Πρέπει να πιούμε καφέ εμείς οι δύο Δημήτρη.
Να γράψουμε ποίηση![]()
Αυτο να δω και ας ειναι το τελευταιο.
Πρέπει να πιούμε καφέ εμείς οι δύο Δημήτρη.
Να γράψουμε ποίηση![]()
Παναγιώτη εσύ έχεις χάρισμα!!!!
Με το καλό από κοντά..

Το καταφέρνεις και στα δυο...καλά ταξίδια Νατάσσα!Ελπίζω να συνεχίσω να μπορώ να τα κάνω και τα δύο,
να ταξιδεύω και μόνη και με ΚΑΛΗ παρέα.
Στην ουσία μικρό ταξιδιωτικό αλλά με τον τρόπο σου το έκανες Μεγάλο !!!!
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

Αυτό θέλει μια προσοχή, ειδικά με λίγες ώρες στο τερέν... και σαν οδηγός και σαν κοπέλα.Ελπίζω να συνεχίσω να μπορώ να τα κάνω και τα δύο,
να ταξιδεύω και μόνη και με ΚΑΛΗ παρέα.
Αυτό θέλει μια προσοχή, ειδικά με λίγες ώρες στο τερέν... και σαν οδηγός και σαν κοπέλα.
Ναι οκ, το θέλω είναι το παν, αλλά σε απόμερα μέρη, οπως εκεί που δεν μπορούσες στο χώμα να γυρίσεις πίσω, μια βοήθεια θα ήταν οκ. Είμαι υπέρ τον 4-6 αναβάτες, κοντά οδηγικά και στα μυαλά κοντά.Παντού και πάντα θέλει προσοχή, αλλά όταν υπάρχουν (και) γυναίκες που διασχίζουν τον κόσμο μόνες τους με ανάλογα μικρή εμπειρία, και όχι την ταπεινή Πελοπόννησο αλλά χώρες, που πριν λίγο καιρό εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει καν το όνομα τους (δε συζητώ καν για το που βρίσκονται στον χάρτη), τότε καταλαβαίνεις πως τα όποια όρια υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας. Ένα ΘΕΛΩ, αρκεί...
Ναι οκ, το θέλω είναι το παν, αλλά σε απόμερα μέρη, οπως εκεί που δεν μπορούσες στο χώμα να γυρίσεις πίσω, μια βοήθεια θα ήταν οκ. Είμαι υπέρ τον 4-6 αναβάτες, κοντά οδηγικά και στα μυαλά κοντά.