Lakes tour ride!

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Πιστευα οτι θα μπορεσω να ακολουθησω εστω και την τελευταια στιγμη αλλα η φυσιοθεραπευτρια μου ειχε αλλη αποψη.

Ειναι ενας πανεμορφος τοπος μια παρεα που την θεωρω παρεα μου και λυπαμαι που δεν τα καταφερα.

Ανεβαστε φωτο να ζηλεψουμε. Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon Smileys drinking beer Emoticon

GeorgeKor

new member
Περιοχή
Chaidari
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 790adv
Όνομα
George Kor

Φίλε ευχαριστούμε για τη διοργάνωση κ για το χώρο που βρηκατε με τα αλλα παιδιά στον άγιο βασίλειο , για να κοιμηθούμε το Βραδυ , ηταν νοικοκυρεμένα , καθαρές τουαλέτες κ πολυ ωραία θέα , στη λίμνη , σουβλάκια , τηγανίτες , μουσικη , πέρασαμε παρα πολυ καλα

Ειναι η 2η που ερχομαι σε εκδρομή με μοτοσυκλέτες στο Αγρίνιο , να μαστε καλα να έρθω κ στην επόμενη εκδρομή σας ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

remali

new member
Όνομα
remali
Επέστρεψα κι εγω. Νομίζω οτι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουμε πως όταν τα παιδιά απο το Αγρίνιο διοργανωνουν ή συμμετεχουν σε βόλτα περνάμε υπέροχα. Ετσι εγινε αυτό το σκ. που τελικά σημασία δεν είχε ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Και στο ταξίδι με τους Αγρινιώτες πρώτα απ'όλα αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά ότι είσαι μερος της παρέας τους και δεν θα σε αφήσουν ποτέ μόνο στο δρόμο.
Ευχαριστώ προσωπικά τον Μιχάλη και τον Αποστόλη, έτσι γτ είναι φίλοι μου.
Αναμένω την επόμενη
κι εμεις σε αγαπαμε ρε Βασω

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Καλα η ζηλεια μου χτυπαει κοκκινα!!!!

Τι να πρωτοπώ για τη παρεα του Αγρινιου που ξερω τους ρυθμούς που ταξιδεύουν

η' για τα τοπια που φροντισε ο Παναγιωτης με το ταλεντο του να μας δειξει

αν και συμφωνω με το Ηρακλη οτι την καλυτερη φωτογενεια την ειχαν οι κιοφτεδες
View attachment 53871
Ολες στης κιοφτεδες το μυαλο σου λεβεντημ θες να σου στειλω ενα ταπερ ToothTooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Top Bottom