O καιρός γαρ εγγύς... Ζητούνται πληροφορίες για την επόμενη.

User V

Μαθουσάλας member
Το ότι "βγήκε" η αγορά σε κάποιον δεν σημαίνει ότι όλα τα μηχανάκια από έξω είναι ευκαιρίες..

Υπάρχει άνθρωπος να τσεκάρει λεπτομερώς το οποίο μηχανάκι θέλεις Βασίλη η πας να τον νόμο των πιθανοτήτων;

Γιατί από την άλλη δεν επιλέγεις την σίγουρη λύση των "απαξιωμένων" Ιαπωνικών
ώστε να μην έχεις να σκέφτεσαι τυχόν μεγάλο κόστος στη συντήρηση η και αυριανής ζημίας σε Γερμανικό;

Ο ίδιος αναφέρεις ότι οι Εγγλέζοι είναι "πονηροί" σε αυτό το κομμάτι..

Λέω εγώ..

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Περιμένω διευκρινήσεις για το κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί μια μηχανή και με τι κόστος (όπως και για τα υπόλοιπα κόστη).
Η αλήθεια είναι πως "γουρούνι στο σακί" δεν σκοπεύω να πάρω, αν δεν υπάρχει άνθρωπος να ελέγξει δεν θα προχωρήσω σε τέτοια κίνηση.
Τα Ιαπωνικά τα σκέφτομαι μεν, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τρελαίνομαι για κάποιο...

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Το ότι "βγήκε" η αγορά σε κάποιον δεν σημαίνει ότι όλα τα μηχανάκια από έξω είναι ευκαιρίες..

Υπάρχει άνθρωπος να τσεκάρει λεπτομερώς το οποίο μηχανάκι θέλεις Βασίλη η πας να τον νόμο των πιθανοτήτων;

ώστε να μην έχεις να σκέφτεσαι τυχόν μεγάλο κόστος στη συντήρηση η και αυριανής ζημίας σε Γερμανικό;

Λέω εγώ..
Συμφωνώ 100% Good post

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)

Λέω εγώ..

Περιμένω διευκρινήσεις για το κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί μια μηχανή και με τι κόστος (όπως και για τα υπόλοιπα κόστη).
Η αλήθεια είναι πως "γουρούνι στο σακί" δεν σκοπεύω να πάρω, αν δεν υπάρχει άνθρωπος να ελέγξει δεν θα προχωρήσω σε τέτοια κίνηση.
Τα Ιαπωνικά τα σκέφτομαι μεν, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τρελαίνομαι για κάποιο...

οι αδειες των τροχοφορων σ αυτες τις χωρες ειναι διαγνωστικο της καταστασης του οχηματος ,,,,στη Γερμανια 3 χροματων αδειες στην Αγγλια αν δεν απατωμαι παλι 3 κατηγοριες αλλά με 2 υποκατηγοριες καθε μια.....
και οπως αντιλαμβανεστε εκει δεν παιζουν....η "πουστια" αν γινει θα γινει απο πατριωτη....και σε αγορα απ την Ελλάδα....γιαυτο παντα ζηταμε την αδεια του οχηματος σε μεηλ εγχρωμο ....

User V

Μαθουσάλας member
Υπάρχει άλλης χώρας Ευρωπαϊκής αγορά που να συμφέρει οικονομικά;

Δεν ξέρω αν θα έμπαινα στη διαδικασία να ρισκάρω τόσο για 1500 η δεν ξέρω πόσα ακόμα ευρώ.
Έχοθμε δυνατή αγορά εδώ και πιστεύω ότι το μετρητό μιλάει.

Υπάρχουν πολλοί που δίνουν σήμερα μετρητά 13.000€ για μεταχειρισμένο;

Κούνησέ τα μετρητά σου σε 2-3 μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν και βλέπεις.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ.Να δει ότι υπάρχει έμπρακτο ενδιαφέρον..

Γνώμη μου... και πολλά δεν ξέρω.

