#peloponesse1200kmtour

N

notakos600

Guest
Smileys drinking beer Emoticon

Παναγιώτη εσύ έχεις χάρισμα!!!!

Με το καλό από κοντά..

Αυτό θα γράψω και δεν θα συνεχίσω, μην χαλάσω το υπέροχο θέμα της Νατάσσας.
Ξέρεις τι σημαίνει χάρισμα Δημήτρη;
Αυτό που έκανες μόλις πριν, να αποτυπώσεις λυρικά την πρώτη σου σκέψη μόλις αντίκρυσες την εικόνα στα διόδια.Smileys drinking beer Emoticon

vaska

new member
Περιοχή
Πάτρα
Μοτοσυκλέτα
GS 1200, DR 650, IT 490, XJ6 600, και παπιά
Όνομα
Vassilis
Στο είπα και αλλού. Πολλά μπράβο που την έκανες από την μιζέρια και την καθημερινότητα. Επίσης πολλά μπράβο για τα κλικ σου.

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Λιτο μα συνάμα περιεκτικο ξεχειλίζει απο ταξιδιωτικο συναισθημα με γρηγορη περιγραφη που δεν εκρυβε την χαρα που βιωνες και σε συνδιασμο με τις ομορφες φωτογραφιες σου ηταν σαν να ταξιδευαμε και εμεις μαζι σου. Μας εφτιαξεςταξιδιωτικα το βραδι Παντα ορθια και να συνεχισεις να γραφεις τα δικα σου μοτοταξιδια μονη ή με παρεα οποτε μπορεις και εχεις χρονο.

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jtnakos

member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Σάμπως ξέρω; Σιάτιστα- Πτολεμαΐδα- Γιάννενα
Μοτοσυκλέτα
Fiat Punto Adve
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Πτολεμαΐδα
Μας μέθυσε με χρώματα, ελευθερία, γεύση από ζωή και συναισθήματα δυστυχώς δυσεύρετα.

Εύγε και ευχαριστούμε για την απόδραση

Smileys drinking beer Emoticon

tsak8

new member
Όνομα
Χρήστος
"Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις ποσο δυνατός είσαι, μέχρι όταν το να είσαι δυνατός είναι η μόνη επιλογή που έχεις"

Αυτό.
Κατά τα άλλα το κακό με τα μοναχικά ταξίδια είναι ότι αν αγαπάς τον εαυτό σου, έχεις την πιο αρμονική παρέα. Δύσκολα συμβιβάζεσαι μετά.
Καλούς δρόμους, με δύναμη πάντα!

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Κατά τα άλλα το κακό με τα μοναχικά ταξίδια είναι ότι αν αγαπάς τον εαυτό σου, έχεις την πιο αρμονική παρέα. Δύσκολα συμβιβάζεσαι μετά.
[/QUOTE]

tsak8 ,όταν ταξιδεύεις μόνος σε βοηθά να ¨καθαρίζεις¨ γιατί επεξεργάζεσαι πράγματα υπό άλλη οπτική γωνία και πιο ψύχραιμα πάνω στο σιδερένιο άτι.

Ntinos

new member
Μοτοσυκλέτα
BMW GS 1200
Όνομα
Ntinos
Περιοχή
ΓΕΡΜΑΝΙΑ / Ιωάννινα / Πύργος Ηλείας
Μπράβο Νατάσσα, ευχαριστώ για την περιγραφή και φωτό.
Να σαι καλά ........

Giving

Zerios

new member
Μοτοσυκλέτα
R1200GS ADV
Όνομα
Ζέρβας Όθωνας
Περιοχή
ΡΙΟ ΠΑΤΡΑ
Στην ουσία μικρό ταξιδιωτικό αλλά με τον τρόπο σου το έκανες Μεγάλο !!!!

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

Natassa

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
SV650/2017
Όνομα
Νατάσσα
Στην ουσία μικρό ταξιδιωτικό αλλά με τον τρόπο σου το έκανες Μεγάλο !!!!

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!

Ευχαριστώ!!!
Τις στιγμές που το ζούσα νόμιζα κι εγώ πως έκανα άθλο.Joy

Με μόλις 11, τότε, μήνες οδηγική εμπειρία μου φαινόταν πολύ "μεγάλο".

Ήταν ας πούμε το προσωπικό μου test ride...

Τα καλύτερα έρχονται!

kostas_366

member
Περιοχή
Αργολίδα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Ελπίζω να συνεχίσω να μπορώ να τα κάνω και τα δύο,
να ταξιδεύω και μόνη και με ΚΑΛΗ παρέα.
Αυτό θέλει μια προσοχή, ειδικά με λίγες ώρες στο τερέν... και σαν οδηγός και σαν κοπέλα.

Natassa

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
SV650/2017
Όνομα
Νατάσσα
Αυτό θέλει μια προσοχή, ειδικά με λίγες ώρες στο τερέν... και σαν οδηγός και σαν κοπέλα.

Παντού και πάντα θέλει προσοχή, αλλά όταν υπάρχουν (και) γυναίκες που διασχίζουν τον κόσμο μόνες τους με ανάλογα μικρή εμπειρία, και όχι την ταπεινή Πελοπόννησο αλλά χώρες, που πριν λίγο καιρό εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει καν το όνομα τους (δε συζητώ για το που βρίσκονται στον χάρτη), τότε καταλαβαίνεις πως τα όποια όρια υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας. Ένα ΘΕΛΩ, αρκεί...

Τελευταία επεξεργασία:

kostas_366

member
Περιοχή
Αργολίδα
Όνομα
Κωνσταντίνος
Παντού και πάντα θέλει προσοχή, αλλά όταν υπάρχουν (και) γυναίκες που διασχίζουν τον κόσμο μόνες τους με ανάλογα μικρή εμπειρία, και όχι την ταπεινή Πελοπόννησο αλλά χώρες, που πριν λίγο καιρό εγώ προσωπικά δεν είχα ακούσει καν το όνομα τους (δε συζητώ καν για το που βρίσκονται στον χάρτη), τότε καταλαβαίνεις πως τα όποια όρια υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας. Ένα ΘΕΛΩ, αρκεί...
Ναι οκ, το θέλω είναι το παν, αλλά σε απόμερα μέρη, οπως εκεί που δεν μπορούσες στο χώμα να γυρίσεις πίσω, μια βοήθεια θα ήταν οκ. Είμαι υπέρ τον 4-6 αναβάτες, κοντά οδηγικά και στα μυαλά κοντά.

Natassa

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
SV650/2017
Όνομα
Νατάσσα
Ναι οκ, το θέλω είναι το παν, αλλά σε απόμερα μέρη, οπως εκεί που δεν μπορούσες στο χώμα να γυρίσεις πίσω, μια βοήθεια θα ήταν οκ. Είμαι υπέρ τον 4-6 αναβάτες, κοντά οδηγικά και στα μυαλά κοντά.

Δε θα διαφωνήσω. ΑΛΛΑ, όταν μπορείς να κανεις πράγματα μόνος σου, μαθαίνεις τον εαυτό σου σε επίπεδο που δε θα μπορούσες όταν επαφίεσαι σε άλλους. Και γενικά στη ζωή πιστεύω είναι σπουδαίο εφόδιο.

Όπως και να έχει είτε μόνος είτε με συντρόφους καλούς, ζεις πράγματα ανεκτίμητα. Απλά διαφορετικά.

Top Bottom