Ρε παίδες, αντιγράφω
"
Δελτίο Τύπου
H Michelin είδε τα ελαστικά της να δίνουν δύναμη στον Andrea Dovizioso για τη δεύτερη νίκη του στο MotoGP μέσα σε μία εβδομάδα, στο προχθεσινό αγώνα του Gran Premi Monster Energy de Catalunya στο Montmelo της Ισπανίας.
Ξεκινώντας από την έβδομη θέση στη σχάρα της εκκίνησης, ο Dovizioso (Ducati Team) ξέφυγε από τους πρωτοπόρους οδηγούς όπως τον Dani Pedosa (Repsol Hoda Team) που είχε τεθεί επικεφαλής από την πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση του αγώνα. Στον πρώτο γύρο του αγώνα ο Jorge Lorenzo (Ducati Team) προσπέρασε τον Pedrosa, και ο Ισπανός διατήρησε αυτή τη θέση για πέντε γύρους, έως ότου τον πέρασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Marc Marquez (Repsol Honda Team), που με τη σειρά του παρέδωσε τα ηνία του αγώνα στον ομόσταυλό του Pedrosa στον όγδοο γύρο. Ο Pedrosa διατήρησε την υπεροχή του για εννέα γύρους, μέχρι που τον πέρασε ο Dovizioso στην ευθεία κι έτσι, ο Ιταλός αναβάτης πήρε τη δεύτερη νίκη του μέσα σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα.
....................... "
το πλήρες κείμενο είναι εδω ...
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=26226
Για βοηθήστε με λίγο γιατί ... είμαι λιγάκι χαζός!!
Η Michelin είναι ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ και ΕΔΩΣΕ τεράστια νίκη στον DOVI!!! Σωστά? Σωστά!! γιατί ο Dovi κέρδισε με Michelin!!
Ο τελευταίος, που δεν τον βοήθησαν τα λάστιχα του, τι φόραγε?
Ο Rossi και ο Vinales που παραπονιόταν για τα λάστιχα τους τι φόραγαν?
Γιατί η yamaha και οι υπόλοιπες ομάδες, δεν χρησιμοποιούν και αυτές Michelin? και να πάνε τάπα??
Επειδή και σε άλλους αγώνες αντίστοιχο θέμα έχω διαβάσει, πάντα ο πρώτος φοράει Michelin!! και τον βοήθησαν να κερδίσει!!
Σίγουρα κάτι παίζει!! Δεν μου το βγάζετε από το μυαλό!! ;)
P.S. Επίσης, για να ξέρετε ..... μας ψεκάζουν!! Το είπε "σημαντικός πολιτικός παράγων"

fgh