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Η αγορά απο Αγγλία συμφερει για καναδυο μήνες ακόμα.
Με το νέο έτος μπαίνουν δασμοί κανονικά.
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λαθος

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Η αγορά απο Αγγλία συμφερει για καναδυο μήνες ακόμα.
Με το νέο έτος μπαίνουν δασμοί κανονικά.
Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λαθος
Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η όποια συμφωνία μεταξύ H.B & E.E.
Θεωρητικά μπορεί και να γίνεται και μετά, αλλά καλό θα είναι όποιος ενδιαφέρεται να κάνει κίνηση πριν το τέλος του έτους.

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Απλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι πολλές φορές το τελωνείο στον εκ των υστέρων έλεγχο έχει ερθει και επιβάλει έξτρα δασμούς σε οχηματα εισαγωγής μετά τον εκτελωνισμό . Το τελευταίο παράδειγμα αφορά τα εισάγωμενα Nissan qashqai.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Βγηκε στο group της μοτοπαρέας στο FB ένα Αφρικα φετινό μοντέλο με το υπόλοιπο της εγγύησης, με ένα κάρο έξτρα πάνω και ελάχιστα χλμ, απο το Ηράκλειο.

Ρίξτο μια ματιά. Το πολύ πολύ να βάλεις tubelles πάνω. Ολα τα υπόλοιπα τα έχει.

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Βγηκε στο group της μοτοπαρέας στο FB ένα Αφρικα φετινό μοντέλο με το υπόλοιπο της εγγύησης, με ένα κάρο έξτρα πάνω και ελάχιστα χλμ, απο το Ηράκλειο.

Ρίξτο μια ματιά. Το πολύ πολύ να βάλεις tubelles πάνω. Ολα τα υπόλοιπα τα έχει.
Μερακλής ο φίλος που το πουλάει δεν λέω, ίσως το πιο προσεγμένο/εξοπλισμένο ελληνικό που έχω δει σε αγγελία και εγείρει το ερώτημα γιατί το πουλάει μετά από 8 μήνες...
Αλλά πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο Africa ρε γαμώτο...(και έχω ξαναρχίσει να μπαίνω στο τριπάκι για να δώσω λιγότερα, είναι ανίατη η περιπτωση μου το ξέρω).

Για να καταλάβεις 2 που παρακαλουθώ αλλά κάνω υπομονή γιατί δεν μπορώ να τα ελέγξω είναι αυτά:
www.car.gr/30256725
www.car.gr/24632388 (αυτό έχει που πουλιέται από τότε που ήπιαμε εκείνο το καφέ στο Crossroads, μπορεί και κάποιους μήνες νωρίτερα)

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Μερακλής ο φίλος που το πουλάει δεν λέω, ίσως το πιο προσεγμένο/εξοπλισμένο ελληνικό που έχω δει σε αγγελία και εγείρει το ερώτημα γιατί το πουλάει μετά από 8 μήνες...
Αλλά πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο Africa ρε γαμώτο...(και έχω ξαναρχίσει να μπαίνω στο τριπάκι για να δώσω λιγότερα, είναι ανίατη η περιπτωση μου το ξέρω).

Για να καταλάβεις 2 που παρακαλουθώ αλλά κάνω υπομονή γιατί δεν μπορώ να τα ελέγξω είναι αυτά:
www.car.gr/30256725
www.car.gr/24632388 (αυτό έχει που πουλιέται από τότε που ήπιαμε εκείνο το καφέ στο Crossroads, μπορεί και κάποιους μήνες νωρίτερα)

Φίλε
Και τα δυο είναι λουλούδια.
Μπορεί.κάποιος δικός μας απο εδώ μέσα να παει να τσεκαρει και να σου δώσει το οκ

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Φίλε
Και τα δυο είναι λουλούδια.
Μπορεί.κάποιος δικός μας απο εδώ μέσα να παει να τσεκαρει και να σου δώσει το οκ
Δέχομαι προσφορές... :D

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

www.car.gr/30256725

Το γιατί το δίνει θα τον ρωτήσεις, θα βάλεις και κάποιον να το δει και θα αποφασίσεις αν σου κάνει ο λόγος ή όχι. Κι εγώ έδωσα το bandit ούτε 6 μήνες απο όταν το πήρα. Δεν με βόλεψε, παρότι άριστο σαν μηχανάκι και το έδωσα. Δεν λέει κάτι αυτό.

