Transalp!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Επειδή έχει γίνει της μοδός ο άξονας έχω να πω το εξής , στο μοντέλο το δικό σου , κυρίως , αλλά και στο 1150 ΔΕΝ έβγαζε πρόβλημα . Όσα έβγαζε σε πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα ήταν φυσιολογική φθορά , που μέχρι τότε σε άλλες μηχανές θα είχες αλλάξει 3-4 φορές αλυσιδογράναζα . Άρα το κόστος επισκευής συνολικά είναι μικρότερο και δεν έχεις ασχοληθεί για πολλά χρόνια . Πρόβλημα στους άξονες βγάζουν τα τελευταία χρόνια με τα μη πρωτογενή σίδερα και όχι τα παλαιότερα . Το δικό μου (2005) , αλλά και όσα ξέρω μέχρι και το 2014+ δεν έχουν εμφανίσει κάποιο πρόβλημα . Αν το δικό μου βγάλει πρόβλημα σιγά σιγά τώρα που έχει περάσει τα 136000 , είναι φυσιολογική φθορά ,μη έχοντας ασχοληθεί καθόλου μαζί του 16 χρόνια και χωρίς να πληρώσω τίποτα χρηματικά. Για αυτούς που λένε δεν θέλω να ασχολούμαι , λέω πως θα είχαν ασχοληθεί με το να αλλάξουν αλυσιδογράναζα , όσες φορές το είχαν κάνει , πληρώνοντας τα ανάλογα .
Όταν συμβεί , που ακόμα δεν έχω τέτοιο δείγμα , θα γίνει επισκευούλα και μετά άλλα τόσα χρόνια...
Καλό είναι και οι υπόλοιποι σύντροχοι με πενφε εδώ μέσα να γράψουν πόσα χιλιόμετρα έχουν , αν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον άξονα τους και να δούμε αν όντως είναι πρόβλημα επί του πρακτέου και όχι φιλοσοφικό .
Προβλήματα με σπάσιμο άξονα είχαν και τα πρωτα paraveler στα..R80 και r100gs
Πιο κοντό ψαλίδι δημιουργούσε μεγάλη γωνία στο σταυρό.. Ειδικά αυτά που ταξίδευαν φορτωμενα, κάθε 60-80k κρακ
Και τα πρώτα παραβελερ στο k1 όπως και στα k100rs 16v, καπου στα 120.000χλμ το περίμενες!!
Μεσα 90s, όμως, στα k1100 και r1100 μάλλον κάτι θα βελτίωσαν στην άρθρωση, γιατί όντως δεν ακούμε για ζημιες

Τελευταία επεξεργασία:

User V

Μαθουσάλας member
Όχι... Συζήτηση κάνουμε, οι αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακομα...
Κοίτα.

Το μόνο που κατάφερες ήταν να με βάλεις να σκέφτομαι να πάρω 4ο Transalp.. Tooth

Το ανέβασες και σε λάθος ενότητα.
Θες και Transalp.. Hate

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Κοίτα.

Το μόνο που κατάφερες ήταν να με βάλεις να σκέφτομαι να πάρω 4ο Transalp.. Tooth

Το ανέβασες και σε λάθος ενότητα.
Θες και Transalp.. Hate

Στη φάση που είμαι τώρα, ειμαι για τρανσαλπαρα... Αρκεί να με βολεψει εργονομικά.
135 τέλη και κάθε 12.000 λάστιχα τα θεωρώ τζάμπα λεφτά.
Καινούρια μερσεντε να μου χάριζανε, εγω θα κρατούσα το accent που έχω... You get the point.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Στη φάση που είμαι τώρα, ειμαι για τρανσαλπαρα... Αρκεί να με βολεψει εργονομικά.
Καινούρια μερσεντε να μου χάριζανε, εγω θα κρατούσα το accent που έχω... You get the point.
Αγορίνα μου γλυκιά, πάρε ένα vstrom πρώτης γενιάς να σωθείς.
Κατανάλωση μισή απο το Τρανσαλπ, ίδια τέλη, καλύτερες επιδόσεις, και πιο άνετο στον δρόμο (χειρότερο στο χώμα).

Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα τον τροχό απο την αρχή. Για αυτά που θες Vstrom 1st gen.Τέλος.
Τι μου κοιτάς τα χρέπια της περασμένης χιλιετίας (κι όχι επειδή είναι της περασμένης χιλιετίας, μιας και το δικό σου τέτοιο είναι, αλλά επειδή τα τρανσαλπ ειδικά τα παίρνανε για να τα σκίσουν σε πόλη, χώματα, πεζοδρόμια, εθνικές οδούς και πέρασαν ήδη απο 6-7 κατόχους το καθένα)cde

Αν δεν σε πειράζει η θέση οδήγησης (που επειδή είσαι ψηλός μάλλον θα σε ενοχλεί) τότε bandit 650. Άθραυστο και επίσης οικονομικό

Άσε τα τρανσαλπ 600. Είναι ακριβό σπορ πλέον. Άκου με! eye

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Αγορίνα μου γλυκιά, πάρε ένα vstrom πρώτης γενιάς να σωθείς.
Κατανάλωση μισή απο το Τρανσαλπ, ίδια τέλη, καλύτερες επιδόσεις, και πιο άνετο στον δρόμο (χειρότερο στο χώμα).

