Sapiokaravo
well know member
Πριν μερικες μερες σου προτεινα, για CBF 250 και YBR 250!Η πιο σωστη κουβέντα μέχρι τώρα..
Το χω σκεφθεί άπειρες φορες
Πριν μερικες μερες σου προτεινα, για CBF 250 και YBR 250!Η πιο σωστη κουβέντα μέχρι τώρα..
Το χω σκεφθεί άπειρες φορες
Been there... Αφρικα γαρ..Μη πεθάνεις τώρα που θα το πάρει! Θα χάσεις τα καλύτερα!![]()
![]()
![]()
Πρώτο ποστ Μπαμπίνου μετά την αγορά!
-Ρε παιδιά, αυτό δεν έχει φώτα για το βράδυ...
-Βάλε προβολάκια/φακούς/led/πολυέλαιους....
μετά λίγο καιρό
-Ρε παιδιά έβαλα...αλλά δεν τα σηκώνει η μπαταρία.
-Φακό στο μέτωπο Μπαμπίνο
Δεύτερο ποστ Μπαμπίνου
-Ρε παιδιά όταν ανεβάζω ταχύτητα και πηγαίνω με 110 χλμ/ώρα το κοντέρ παίζει μεταξύ 90-110
-Ατέρμονας! Άλλαξε τον και για να μην ξαναχαλάσει βάλε λάδι φώκιας της Σιβηρίας...αλλά να ξες θα ξαναχαλάσει, οπότε πάρε ηλεκτρονικό Κινέζικο απο το Alibaba και κάνε πατέντα καταργώντας το κοντέρ
τρίτο ποστ
-Ρε παιδιά, καλό και ωραίο, αλλά η σέλα δεν είναι σαν του RT. Κάνω 50 χλμ και πιάνομαι
- Βάλε αυτές τις προβιές απο πάνω
τέταρτο ποστ
-Παιδιά , σαν να καίει αυτό ...
- Ε μην το τρέχεις!
-Όχι δεν καταλάβατε....λάδι καίει! Φριτέζα!
-
Πέμπτο ποστ
- Πηγα στον Σαρακάκη να παραγγείλω το κοκοψινόνι και μου είπε σε 6 μήνες
- Κάνε πατέντα
- Ναι αλλά...
- Ε τότε περίμενε έξι μήνες
έκτο ποστ
-Παιδιά, σαν να καίει αυτό
-Λάδι;
-Όχι, βενζίνη. Όταν ανεβαίνω πάνω απο 130 ρουφάει.
-Ε μην ανεβαίνεις πάνω απο 130 ρε μάν!
Έβδομο ποστ
-Πωλείται τρανσαλπ.Αριστο. Δευτερο χέρι απο τότε που ήρθε στα χέρια μου. Μόνο σοβαρές προτάσεις και μόνο για αυτή την βδομάδα επειδή μετά μπορεί να το μετανιώσω. 2000 ευρώ, μονο για γνώστες. Ασχετοι μην ενοχλήσουν.
Έχω το παπί... Κοντά ειναιΠριν μερικες μερες σου προτεινα, για CBF 250 και YBR 250!![]()
Ξέχασα να το βάλω στη λίστα με τα, έξοδα πενφε... Κατσαβίδι ισιο μακρυΑπούλητο το κατσαβίδι φίλε.![]()
![]()

Λές κάτι αστεία μερικές φορέςΜπαμπη...
παρακαλα τον R.E.H να σου πουλησει την enfield himalayan του...
δεν καει-σαν παπι- ειναι ψηλο και ορθιο, παει και το κοντινο ταξιδακι του
αυτο θες!!!
κανε του πασα και το RT να το πατε χερι/χερι
![]()

