shadowhunter
member
- Μοτοσυκλέτα
-
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
- Όνομα
- Βασίλης
- Περιοχή
- Κοζάνη
Το έχω διαβάσει/δει σε άπειρα test... Απλά μάλλον κάποιοι το αποκρύπτουν. Δυστυχώς με αυτά και με αυτά δε μπόρεσα να το οδηγήσω για να έχω ιδία άποψη... Αν τον Οκτώβριο που θα περπατάω υπάρχει ακόμα για τεστ στη Θεσ/νικη (χλωμό το κόβω) θα το δοκιμάσω.Καθόλου δεν πρήζεις (εμένα τουλάχιστον).
Το θέμα είναι πως εσύ ζορίζεσαι, τζάμπα κατα την γνώμη μου.
Το 900 rally που λες πως έχει κραδασμούς το οδήγησες και το ξέρεις ή απο αυτά που λένε τα review και οι "γκουρού" των φόρουμ;
Δεν διορθώνεται με κάποιον τρόπο ή δεν μετριάζεται το φαινόμενο;
Ρωτάω, δεν ξέρω.
Θα επιμείνω. Βρες 3 μοντέλα, καθόρισε αυστηρά και το budget σου και περίμενε την ευκαιρία. Ετσι όπως το έχεις στο μυαλό σου που κοιτάς απο CBF1000 έως Αφριca και GS και απο τιμές απο 5κ έως 15κ δεν σε βλέπω να βολτάρουμε σύντομα.
Επίσης το αναφέρουν και πολλοί ιδιοκτήτες πέρα από reviewers... σε κάποιους διορθώθηκε με Rox Anti-Vibration Risers , αλλά σε άλλους δεν... Είναι οι γ*******μ**οι οι υψίσυχνοι κραδασμοί και μια μάλλον λανθασμένη απόπειρα απόδοσης χαρακτήρα στο νέο μοτέρ..
Τα 2 κομμάτια που ανέφερα πριν (F700GS & ΤIGER 800 XC) είναι η κορυφή της λίστας μου, με μια προτίμηση στο Tiger λόγω κινητήρα και αναρτήσεων... Σε φάση οποίο είναι καλύτερο το παίρνω. ΑΝ το Africa ήταν στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα έμπαινε στη κορυφή της 3αδας.