Για τα άλλα που λες, συμφωνώ να κοιτάξεις πιο χαμηλά. Με 7-8κ ή και λιγότερα υπάρχουν διαμάντια μηχανάκια που πραγματικά δεν θα σου λείψει κάτι.
Η περίπτωση σου δεν είναι θέμα ανιατότητας, είναι θέμα ανίας. Εχεις κλειστεί σπίτι και συγκρίνεις τα specs και ψάχνεις να βρεις με άριστα το 100 ποιο μοντέλο θα σου συμπληρώσει τα περισσότερα μόρια στα χαρτιά και αν φτάνεις να το πάρεις. Οκ, όλοι το έχουμε περάσει το στάδιο σε κάποιον βαθμό. Ειδικά όσοι είμαστε επαρχία και βασιζόμαστε σε βιντεάκια και αρθρα για να βγάλουμε συμπεράσματα, επειδή είναι δύσκολο να βρούμε να τα οδηγήσουμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν.

Θεωρώ πραγματικά πως τα μηχανάκια που εβαλες σου κάνουν την δουλειά.
Προτιμώ το Πενφε, επειδή φαίνεται μερακλίδικο και είναι απο χέρι.
Βρες έναν απο την περιοχή και πες του να το δει και αν σου δώσει το πρώτο ΟΚ πας να το δεις κι εσύ. Η Κατερίνη είναι σε απόσταση βολής.

Τελευταία επεξεργασία:

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Για το πεμφε να σου πω πως το είχα ατομικό μηχανάκι στην δουλειά .
Και λες και οι γερμανοί άκουγαν αυτά που έλεγα σαν αδυναμίες η στραβά.
Δηλαδή
Εξαλείφθηκαν οι αστοχίες του πρώτου μοντέλου, εβαλαν διπλό δισκόφρενα εμπρός, εβαλαν ανθρώπινους διακόπτες japan made,βελτίωσαν την σέλα ,ειδικα για τον πίσω.
Και είναι το μονο πεμφε ( μαζί με το f800) που θα έπαιρνα ποτέ

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Η αφρικα ειναι μηχαναρα με υπολοιπο εγγυησης και μηδαμινα χλμ μοντ 20και ξεμπερδευεις για μοτορι για πολλα χρονια (σε συγκριση με την τιμη καινουργιου και τα εχτρα η τιμη που το πουλαει ειναι χωμα )
Με τα αλλα δυο ισως σε λιγο καιρο να ξαναψαχνεσαι για αντικατασταση (υπηρχε και ενα versys 1000 με λιγα χλμ στα 9000 και κατι αλλα νομιζω πουληθηκε )

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Να γράψω και εγώ πως τις έχω στο μυαλό μου τις 3 μηχανές:

1) BMW F700gs 2015

Έχει λύσει τα κατασκευαστικά προβλήματα των προηγούμενων ετών που εμφανίζονταν σε όλους ανεξαιρέτως (πηνία, φανάρι), διόρθωσε και το φρενάρισμα με τους διπλούς δίσκους μπροστά. Κατά τα λοιπά οι "γνώστες" το χαρακτηριζουν άχρωμο και άοσμο, όπως δηλ. και τα περισσότερα δικύλινδρα σε σειρά... Φοβάμαι μήπως τα 75 άλογα μου φανούν λίγα, μια που δεν υπάρχει κανένας γνωστός που να το έχει για να το δοκιμάσω. Επίσης ιδανικά θα ήθελα 2016+ μοντέλο που έκανε την αλλαγή σε Euro 3 (και κάποιες μικροβελτιωσεις). Τέλος οι ίδιοι ειδήμονες λένε πως στην άσφαλτο (όπου θα περάσει το 90% της ζωής του αν το επιλέξω) είναι πολύ καλύτερο από το 800...Με προβληματίζει από άποψη συντήρησης το ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο αμορτισέρ (που σχεδόν όλα το έχουν).

