- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Το μπεμφε ειναι μπεμφε ,τιποτα λιγοτερο ,τιποτα περισσοτερο.Ενω η Μπε Μπε?
Το μπεμφε ειναι μπεμφε ,τιποτα λιγοτερο ,τιποτα περισσοτερο.Ενω η Μπε Μπε?
Να γιατί ΚΤΜΤο μπεμφε ειναι μπεμφε ,τιποτα λιγοτερο ,τιποτα περισσοτερο.
Η κατεμ ειναι 100χρονια μπροστα.Να γιατί ΚΤΜ
?????????????Σοβαρα υπαρχουν,αλλα το σημειο αναφορας ολων ειναι παντα η ιδια μαρκα.
?????????????
Εν Ελλαδι με τις στρευλωσεις και την ιδιοτροπια της εγχωριας αγορας ,ναι.Τι δεν καταλαβες? Ολοι με την BMW δεν κανουν τις συγκρισεις?
Και οι δυο κορυφαιες μηχανες.Η μια σε χαλαρωνει,η αλλη σε τσιτωνει.Διαλεξε τι ειδους συγκινησεις προτιμας.
....Με τα 1090 κονταροκτυπιεμαι εγω..

"Ασε μωρή Λουάνα που λέει και ο esel.......άντε και με κάνα κωλοφτιαγμένο παπί...............![]()

H Triumph είναι σαφώς μια κατηγορία μόνη της....Αντικειμενικά η κατηγορία έχει γεμίσει με πολύ ποιοτικές μηχανές.
Το σημείο αναφοράς και σύγκρισης σε όλο τον πλανήτη είναι η BMW R1200GS μας αρέσει δεν μας αρέσει.
Τώρα στο ερώτημα που έθεσες ανάμεσα στις δύο σαφώς καλύτερη στα σημεία είναι η Triumph.
H Triumph είναι σαφώς μια κατηγορία μόνη της....
Να τον πάρεις..εξαιρετικό εργαλείο... Πάρτο να παίρνουμε σειρά..Ευχαριστώ όλους για τις εντυπώσεις σας παιδιά.
Μου φαίνεται ότι τα 20κ δύσκολα θα τα αποφύγω.
Θα δοκιμάσω η αλήθεια είναι και την gs αλλά όπως είπα και στην εισαγωγή μου στην αρχή αυτός ο τίγρης μου έκανε τρομερή εντύπωση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ που δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάει και διαβάζει συγκριτικά εταιριών κτλ βλέπω πως όλοι παίρνετε θέση αλλά δεν το αναλύεται λίγο παραπάνω.
Δηλαδή γιατί το Tiger είναι τόσο καλύτερο από το GS?
Εγώ νομίζω πως σε αυτήν την κατηγορία η κάθε εταιρία υπερέχει και σε κατι... πάνω στο οποίο βασίζει όλο της το marketing.
Και τρέχουμε ΕΜΕΙΣ σαν τα πρόβατα από πίσω τους.
@SHOOTER045 πάντως το 1090 κακως το βάζεις στην ίδια κατηγορία με αυτά τα 2. Η άποψη μου είναι πως το 1090 κακώς βγαίνει και με 19αρι τροχό μπροστά. Θα έπρεπε να υπάρχει μόνο το R σαν μια εξέλιξη του 990.
Μπορεί μεν ο φίλος να ρωτάει μεταξυ των δύο θηρίων ποιό... αλλά εγώ σκαλωσα στο παραπάνω.Είχα στο μυαλό μου την προηγούμενη κατηγορία στα 800 που νομίζω ότι για Ελλάδα είμαστε σχεδόν καλυμμένοι, αλλά όταν ανέβηκα στο 1200 κάτι μέσα μου με σπρώχνει προς ψηλά. Θα δούμε, είμαι ακόμα στην αναζήτηση.