Δεν θα ανακαλύψουμε τώρα τον τροχό απο την αρχή. Για αυτά που θες Vstrom 1st gen.Τέλος.
Τι μου κοιτάς τα χρέπια της περασμένης χιλιετίας (κι όχι επειδή είναι της περασμένης χιλιετίας, μιας και το δικό σου τέτοιο είναι, αλλά επειδή τα τρανσαλπ ειδικά τα παίρνανε για να τα σκίσουν σε πόλη, χώματα, πεζοδρόμια, εθνικές οδούς και πέρασαν ήδη απο 6-7 κατόχους το καθένα)cde

Αν δεν σε πειράζει η θέση οδήγησης (που επειδή είσαι ψηλός μάλλον θα σε ενοχλεί) τότε bandit 650. Άθραυστο και επίσης οικονομικό

Άσε τα τρανσαλπ 600. Είναι ακριβό σπορ πλέον. Άκου με! eye
Τα κλεβουνε τα στρομ... Παρκάρω πεζοδρομιο

N

notakos600

Guest
Σε πάω γιατί κι εγώ Hyundai εικοσαετίας έχω Μπάμπη.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Τι αμάξι ρε φίλε...
Λαμαρίνα χάρτινη. Αλλά έχω 240.000 και δεν έχω αλλάξει έναν αισθητήρα!!
Ένα τρομπακι συμπλέκτη... Ένα δυναμό ρε φίλε.. Τίποτα!!! Μόνο αναλωσιμα

N

notakos600

Guest
Τι αμάξι ρε φίλε...
Έχω το Coupe το τελευταίο μοντέλο του 2002 φίλε.
220.000 χλμ μόνο βενζίνη και service κάθε χρόνο.
Τι φεράρι και μαλακίες...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Τι αμάξι ρε φίλε...
Το πρώτο μου αυτοκινητο. Το έδωσα στην αδερφή μου. Σε τρία χρόνια έκαψε φλάτζα κεφαλής.
Δεν είχε κοιτάξει ποτέ τα υγρά ψυγείου! Banging head

Αιωνία του η μνήμη! Εμένα δεν μου είχε βγάλει τίποτα, κι αν έκανε μια απλά λογική συντήρηση και δεν του συμπεριφερόταν σαν το ψυγείο πχ ή την τοστιέρα, ακόμη θα πήγαινε

Πάντως οδηγικά άθλιο. Να τα λέμε κι αυτά.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Έχει ο ξάδελφος και το βολτάρω συχνά, δεν ξέρω ρε συ Δημήτρη, αλλά μετά το CBR νομίζω πως έκλεισα σαν άντρας.
Νομιζεις.. Πάρε rt να νιώσεις σαν μαχαραγιας με χαρεμι

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Το πρώτο μου αυτοκινητο. Το έδωσα στην αδερφή μου. Σε τρία χρόνια έκαψε φλάτζα κεφαλής.

Αιωνία του η μνήμη! Εμένα δεν μου είχε βγάλει τίποτα, κι αν έκανε μια απλά λογική συντήρηση και δεν του συμπεριφερόταν σαν το ψυγείο πχ ή την τοστιέρα, ακόμη θα πήγαινε

.. Με kyb αμορτισέρ και 185αρια λάστιχα είναι οκ.. ...πιο γρήγορα μπαίνω στα κλειστά απ το κορολλα του 98 του αδερφού μου.
Έχω το διπορτο του 2003 είναι πιο δεμενο..το 4πορτο που είχα πριν ήταν όντως βάρκα γυαλο.

N

notakos600

Guest

Γι' αυτό που κατασκευάστηκαν είναι πολύ τίμια Αποστόλη.
Να σου πως ιστορίες για καλοσυντηρημένα VAG να γελάμε μαζί για ώρες, στρίβουν καλύτερα όμως...

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Μεσος ορος ηληκιας αυτοκινητων στην Ελλαδα τα 13 χρονια! Yes

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Γι' αυτό που κατασκευάστηκαν είναι πολύ τίμια Αποστόλη.
Να σου πως ιστορίες για καλοσυντηρημένα VAG να γελάμε μαζί για ώρες, στρίβουν καλύτερα όμως...
Αγόρι...
Ταξιτζης εδώ.. Κάτι θα ξερουμε
Passat ειχα

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
Χρηστάρα, θα τσοντάρεις τίποτα να τσιμπήσουμε κάνα Tesla? Rolling
Περιμενε να αλλαξω μπαταριες σε ενα ιδιο, και ερχομαι! Tooth

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Golf είχες όμως?
Έχει ο μπαρμπας μου jetta, 1.4. Αυτό με τα αλογα με τις 2 τουρμπίνες..
Συνταξιούχος 75 ετών συντηρητικός... Και του έσπασε μοτέρ στην Αττική οδό στα 70.000χλμ
Προφανώς στέγνωσε Αχαχχαχα..
Δύομιση χιλιάρικα ζημια

Top Bottom