2) Tiger 800 XC 2017

Η προτελευταια έκδοση του πριν γίνει 900. Καλύτερα εξοπλισμένο από το ΒMW, με δυνατότερο κινητήρα και πιθανότατα καλύτερες αναρτήσεις (White Power). Τα κακά που έχει για εμένα είναι τα εξής : α) ενιαίο πλαίσιο, υποπλαισιο, μαρσπιε... Το έζησα, το πλήρωσα, β) λάστιχα με σαμπρέλες, 21 - 17.. γ) υψηλό κέντρο βάρους που στο xc θα είναι δυσκολότερα διαχειρισιμο

3) CRF1000

Ασπαστος κινητήρας αλλά άχρωμος άοσμος και αδύναμος ψηλά. Λένε ότι στις στροφές (προφανώς λόγω 21" μπροστινού και μαλακών αμορτισέρ) βγάζει μεγάλη ασάφεια. Αλλά στα καλά είναι ότι έχει εγγύηση εργοστασιακή ακόμα και πως σέρβις επίσημο έχω δίπλα στη Πτολεμαΐδα. Βέβαια πάλι έχουμε σαμπρέλες, που δεν συνάδουν με τη χρήση που σκοπεύω να κάνω. Δυστυχώς και αυτό δεν το έχω οδηγήσει για να δω πόσο μου ταιριάζει...
Και βέβαια ξέχασα να γράψω πως το συγκεκριμένο είναι στο άλλο άκρο της Ελλάδας που σημαίνει ότι παίζει να χρειαστεί μέρες άδειας για να ανέβει πάνω (αεροπλάνο, καράβι και οδικώς από Αθήνα Κοζάνη). Και μην ξεχνάμε πως στα 13.000 παίρνει κάποιος Tracer 900 GT και Moto Guzzi V85 TT Travel κούτα...
Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
εγείρει το ερώτημα γιατί το πουλάει μετά από 8 μήνες...

Για το Άφρικα αφού έχει εγγύηση δεν υπάρχει ανησυχία για ποιο λόγο το πουλάει.

Για το 700 gs υπάρχει λόγος που δεν πουλιέται τόσο καιρό,και αυτος είναι ο κινητήρας χωρίς "ψυχή"! Ναι είναι το μόνο πενφε που αξίζει κανείς να αγοράσει λόγω vfm αλλά μέχρι εκεί...

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Να γράψω και εγώ πως τις έχω στο μυαλό μου τις 3 μηχανές:

Και μην ξεχνάμε πως στα 13.000 παίρνει κάποιος Tracer 900 GT και Moto Guzzi V85 TT Travel κούτα...
Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφου αυτά τα απέρριψες μήνες πριν. Ξαναμπήκαν στο παιχνίδι;

Πιστεύω πρώτα πρέπει να κάνεις μια λίστα με τα 3 μηχανάκια που σου κάνουν. Όχι παραπάνω. Με τα 3 που μπορείς να ζήσεις όπως είναι ή μπορείς να βελτιώσεις τα σημεία που θες. Και μετά περιμένεις να βρεθεί το μεταχειρισμένο μέσα απο αυτά τα 3 που θα σου κάνει κλικ.

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή το μοντέλο που θα σε κάνει να πεις "το θέλω, θα το πάρω", πρέπει να πας μεν ορθολογικά, αλλά να κλείσεις την λίστα. Αυτή την στιγμή κοιτάς μηχανάκια που μπορείς να πάρεις απο 6000 ευρώ έως 15000 ευρώ. Είναι τεράστια η λίστα, λογικό να πελαγώσεις.

Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
V-Strom (ο ξακουστός tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν
Ακόμα να πάρεις μεκανάκι? cdefΧειμώνιασε κι έξω βρέχει. o_O
Κοντεύεις να φτάσεις σε επεισόδια τη Λάμψη του Φώσκολου.....:p

Όσο συνεχίζεις να το κουράζεις και να κουράζεσαι, δε σε βλέπω "να πηγαίνεις ταμείο". Φιλικά στο λέω.:cool:
Όπως σου λένε κι άλλοι, περιόρισε τη λίστα, δες κάποιο από κοντά και άμα σ'αρέσει και το βρεις οκ, χτύπα το. Δε θ' αγοράσεις και το Μπάκινγχαμ. :p

:)

