Send 2-3 years Georgia and forget!

Stara Varos

new member
Όνομα
Γιώργος
Αφήνοντας πίσω μας τη Γεωργία, συνεχίσαμε καθοδόν για την Amasya, διασχίζοντας τμήματα του τυπικού τουρκικού οδικού δικτύου, με μεγάλους δρόμους, σταθμούς ανεφοδιασμού και την έντονη αίσθηση αστυνόμευσης.​

Stara Varos

new member
Όνομα
Γιώργος
Amasya, μια γραφική πόλη χτισμένη κατά μήκος του ποταμού Yeşilırmak, γνωστή για τα παραδοσιακά της σπίτια και την πλούσια ιστορία της. Σημαντικό αξιοθέατο της πόλης είναι οι Βασιλικοί Τάφοι των Βασιλέων του Πόντου, που βρίσκονται σκαλισμένοι στους βράχους του όρους Harşena και αποτελούν σημαντικά μνημεία της ελληνιστικής περιόδου, συνδεδεμένα με τους Μιθριδάτες.​

Βόλτα στην πόλη.

Stara Varos

new member
Όνομα
Γιώργος
Μέρα 14η [Αμάσεια - Κωνσταντινούπολη, 695 χλμ]
Πρωινό στην Αμάσεια πριν ξεκινήσουμε το «κυνήγι των χιλιομέτρων». Η μέρα ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με πολλά χιλιόμετρα, κακό καιρό και την αίσθηση ότι η εκδρομή πλησίαζε στο τέλος, κάνοντας την επιστροφή ακόμη πιο δύσκολη.​

Stara Varos

new member
Όνομα
Γιώργος
Μετά από αυτή την τελευταία στάση, η βόλτα μας έφτασε στο τέλος της.
Όπως και άλλες φορές, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι, νιώθω σαν η καθημερινότητα να μην χωρά πια την ένταση και τη ζωντάνια των ημερών που πέρασαν. Κι ίσως αυτή η μικρή «θλίψη» της επιστροφής να είναι ο πιο αληθινός δείκτης του πόσο γεμάτα και ουσιαστικά ήταν αυτά τα ταξίδια.
Λάζαρε σε ευχαριστώ για την παρέα.
Καλούς δρόμους σε όλους.​

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Με το καλό και η επόμενη. Πραγματικά μια εξαιρετική εξόρμηση χαίρομαι που όλα πήγαν κατ ευχην και καλύψετε μεγάλο μέρος από ότι έπρεπε και μπορούσατε να δείτε. Μου φέρατε όμορφες εικόνες διαδρομές & μνημεία στην μνήμη από αυτές τις δύο ξεχωριστές και όμορφες χώρες. Τέλος η στάση / διανυκτέρευση στην Αμάσεια για όποιον περάσει από εκεί είναι πραγματικά must. Πανέμορφη το βράδι και εντυπωσιακή δεν έχει αλλάξει καθόλου. Επίσης και η επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά αξίζει τόσο σαν διαδρομή όσο και σαν προορισμος.
Σας εύχομαι υγεία με ακόμα περισσότερα ταξιδιωτικά απολαυστικά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι.

Στάλθηκε από το 23090RA98G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Πολυ ωραια εκδρομή πολυ καλη και η αφηγηση αντε και στην επόμενη...
Υ.Γ. Αυτο με το πρωινο ξυπνημα στην Γεωργία πολύ φίλοι μου....

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Ομορφο ταξιδιωτικο με πολλες χρησιμες πληροφοριες.

Μπυριτσες για σενα και τον Λαζαρο. Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

Top Bottom