Βάζεις και κάνα εκκεντροφόρο και είσαι τζετΜπαμπη...
παρακαλα τον R.E.H να σου πουλησει την enfield himalayan του...
δεν καει-σαν παπι- ειναι ψηλο και ορθιο, παει και το κοντινο ταξιδακι του
αυτο θες!!!
κανε του πασα και το RT να το πατε χερι/χερι
![]()
Βάζεις και κάνα εκκεντροφόρο και είσαι τζετ
Μόνο τρανσαλπ λεμε
Τι το καλό έχει το τρανσάλπ;Βάζεις και κάνα εκκεντροφόρο και είσαι τζετ
Μόνο τρανσαλπ λεμε
Σκέφτεται να το πάρει ο Μπάμπης...Τι το καλό έχει το τρανσάλπ;
Έλα ντε...Τι το καλό έχει το τρανσάλπ;

Μπα δεν νομιζω,εχει ζουμι η υποθεση ακομη.Έχω να δω τόσο τρολάρισμα από τότε που τσακωνότανε ο Πρόδρομος με τον Τσάκα.
Τι το καλό έχει το τρανσάλπ;
ΝΊκο πες αλήθεια..Έχω να δω τόσο τρολάρισμα από τότε που τσακωνότανε ο Πρόδρομος με τον Τσάκα.
μπορεί την δεκαετία του 90!!!Αξιοπιστια
Που ξέρεις Μήτσομ ? Μπορεί και να αλλάξουν τα γούστα μου κάποτε.ΝΊκο πες αλήθεια..
Πσσσσσσσάχνεις κι εσύ 600άρι;![]()
Τί είναι το Cherokee?Που ξέρεις Μήτσομ ? Μπορεί και να αλλάξουν τα γούστα μου κάποτε.
Πάντως η μετάβαση από bmw σε transalp είναι σαν να πηγαίνεις από Cherokee σε Pony.

Την χρονολογία που παραγόταν ή σήμερα?Αξιοπιστια
Ρε Μπαμπίνο βρήκα επιτέλους από που κατάγεσαι... δεν μου καθόταν καλά το Σπάρτη... οπότε έψαξα...
Trollstigen, The Land Of The Trolls
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω να δω τόσο τρολάρισμα από τότε που τσακωνότανε ο Πρόδρομος με τον Τσάκα.
Να σκύψει να σε ικανοποιήσει και να γεμίσει το δωμάτιο κόκκαλα ρε φίλεΑυτή η αξιοπιστία του τρανσαλπ έχει πολύ πλάκα!
Ναι ρε παιδιά! Αξιόπιστο το 600άρι! Δεν το συζητάω! Την εποχή του όμως!
Είναι σαν να βλέπεις σήμερα μια 65άρα και να λες "Κουκλάρα ρε φίλε! Περπατούσε και έτριζαν τα πεζοδρόμια!"
Βέβαια υπάρχουν και οι Gilfaκηδες (δεν κρίνω)
![]()

Είναι 25ετιας, όπως είναι και η πομονα.Αυτή η αξιοπιστία του τρανσαλπ έχει πολύ πλάκα!
Ναι ρε παιδιά! Αξιόπιστο το 600άρι! Δεν το συζητάω! Την εποχή του όμως!
Είναι σαν να βλέπεις σήμερα μια 65άρα και να λες "Κουκλάρα ρε φίλε! Περπατούσε και έτριζαν τα πεζοδρόμια!"
Βέβαια υπάρχουν και οι Gilfaκηδες (δεν κρίνω)
![]()
Ένα μπέρδεμα το έχουμε όντως...Είναι 25ετιας, όπως είναι και η πομονα.
Στη μεταξύ τους σύγκριση λοιπόν, είναι πιό αξιόπιστο και απαιτεί λιγότερο κοστος για να τσουλαει.
Το ότι τα νεότερα μηχανακια θαχουν λιγότερα χλμ και λιγότερα προβλήματα, είναι άλλη κουβέντα... Κακώς μπερδεύεστε όλοι.
Πάρτο σου λέω!Είναι 25ετιας, όπως είναι και η πομονα.
Στη μεταξύ τους σύγκριση λοιπόν, είναι πολύ πιό αξιόπιστο.
Το ότι τα νεότερα μηχανακια θαχουν λιγότερα χλμ και λιγότερα προβλήματα, είναι άλλη κουβέντα... Κακώς μπερδεύεστε όλοι.