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
To κακό Αποστόλη είναι ότι μου αρέσουν πολλά μηχανάκια και ότι δεν έχω κάποιο κώλυμα με μάρκες.
Το ιδανικό για τα γούστα μου, είναι ένα Tiger 900 Rally χωρίς κραδασμούς πάνω από τα 120 km/h... (σίγουρα έχει και άλλα φάουλ, αλλά αυτό είναι που με χαλάει περισσότερο).
Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις μου σε επιδόσεις, ασφάλεια, εμφάνιση, αλλά οι κραδασμοί για εμένα είναι -δυστυχώς- deal breaker, μια που μουδιάζει ολόκληρο το δεξί μου χέρι...
Αν τους εμφάνιζε πάνω από τα 160 (που πολύ σπάνια θα πάω) δεν θα με ένοιαζε καθόλου και όσο είχε (έχει?) τη προσφορά για το άτοκο χρηματοδοτικό, θα το έπαιρνα και θα σταματούσα να σας πρήζω :D.

Από εκεί και πέρα -καλώς ή κακώς- βάζω τα ορθολογιστικά κριτήρια, μια που τα μηχανάκια που με καλύπτουν σε καινούρια δε μπορώ να τα φτάσω...
Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να απορρίψω εντελώς κάποια μοντέλα και από εκεί να κοιτάω το καλύτερο deal που μπορώ να βρω στα υπόλοιπα.
Κάπως έτσι κατέληξα -ως κορυφαίες επιλογές για τα δικά μου κριτήρια- των συγκεκριμένων F700GS και TIGER800 XCX.
Θεωρώ πως αν καταλήξω σε μεταχειρισμένο, για να έχει αξία η επιλογή μου θα πρέπει να πάω μέχρι βαριά τα 10.000€.
Ο λόγος είναι ότι μέχρι εκεί δεν υπάρχει κάτι σε καινούριο που να με εξιτάρει...
Σίγουρα θα εμφανιστούν κατά καιρούς κάποιες ενδιαφέρουσες προσφορές (όπως το προσεγμένο AFRICA που μου έδειξες) και σε περισσότερα χρήματα,
το θέμα είναι αν θα αξίζουν το ρίσκο (αν ήταν κάπου κοντά το Africa θα έτρεχα να το δω).

shadowhunter

member
Μοτοσυκλέτα
SYM 200ST
Suzuki DL1000 L8
Όνομα
Βασίλης
Περιοχή
Κοζάνη
Ακόμα να πάρεις μεκανάκι? cdefΧειμώνιασε κι έξω βρέχει. o_O
Κοντεύεις να φτάσεις σε επεισόδια τη Λάμψη του Φώσκολου.....:p

Όσο συνεχίζεις να το κουράζεις και να κουράζεσαι, δε σε βλέπω "να πηγαίνεις ταμείο". Φιλικά στο λέω.:cool:
Όπως σου λένε κι άλλοι, περιόρισε τη λίστα, δες κάποιο από κοντά και άμα σ'αρέσει και το βρεις οκ, χτύπα το. Δε θ' αγοράσεις και το Μπάκινγχαμ. :p

:)
Ξέρω Κώστα, ξέρω.... www.car.gr/23528597 (όχι ότι δεν το κοιτάω και το συγκεκριμένο)...ooops

Περιοχή
Αθηνανιστάν
Μοτοσυκλέτα
V-Strom (ο ξακουστός tweety)
Όνομα
ΜοτοΑγαπούλης
Περιοχή
Αθηνανιστάν

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Καθόλου δεν πρήζεις (εμένα τουλάχιστον).
Το θέμα είναι πως εσύ ζορίζεσαι, τζάμπα κατα την γνώμη μου.
Το 900 rally που λες πως έχει κραδασμούς το οδήγησες και το ξέρεις ή απο αυτά που λένε τα review και οι "γκουρού" των φόρουμ;
Δεν διορθώνεται με κάποιον τρόπο ή δεν μετριάζεται το φαινόμενο;
Ρωτάω, δεν ξέρω.

Θα επιμείνω. Βρες 3 μοντέλα, καθόρισε αυστηρά και το budget σου και περίμενε την ευκαιρία. Ετσι όπως το έχεις στο μυαλό σου που κοιτάς απο CBF1000 έως Αφριca και GS και απο τιμές απο 5κ έως 15κ δεν σε βλέπω να βολτάρουμε σύντομα.

Top Bottom