R 1250 RS

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
κατσε ρε μανο, παρτο αλλιως
Γιατι ρε φιλε φακιρης ειναι να μη θελει το παιδι την ανεση του?

Να απολαμβαινει τη θαλπωρη του φερινγκ?
Να ανεβοκατεβαζει τη ζελατινα του αναλογως γουστου κ ταχυτητας?
Να τη σηκωνει τερμα πανω και να ακουει τη μουσικουλα του σε ακκορντο πομωνα μποξερ, χωρις το σφυριγμα του αερα?
Να καθεται ανετα στη σελαρα του σαν τον καναπε του οδοντογιατρου?
Να εχει τις βαλιτσαρες του ομορφα μαζεμενα...οχι να πετανε στο πλαι να μη χωρας πουθενα.
Τα θερμαινομενα τα γκριπ, τις μαμα μπριζες για τα μπατζετακια του..τις εργαλειαρες του..
Τωρα βρε πο@στη θα βγαλω φωτο εργαλειοθηκη και θα στο ξεφτιλισω το καγκουροτρεισερ..

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Είχε ένα RT1150 στην Ξάνθη ο Ντόλλας.
Πολύ προσεγμένο και με λίγα χλμ.
Το έψηνα, αλλά μου έπεφτε μακρυά η Ξάνθη.

Παραλίγο να ήμουν κι εγώ πενφεδάκιας!:D
το βλεπα στο καρ

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Καλά, Ξάνθη για πενφε δεν πήγαινα με τπτ.
ηταν να παρω ενα Ρτ απο ξανθη...απο αποστρατο στρατηγο..
Πολυ καλη τιμη...το ηθελα..σου στελνω τα λεφτα ...οχι αυτος
Να ερθεις να το παρεις ελεγε.
Βρε ανθρωπε δε μπορω να τρεχω εκει πανω με τα λεφορεια λυπησου με....ανενδοτος αυτος
Δε το στελνω , θα το γρατζουνησουν ελεγε..
Δεν το στειλε ο π@υστης

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Καλά, Ξάνθη απο Αθήνα παίζει να είναι και 12 ώρες ταξίδι (δεν ξέρω, αλλά 5-6 είναι απο εμένα)
εχω παει ξανθη 2 φορες..με πενφε φυσικαBcdefghg

gs1100n

new member
Όνομα
Νίκος
Περα απτη πλακα ζηλεύω οποτε ταξιδευω με το μπουσα τους χαλαρούς με τα πολυθρονατα rt!! Αλλο πραμα!! Περιέργως τα rt δεν ακουγονται τοσο πολυ σε θεμα ζημιων..
Ισως φταιει η χρηση τους που ειναι καθαρά σε ταξιδια χωρις ταρζανιες...

N

notakos600

Guest
Περα απτη πλακα ζηλεύω οποτε ταξιδευω με το μπουσα τους χαλαρούς με τα πολυθρονατα rt!! Αλλο πραμα!! Περιέργως τα rt δεν ακουγονται τοσο πολυ σε θεμα ζημιων..
Ισως φταιει η χρηση τους που ειναι καθαρά σε ταξιδια χωρις ταρζανιες...
Στην τελευταία βόλτα καβαλησα στατικά το RT του Μπάμπη.
Κατεβαινοντας σκέφτηκα... "τι μαλακιες καβαλαω ρε πστμ".

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Στην τελευταία βόλτα καβαλησα στατικά το RT του Μπάμπη.
Κατεβαινοντας σκέφτηκα... "τι μαλακιες καβαλαω ρε πστμ".

Ανέβα και σε ένα μεγάλο "On Off" τύπου βαραντερο. Ίδια φάση είναι πάνω κάτω....
Χωρίς το ηχοσύστημα!

N

notakos600

Guest
Χωρίς το ηχοσύστημα!
Όχι Αποστόλη, καμία σχέση.
Έχω ανέβει στο βάρα του Γιώργου, αλλά την αρχοντιά των rt, goldwing και λοιπών highway tourers δεν την πλησιάζει κανένα mega on off...

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
κατσε ρε μανο, παρτο αλλιως
Γιατι ρε φιλε φακιρης ειναι να μη θελει το παιδι την ανεση του?

