορία. Όπως επίσης και στο θέμα του service θεωρώ πως υπάρχουν πλέον αρκετοί μάστορες που μπορούν να τα πιάσουν.
Το Veloce έχει κάνει πωλήσεις στην Ελλάδα? Δεν έχω ιδέα. Αν δεν υπάρχουν αρκετές πωλήσεις πάντως γενικά θα ψάχνεσαι μόνος σου για τα πάντα. Στα 1290 πλέον έχουν αρχίσει και βγαίνουν αγγελίες και για μεταχειρισμένα αξεσουάρ (βαλίτσες, εξατμίσεις κτλ) οπότε γλιτώνεις και αρκετά λεφτά έτσι μακροπρόθεσμα.
δε μου λες για το 1290 υπάρχουν βαλίτσε ;;;;
Kαλάαααα....δε μου λες για το 1290 υπάρχουν βαλίτσε ;;;;
Mανο προς τι οι προβληματισμοι.....εχω την εντυπωση οτι στο καινουριο tracer κατι δεν σου κωλαει"Oλα τα ξέρω εγώ.....
Οχι ρωταω για λογαριασμό φιλου που ψήνεται για μια απο τις δυο,εγω του λέω να παρει tracer και να φάει τα ρέστα σουβλάκια..... Σήμερα θα πεσει το τελικό ψησιμο.....Mανο προς τι οι προβληματισμοι.....εχω την εντυπωση οτι στο καινουριο tracer κατι δεν σου κωλαει

Σας είπα σήμερα για το veloce? :D
Όχι, ευλόγησων αφεντικόεμεις σου δωσαμε σημερα τις ευχές μας ;;;; :D:D:D
Dum spiro Veloce speroΌχι, ευλόγησων αφεντικό

Χύτρα ταχύτητοςςςςςεκείνη την βαλβίδα αποσσσυμπίεσσσηςςς μην ξεχάσσσειςςς να βάλειςςς ....πανω και αρισσστερά απο το αρισσστερο αυτί σσσσσσσσσσ!!!!!
![]()
Πηγαιμε την φραπεδιαερα λιγο στην χωματερη να δω κατι
Για εκεί τον βλέπω.....

fgh
fgh
fgh
fgh
fghΛες και στουκαρε με την οπισθεν σε καναν τοιχο.
μπαααα με το πουπουλενιο μπουφανάκι τα αθλητικά παπουτσάκια και τα δερματινα γαντάκια εγώ για tracer θα ελεγα να παραμεινει....:D:D:D:D:D
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh