dikoukos
old member
- Μοτοσυκλέτα
-
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
- Όνομα
- Xατζηπετροs Δημητρηs
Μα για το καλο του τα λεωΜπάμπη τα μισά του μισού να μου'λεγε...
..Θα του χάριζε το RT.![]()

Μα για το καλο του τα λεωΜπάμπη τα μισά του μισού να μου'λεγε...
..Θα του χάριζε το RT.![]()

H γυναίκα μου (πιανίστρια) λεει ότι είμαι άχρηστος στην κιθάρα και να παίζω μόνο μπασοΦίλε....αρχίζω και αμφιβάλω αν ξέρει να παίζει και κιθάρα!![]()
και τα ποιήματα..και κάπως έτσι ξεκινούν τα ρητά..![]()

Φίλε...το νήμα θα πάει χαλαρά άλλες 20-30 σελίδες.όμως δε σχολιάζετε στο άλλο νήμα πως πλαγιαζετε τη μηχανή...
Εδω εσείς..... ΤΡΑΝΣΑΛΠ
ΤΟ ΤΡΑΒΆΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

Καλά ρε φίλε, πως κάνεις έτσι;Αφήστε τα αυτά με τα δάχτυλα Αρκούδε και Αρκουδάκια σας ξέρω εσάς τις λούγκρες που βγάζετε αέρα ή κυκλοφοράτε με γυαλόχαρτα.
ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΨΙΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ....
Τώρα αρχίζουμε....

Ελεγα να τ αφησω στη γλαστρα διπλα απ τη πορτα!!Ναι και τα κλειδια, κατω απο το χαλακι!![]()
![]()
Ρε Μπαμπίνο σήμερα είχαμε όργια λέμε...όμως δε σχολιάζετε στο άλλο νήμα πως πλαγιαζετε τη μηχανή...
Εδω εσείς..... ΤΡΑΝΣΑΛΠ
ΤΟ ΤΡΑΒΆΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

Καταξοδεύτηκες Αρκούδε, άστα τα σάπια λέμε και φουσκώστε κανά λάστιχο.Καλά ρε φίλε, πως κάνεις έτσι;
Αντε, επειδήξ είμαι χουβαρντάς, να σου βάλω ένα δάκτυλο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Με το PCX;Ρε Μπαμπίνο σήμερα είχαμε όργια λέμε...
Άκου-ούστε φάση...
Επιστρέφω με το σκούτερ από διάφορα, φορτωμένος από μπιτόνι με βενζίνη μέχρι κ@λόχαρτα και τσαααααακ ένα Τράνσαλπ στο φανάρι δίπλα δίπλα.
Ανάβει πράσινο και ...μαντέψτε το κλάμα πούπεσε....![]()

Πρώτον εγώ δεν μίλησα καν για το τι κάνω εγώ ή τι δεν κάνω.Καταξοδεύτηκες Αρκούδε, άστα τα σάπια λέμε και φουσκώστε κανά λάστιχο.![]()

Με το 125, ούτε καν το 150, ΑΦΡΙΣΕ !Με το PCX;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εισαι κι εσυ θειο σα τον αλλον με το Τmax, που εριξε σε Busa στο φαναρι??Ρε Μπαμπίνο σήμερα είχαμε όργια λέμε...
Άκου-ούστε φάση...
Επιστρέφω με το σκούτερ από διάφορα, φορτωμένος από μπιτόνι με βενζίνη μέχρι κ@λόχαρτα και τσαααααακ ένα Τράνσαλπ στο φανάρι δίπλα δίπλα.
Ανάβει πράσινο και ...μαντέψτε το κλάμα πούπεσε....![]()
Αχά, υπόψη λοιπόν για στριφτερές διαδρομές όταν ξανα ανέβω πάνω...με Τράνσαλπ για νάχω γκάζια όχι με το ντίζελ....Πρώτον εγώ δεν μίλησα καν για το τι κάνω εγώ ή τι δεν κάνω.
Συνταξίδεψα με 5-6 απο εδω μέσα οπότε είμαι γνωστή ποσότης για το πως οδηγώ. No surprises there
Απο εκει και πέρα σε πιάνω αδιάβaστο. Στο νήμα για τις πιέσεις έχω γράψει τι βάζω και μου απάντησε ο συνονόματος @dodos πως το τουμπανιάζω. Εκει έβαλα τα σπεκς και είδε πως απλά το βάζω 0,1 bar παραπάνω απο το 2,8 bar που δίνει η Απρίλια.
Αυτά τα σάπια με γυαλόχαρτα και ξεφούσκωτα λάστιχα δεν τα ξέρω, επειδή δεν έχω να αποδείξω και κάτι. Ότι γράψει.![]()

Κάτσε σε λίγο θα ανεβεί συνταγή μαγειρικής. Τώρα ξεκινάνε τα καλά.Πως κάνω ignore ολόκληρο θέμα??
Δηλαδή να μην μου το.εμφανίζει καθόλου?
Έτσι ακριβώς.Εισαι κι εσυ θειο σα τον αλλον με το Τmax, που εριξε σε Busa στο φαναρι??

Εντάξει....τρανσαλπ πέρασες...δεν είναι και για να το παινεύεσαι!Έτσι ακριβώς.
Θάκανε και σούζα το PCX αλλά φοβηθηκα μη φύγουν τα κ@λόχαρτα πούχα κρεμασμένα στο τιμόνι.![]()

Τον λυπήθηκα...μετά...έφυγε και ένα δάκρυ κρυφά για το πως συμπεριφέρθηκε έτσι Χονδαίος σε Χονδαίο, θα πάω για εξομολόγηση στο Αρχιερατείο αύριο...Εντάξει....τρανσαλπ πέρασες...δεν είναι και για να το παινεύεσαι!
Εκκλησία έκλεψες..
![]()
![]()
![]()

Σάββας ο τρανσαλποφαγος
Μεγάλη η χάρη του
Στην κατανάλωση το τρώω για πρόγευμα !