TDM 850 η TDM 900

alexnoize

new member
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI KLE 500, Triumph Tiger 955i
Όνομα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Ακομη χειροτερο ειναι να παρεις κατι που θα ειναι τον περισσοτερο καιρο στο συνεργειο.Οποτε κανε υπομονη και θα βρεις ευκαιριες.

Ποσα λεφτα διαθετεις Αλεξανδρε?
ένας φίλος μου απο τη δουλειά την πάτησε πέρυσι.πηρε Αφρικα, ενω του είπα να περιμένει να περάσει το καλοκαίρι αυτός βιάστηκε πήρε μηχανή που μεσα σε μια βδομάδα πλήρωσε ζημιά όσο την πήρε, την πούλησε πήρε VAradero , και εκει ρίχνει πάλι χρήμα, απο ότι μαθαίνω δε του βγήκε καλή, τεσπα. θα διαθέσω το ποσό των 3000 χιλιάδων..ποσό για μένα καλό για μια μηχανή 12 χρόνων,.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Mε τοσα λεφτα εχεις πολλες επιλογες και δεν νομιζω οτι χρειαζετε να ψαχτεις σε τοσο παλιες μηχανες.

Μια ενδιαμεση απροβληματιστη λυση σε αυτα τα λεφτα και σε αυτη την κατηγορια ειναι το bandit 650.Δες το λιγακι και αυτο,ειναι εντελως απροβληματιστο και εχει αρκετα θετικα στοιχεια.

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Σε αυτά τα λεφτά όντως υπάρχουν πολλές μηχανές. Εκτός κι αν έχεις φάει σκάλωμα με τη συγκεκριμένη μοτό!

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
ρε αφηστε το παιδι να παρει οτι γουστάρει...
εχουμε πει η αγορα ειναι καθαρά ατομικο συναίσθημα...οτι φτερουγιζει την καρδουλα του καθενός ....

alexnoize

new member
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
παιδια σας ευχαριστω για τις γνωμες και εννοειτε μέχρο να το πάρω πάντα θα λέω ποτέ δε ξέρεις. απλα το v strom είναι πιο ογκωδες για μένα σε σχέση με το tdm είναι κυριλλε όλα καλα΄.αλλα το tdm το βάζεις τις βαλίτσες το ΄κάνεις ταξιδιάρικο όσο μπορείς τα βγάζεις και γίνεσαι και λιγο παιχνιδιάρης. ιδεολογικα νομίζω οι μηχανόβιοι δεν έχουν ηλικία έτσι το βλέπω εγω .. ειμαι στο tdm 100 τοις εκατό αλλά πάλι λέμε ποτέ δε ξέρεις.

Akis69

member
Περιοχή
πατρα
Μοτοσυκλέτα
dl 650
Όνομα
Άκης
παιδια σας ευχαριστω για τις γνωμες και εννοειτε μέχρο να το πάρω πάντα θα λέω ποτέ δε ξέρεις. απλα το v strom είναι πιο ογκωδες για μένα σε σχέση με το tdm είναι κυριλλε όλα καλα΄.αλλα το tdm το βάζεις τις βαλίτσες το ΄κάνεις ταξιδιάρικο όσο μπορείς τα βγάζεις και γίνεσαι και λιγο παιχνιδιάρης. ιδεολογικα νομίζω οι μηχανόβιοι δεν έχουν ηλικία έτσι το βλέπω εγω .. ειμαι στο tdm 100 τοις εκατό αλλά πάλι λέμε ποτέ δε ξέρεις.
πιο φαρδυ ειναι,αλλα δεν ειναι καθολου δυσκινητο.
βεβαια δεν εχει το γκαζι του tdm αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο ανετο στο ταξιδι.
για tdm παντως,μακρια απτο 850.

alexnoize

new member
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Εχω κάνει βόλτα με varadero και v strong μπορώ να πω πολύ άνετη θέση οδήγησης και τα 2.Σκέψου απο kle που εκανα διανομή με τις βαλίτσες λόγω της δουλειάς μου χυμούς ρόδι να παω σε τέτοια εργαλεία πως θα μου φανεί. Αν δεν μάθεις στα παλιά μηχανάκια πολλές φορές δεν εκτιμας τα καινούργια μοντέλα απο αυτό που είχες.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Για να καταλάβω, ρωτάει το παιδί για TDM και του λέτε να πάρει Vstrom... Τελικά στο φόρουμ υπάρχει χιούμορ.... Σε κάποια φάση όλοι Πένφε θα πάρουτε...abcdefghabcdefghabcdefghabcdefghabcdefgh

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Για να καταλάβω, ρωτάει το παιδί για TDM και του λέτε να πάρει Vstrom... Τελικά στο φόρουμ υπάρχει χιούμορ.... Σε κάποια φάση όλοι Πένφε θα πάρουτε...abcdefghabcdefghabcdefghabcdefghabcdefgh

Δεν φτάνουν τα tracer για όλους, τι να.κάνουμε Rolling

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Και τα δύο είναι.σχεδόν στην ίδια κατηγορία.
Με το.tdm να υπερέχει με λίγη δυναμη παραπάνω.,και λθγξ ροπή.
Κατα τ άλλα και τα v strom φορτώνονται και ταξιδεύουν απροβληματιστα,με βαλίτσα,τριβαλιτσα κλπ.
Έχοντας συμβιωσει και με τα δύο για αρκετά χλμ θα έλεγα οτι το v strom είναι ποιο φαρδύ εμπρός ( εξαιρείται το μοντελο 2014)
276223299693b40b907e9089afe483b3a12ab5be.jpg

Το οποίο ξεφεύγει σε τιμή.
Και κατ εμέ ειναι το ποιο όμορφο v strom.
Ουτε το v strom είναι of ,ουτε το tdm on
Είναι λίγο.πολύ στα.ίδια.
Αν είσαι.γκαζερος tdm
Αν όχι v strom

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.