Να απολαμβαινει τη θαλπωρη του φερινγκ?
Να ανεβοκατεβαζει τη ζελατινα του αναλογως γουστου κ ταχυτητας?
Να τη σηκωνει τερμα πανω και να ακουει τη μουσικουλα του σε ακκορντο πομωνα μποξερ, χωρις το σφυριγμα του αερα?
Να καθεται ανετα στη σελαρα του σαν τον καναπε του οδοντογιατρου?
Να εχει τις βαλιτσαρες του ομορφα μαζεμενα...οχι να πετανε στο πλαι να μη χωρας πουθενα.
Τα θερμαινομενα τα γκριπ, τις μαμα μπριζες για τα μπατζετακια του..τις εργαλειαρες του..
Τωρα βρε πο@στη θα βγαλω φωτο εργαλειοθηκη και θα στο ξεφτιλισω το καγκουροτρεισερ..

να χασει ολα αυτα για να πηγαινει πιο γρηγορα?
Εισαι τρελλος ρε σε βαρεσε η υγρασια κ η αλμυρα?
φαε μια μπανανα ρε
Nα πάρει Opel Astra, που μου γίνατε όλοι μηχανόβιοι.... Στα διάλα.... Φακίρηδες...abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkHugHugHugHug

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Χωρίς το ηχοσύστημα!
.
Δεν ειχα ποτε μεγκαονφφ, εχω ομως βολταρει gs και βαραντερο.
Η διαφορες με μηχανακια τυπου ρτ( οχι goldwing..αυτη ειναι θωρηκτο με θεση οδηγησης τσοπεροειδες) ειναι..
Προστασια αναβατη απ τον αερα...καμια συγκριση..Δεν εχεις αερα ουτε στα δακτυλα των ποδιων..Αν βρεχει και εισαι εθνικη με 120...βρεχει για τους αλλους μονο.
Αεροδυναμικη..Οι τουρερς ειναι πιο αεροδυναμικες ,χαμηλοτερες με 17 εμπρος κ πιο μικρες διαδρομες.Το φαιρινγκ διωχνει τον αερα και δεν κοντραρουν οι πλαινες βαλιτσες οπως στα μεγκαονοφφ.
Επιανα 200 με βαλιτσες με το κ100ρτ του 1984 και δεν κουναγε..Σαν να μην τις ειχε.....
Υψος.,Θελω να παταω κατω με τη φτερνα και το γονατο να μην εχει τεντωσει εντελως..μη φαμε καμια σουπα ξεφτιλα..
Μαρσπιε..οι τουρερ τα εχουν συνηθως ενα κλικ πιο πισω, και τελικα βολευει γιατι κανει λορδωση η μεση..

Και συνηθως ειναι 4κυλινδρες και αντε γεια..Μην κοιτας την πομονα που ασθμαινει abcdefgh

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
.
Δεν ειχα ποτε μεγκαονφφ, εχω ομως βολταρει gs και βαραντερο.
Η διαφορες με μηχανακια τυπου ρτ( οχι goldwing..αυτη ειναι θωρηκτο με θεση οδηγησης τσοπεροειδες) ειναι..
Προστασια αναβατη απ τον αερα...καμια συγκριση..Δεν εχεις αερα ουτε στα δακτυλα των ποδιων..Αν βρεχει και εισαι εθνικη με 120...βρεχει για τους αλλους μονο.
Αεροδυναμικη..Οι τουρερς ειναι πιο αεροδυναμικες ,χαμηλοτερες με 17 εμπρος κ πιο μικρες διαδρομες.Το φαιρινγκ διωχνει τον αερα και δεν κοντραρουν οι πλαινες βαλιτσες οπως στα μεγκαονοφφ.
Επιανα 200 με βαλιτσες με το κ100ρτ του 1984 και δεν κουναγε..Σαν να μην τις ειχε.....
Υψος.,Θελω να παταω κατω με τη φτερνα και το γονατο να μην εχει τεντωσει εντελως..μη φαμε καμια σουπα ξεφτιλα..
Μαρσπιε..οι τουρερ τα εχουν ενα κλικ πιο πισω, και τελικα βολευει γιατι κανει λορδωση η μεση..

Και συνηθως ειναι 4κυλινδρες και αντε γεια..Μην κοιτας την πομονα που ασθμαινει abcdefgh
Μλκ εκτός από μπανάνες θα φάς γιαούρτι.... Μαζί με τον κεσέ... Να οδηγήσεις ένα ανάλαφρο μηχανάκι βέλος σε ορεινά στροφιλίκια δεν σου έχει περάσει από το μυαλό; Γερμανική νοοτροπία; Φόρα και πέδιλο με άσπρη κάλτσα....The FingerRollingRollingRollingRollingRollingRolling

Top Bottom