N
notakos600
Guest
Δεν τον προλαβαίνω τον πστη Σάββα.Είπε παραπάνω για δες προσεκτικά Νότη.![]()
![]()
![]()
![]()
Λείπω μισή ώρα και μπαίνουν άλλες 3 σελίδες...

Δεν τον προλαβαίνω τον πστη Σάββα.Είπε παραπάνω για δες προσεκτικά Νότη.![]()
![]()
![]()
![]()

Mητσο μου..
Όλα τα προβλήματα του κόσμου να βγάλει το τρανσαλπ, της 25ετιας (εκτός από καρέ αξονα) πιο φθηνά θα σουρθει από Rt-gs..
Αλλα θα κρατήσεις και την πομονα??
Αμα κάθεται όλο θα ζητάει....σαν άσχημη γκόμενά σε κλιμακτηριο.
Διωχτηνε να πάει στο διαλο..
Εγω βρήκα κορόιδο... Το νοτη
Είναι γρήγορος Νότη, RT φίλε, για δες παραπάνω τα bold.Δεν τον προλαβαίνω τον πστη Σάββα.
Λείπω μισή ώρα και μπαίνουν άλλες 3 σελίδες...![]()
![]()

Πολλά είναι...δεν ξεύρω...κάντα 8 κατοστάρικα και η μεταβίβαση φυσικά δικιά του και τεπόζιτο γεμάτο και καινούργια λάστιχα.Κορόιδο ε;
Ενα χιλιάρικο και η μεταβίβαση δική του.
Αμα θέλει![]()
Είσαι φιλαρα μεγάληΠολλά είναι...δεν ξεύρω...κάντα 8 κατοστάρικα και η μεταβίβαση φυσικά δικιά του και τεπόζιτο γεμάτο και καινούργια λάστιχα.
Άμα θέλει, αμ πώς?![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει ο Μπαμπίνος αλλά το φιλαράκι μου με το RT σήμερα κοίταγε κατά JAPAN μεριά...

Την πάτησε μια φορά και άλλη?Είσαι φιλαρα μεγάλη![]()

Εδώ είναι, μαζί με τα κορόιδαView attachment 31222
Συγνώμη παιδιά...μια ερωτησούλα!
Για ένα νημα που προσπαθουν να πουλήσουν και να αγοράσουν χρέπια προ του μιλένιουμ εδώ είναι;

γιατι καλε?Πολλά είναι...δεν ξεύρω...κάντα 8 κατοστάρικα και η μεταβίβαση φυσικά δικιά του και τεπόζιτο γεμάτο και καινούργια λάστιχα.
Άμα θέλει, αμ πώς?![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τι κάνει ο Μπαμπίνος αλλά το φιλαράκι μου με το RT σήμερα κοίταγε κατά JAPAN μεριά...
The Dark Side of Japan λέμε....γιατι καλε?
επειδη κανει το μοτερ σαν ναχει μεσα κουταλοπηρουνα?

transalp deauville cbf600The Dark Side of Japan λέμε....
Αρκετά με τα εργαλεία κήπου, καιρός για μοτοσακά !![]()
Εγώ φταίω βασικά.transalp deauville cbf600
τριλλημα...
ο ωμεγα φταιει

, εσυ πληρωνεις το συμφωνητικο που θα φτιαξουμε...Κορόιδο ε;
Ενα χιλιάρικο και η μεταβίβαση δική του.
Αμα θέλει![]()
Εγώ φταίω βασικά.
Δεν φρόντισα να σε προειδοποιήσω για τον Ωμέγα.
Τώρα είναι αργά.
Μεταξύ των τριών σου προτείνω...κανένα.
Τα δύο πρώτα επεδή είναι παλιά (και το ΤΑ θα είναι και ταλαίπωρο)
το cbf επειδή θα ζοριστείς σε στρητ.
Πάντως το CBF καλύτερη επιλογή. Φρέσκο σχετικά και απόλυτα άθραυστο. Πάει και με ανθρώπινες ταχύτητες χωρίς να πίνει σαν ξαναμμένη γίδα. Είναι και αυτό σημαντικό.
Δευτερη το Ντωβιλ, επειδή και αξιόπιστο είναι και πιο ξεκούραστο θα είναι απο το CBF. Θα χάσεις άλλα βέβαια.
Τελευταία επιλογή το τρανσαλπ. Όσο μιλάμε για το 600 θα με βρεις αντίθετο. Για το 650 λιγότερο αντίθετο. Αν το έχεις, οκ, να το αναστήσεις, αλλά να πας επι τούτου να αγοράσεις τέτοιο μηχανάκι (που τα πίναν το αίμα) 25ετίας; Σε βάρεσε ο Κόβιντ στο κεφάλι αντί για πλεμόνια;![]()

Σε είχα για καλό παιδί ρε κιαρατα, εσυ πληρωνεις το συμφωνητικο που θα φτιαξουμε...
και θα λεει οτι για οτι συμβει μετα την μεταβιβαση, δε φερω ευθυνη

Αποφασισμένο σε βλέπω .Eκλεισα ραντεβού.. Αύριο βλέπω τρανσαλπαρα

Μπα μην το λες Σάββα.Αποφασισμένο σε βλέπω .
Παρτο Θα πέσει πολύ γέλιο να ξες![]()
Μπάμπη έχω ένα 600άρι του 87' με ταμπούρο πίσω.transalp deauville cbf600
τριλλημα...
ο ωμεγα φταιει
Στο άλμα πρέπει να του έφυγαν τα σφραγίσματα από τα δόντια...Μπάμπη μας ζηλεύουν... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ.
Εδώ εμείς.
Πόσα ξέρεις εσύυυυυυ......Στο άλμα πρέπει να του έφυγαν τα σφραγίσματα από τα δόντια...

...το τρανσαλπ περιμενα για να παθω πολιτισμικο σοκ απλοτηταςΜπα μην το λες Σάββα.
Θα πάθει πολιτισμικό σοκ με την απλότητα και την αξιοπιστία του transalp.
Όχι όπως τώρα που τρέμει τι θα του ξημερώσει.
Μάνο, βάλε ρε συ αυτό το βίντεο με το πενφε που έγινε δύο κομμάτιαΣτο άλμα πρέπει να του έφυγαν τα σφραγίσματα από τα δόντια...

Βρε καλως τα!Ρε εχω περασει φαση που επαιρνα μονο αεροψυκτα δεν ηθελα μπλεξιματα με ψυγεια, κολλαρα, θερμοστατες τρομπες..