Toυ λεμε γι αυτο που ρωταει και του βαζουμε και καναδυο ακομη να χει να σκεφτετε.

Τροφη για σκεψη.

evangelos

member
Περιοχή
Ιωάννινα
Μοτοσυκλέτα
Triumph Tiger 800 - GAS GAS EC300
Όνομα
EVANGELOS
Ως τροφή για σκέψη: Vstrom 1000 σκέφτηκες? Περισσότερο γκάζι, στρίψιμο, φόρτωμα κλπ

Το TDM το έχεις οδηγήσει? Πως σου φάνηκε? Ρωτάω γιατί είναι πολύ ωραίο μηχανάκι, το γλυκοκοίταζα παλιότερα, αλλά μόλις το οδήγησα ..... ξενέρωσα! από την αίσθηση του "πολύ μακρύ μπροστινό"!

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Ως τροφή για σκέψη: Vstrom 1000 σκέφτηκες? Περισσότερο γκάζι, στρίψιμο, φόρτωμα κλπ

Το TDM το έχεις οδηγήσει? Πως σου φάνηκε? Ρωτάω γιατί είναι πολύ ωραίο μηχανάκι, το γλυκοκοίταζα παλιότερα, αλλά μόλις το οδήγησα ..... ξενέρωσα! από την αίσθηση του "πολύ μακρύ μπροστινό"!

Το v strom το 1000 είχε και έχει θέματα με μαγνήτες βολάν.
Ξεκολλανε και τα κάνουν Τάνα όλα.
Ομοίως και τα sv τα 1000 .
Εξακριβωμένο αυτό

User V

Μαθουσάλας member
Για εμενα το TDM 900 ήταν και θα είναι μια διαχρονικής εμφάνισης μοτοσικλέτα με ένα αξιόπιστο κι όχι ιδιαίτερης δύναμης μοτέρ.
Όποιος το έχει πιστεύω πρέπει να ασχοληθεί μόνο με το να φέρει στα μέτρα του τις αναρτήσεις και να βάλει ένα σωστό τιμόνι.

ekos

well know member
Όνομα
d
Για εμενα το TDM 900 ήταν και θα είναι μια διαχρονικής εμφάνισης μοτοσικλέτα με ένα αξιόπιστο κι όχι ιδιαίτερης δύναμης μοτέρ.
Όποιος το έχει πιστεύω πρέπει να ασχοληθεί μόνο με το να φέρει στα μέτρα του τις αναρτήσεις και να βάλει ένα σωστό τιμόνι.
Δεν μενουν λεφτα, τα τρωει ο τατουατζης

ta-sio

new member
Περιοχή
ΚΕΡΚΥΡΑ
Μοτοσυκλέτα
To NC750X, το γκρί, το καλό, το αντβέντσιουρρρ
Yamaha virago 250
Όνομα
TASOS
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει μια αγγελια σε διπλανο φορουμ για ενα tdm που δειχνει καλη περιπτωση( τουλαχ απο φωτο).

alexnoize

new member
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Περιοχή
ΣΕΡΡΕΣ
Εχω δει και v strom ,το εκανα και βολτα Σερρες θεσσαλονικη.μου αρεσε .το θεμα ειναι οτι αυριο μεθαυριο αυτο που θα πουληθει επισης πιο ευκολα ειναο το tdm .Δεν κατακρινω τα strom αλλα νομιζω οτι επειδη βλεπω τιμες αν ειναι να παρω 650 vstrom καλυτερα 900 tdm .

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Aλεξανδρε εμεις λεμε τα δικα μας,που τις περισσοτερες φορες τα βλεπουμε απο την δικη μας οπτικη.Εσυ εισαι αυτος που θα το "λουστει",οποτε παρε οτι σου κατσει καλυτερα.

Akis69

member
Περιοχή
πατρα
Μοτοσυκλέτα
dl 650
Όνομα
Άκης
Εχω δει και v strom ,το εκανα και βολτα Σερρες θεσσαλονικη.μου αρεσε .το θεμα ειναι οτι αυριο μεθαυριο αυτο που θα πουληθει επισης πιο ευκολα ειναο το tdm .Δεν κατακρινω τα strom αλλα νομιζω οτι επειδη βλεπω τιμες αν ειναι να παρω 650 vstrom καλυτερα 900 tdm .
αν εννοεις οτι το tdm Πουλιεται πιο ευκολα απτο στρωμ,κανεις λαθος.
το στρωμ κραταει τιμη-κακο κατα την αγορα του-αλλα πουλιεται σε μια μερα αν χρειαστει.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
αν εννοεις οτι το tdm Πουλιεται πιο ευκολα απτο στρωμ,κανεις λαθος.
το στρωμ κραταει τιμη-κακο κατα την αγορα του-αλλα πουλιεται σε μια μερα αν χρειαστει.

Ακη οχι πλεον,εκτος αν κατεβασει καποιος αρκετα την τιμη.

Akis69

member
Περιοχή
πατρα
Μοτοσυκλέτα
dl 650
Όνομα
Άκης
Ακη οχι πλεον,εκτος αν κατεβασει καποιος αρκετα την τιμη.
τον μαη φιλος πουλησε την δικια του,2007 με 40-50.000 χλμ με καποια εξτρα αλλα χωρις βαλιτσες 4000 ευρω,μεσα σε λιγοτερο απο 1 μηνα η αγγελια.
προφανως και εχουν πεσει οι τιμες αλλα σε πολυ λογικα πλαισια.

Top Bottom