Οκ φιλε ευχομαι να τα πουμε απο κοντα@maik900 Αν δεν έρθει ο κόσμος τούμπα αύριο το πρωί θα είμαι Αγρίνιο ...
Το βράδυ δεν θα μείνω όμως θα επιστρέψω πίσω ...
![]()
Δυτική Φραγκίστα κάτσαμε για καφέ και γλυκό Γιώργο, Ανατολική πήγα μόνο εγώ έτσι για να ζηλεύετεΓέφυρα τατάρνας , γέφυρα επισκοπής ,τεχνητή λίμνη κρεμαστών , Ανατολική Φραγκιστα, Γρανιτσα, Άγιος Βασίλειος , Αγρίνιο 14/10/23

Οι πρώτες φωτογραφίες στην δύση του ήλιου είναι καταπληκτικές!Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω όλη την βόλτα ....
Μερικές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της βόλτας, αποχώρησα μετά τον καφέ στην δυτική Φραγκίστα για να επιστρέψω στην Αθήνα ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Από όλες τις φωτογραφίες αυτές με τα παιδακια με άρεσαν περισσότερο είχαν φωτογένεια αχαχχα. Τα καλύτερα χάνω με την μέση μου γάμο την ατυχία μου..
Οι πρώτες φωτογραφίες είναι με την ανατολή του ήλιου ...Οι πρώτες φωτογραφίες στην δύση του ήλιου είναι καταπληκτικές!
Το Enfield γράφει απίστευτα στο φακό!
Μπράβο βρε Παναγιώτη που κατάφερες και πήγες!
Εμένα με φάγαν τα χώματα πάλι...
(βαράτε με κι ας κλαίω ένα πράγμα...)![]()

Η αλήθεια είναι ότι φάγαμε πολύ καλά με ένα 20αρικο το άτομο ....Τα κεφτεδια αντιαρματικά βλεπω![]()

Γιωργο ευχαριστουμε για την υπεροχη παρεα και τη γνωριμια αλλα τα ευσημα πανε στον geookaf94 εγω απλα βοηθησαμερικες φωτογραφιες που αποτυπώνουν τις ομορφιές τις δυτικής ελλαδας , @maik900 ευχαριστούμε για τη φιλοξενία κ την περιήγηση στον ομορφο τόπο σου
Γέφυρα τατάρνας , γέφυρα επισκοπής ,τεχνητή λίμνη κρεμαστών , Ανατολική Φραγκιστα, Γρανιτσα, Άγιος Βασίλειος , Αγρίνιο 14/10/23
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μετά την στάση στην δυτική Φραγκίστα η δρόμοι μας χώρισαν τα παιδιά συνέχισαν την πορεία τους για την γέφυρα της Επισκοπής και από εκεί προς Άγιο Βασίλειο όπου θα διανυκτερεύαν ....
Εγώ ξεκίνησα την μοναχική επιστροφή προς Καρπενήσι, Λαμία και πίσω στην Αθήνα ...
Οι δρόμοι γνώριμοι μεν αλλά πρώτη φορά με το super meteor το οποίο συνεχίζει να είναι μια αποκάλυψη ...
Όσον αφορά τα παιδιά τι να πεις, ωραία βόλτα και η έκπληξη ήταν ότι τα νέα παιδιά ήταν περισσότερα από τους "όψιμους" αυτό έχει και τα καλά του και τα κακά του ...
Τα καλά είναι ότι σε κάθε στάση ήταν η χαρά του παιδιού και ξανανιώναμε και εμείς οι όψιμοι ...
Από την άλλη στον δρόμο ήταν ένα κυνηγητό για να τα φτάσεις (αν μπορούσες ...)
Ο Μιχάλης παντού να τρέξει να εξυπηρετήσει τους πάντες ...
Να παραγγείλει, να σερβίρει, να περιμένει, να υπομένει ....
Πέρασα παρά πολύ ωραία σε αυτές τις λίγες ώρες που συνταξίδεψα με αυτή την υπέροχη παρέα ...
Πολύ θα ήθελα να μπορούσα να κάτσω και το βράδυ γιατί είμαι σίγουρος ότι τα πέρασαν υπέροχα με πειράγματα και γέλια ....
Την επόμενη φορά ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()