apache
Μαθουσάλας member
Αρ γιού τοκινγκ το μι;Μηπως να αγορασεις κανα μηχανακι με αναρτηση;
Αρ γιού τοκινγκ το μι;Μηπως να αγορασεις κανα μηχανακι με αναρτηση;
Δεν βλεπω αλλον να λεει ανεκδοταΑρ γιού τοκινγκ το μι;
Δεν νοειται μοτ/στης που φορτώνει την μηχανή του να μην τα ξέρει αυτά, καλό αρθρο πάντως.Τα περισσότερα αν όχι όλα τα γνωρίζουμε, το θέμα είναι κατά πόσο τα εφαρμόζουμε σωστά!! https://www.newsbeast.gr/moto/odiki...umvoules-gia-asfales-fortoma-tis-motosukletas
διαδικτυακέ (ακόμα, μέχρι να βρεθούμε σε κάποια βιλτα) φίλε μου apache εδώ θα σου δώσω ένα φαουλ, αναφερόμενος σε post σου που έλεγες ότι πήγες να φύγεις σε στροφή με πολλά, με το φόρτωμα που είχε το μηχανάκι σου και εκεί που τα είχε (όλα πάνω από το πίσω τροχό) δεν ήταν πάντως για πολλά ανεξαρτήτως τι χρώμα έχει το αμορτισέρ :p Γιαυτό λέω ότι ανάλογα των συνθηκών, προσαρμοζουμε την ταχύτητα μας!!Δεν νοήται μοτ/στης που φορτώνει την μηχανή του να μην τα ξέρει αυτά, καλό αρθρο πάντως.
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
fghTo επαθα από target lock ,αν δεν είχα τα αμορτισέρ και τα λάστιχα, εντάξει βοήθησε και λίγο η εμπειρία και τόσωσα, δεν έχουν καμμία σχεση τα υπόλοιπα παρά μόνο η κούραση.διαδικτυακέ (ακόμα, μέχρι να βρεθούμε σε κάποια βιλτα) φίλε μου apache εδώ θα σου δώσω ένα φαουλ, αναφερόμενος σε post σου που έλεγες ότι πήγες να φύγεις σε στροφή με πολλά, με το φόρτωμα που είχε το μηχανάκι σου και εκεί που τα είχε (όλα πάνω από το πίσω τροχό) δεν ήταν πάντως για πολλά ανεξαρτήτως τι χρώμα έχει το αμορτισέρ :p Γιαυτό λέω ότι ανάλογα των συνθηκών, προσαρμοζουμε την ταχύτητα μας!!
είναι πάντως τουλάχιστον αστείο να διαβάζουμε αυτοκόλλητα και οδηγίες κατασκευαστών με μέγιστο βάρος τα 6kg ή 10kg και οι βαλίτσες, τόσο οι πλαστικές όσο πολύ περισσότερο οι αλουμινίου, να είναι ΑΔΕΙΕΣ 10+ kg!!
Φαντάσου αυτά τα 6 κιλά ότι στον αέρα που τρώνε στα 160 η και παραπάνω γίνονται πολλά περισσότερα και τα έχεις όλα στην ουρά!!
fgh
fgh
fgh
fgh
Αρα εάν επιλέξω να βάλω βαλίτσες ... ξεχνάω τα ρούχα και τις γεμίζω ΜΟΝΟ με αέρα!
fgh
fgh
fgh
Να είμαστε καλά να γράφουμε Χιλιόμετρα και θα χαρώ να μοτοβολταρουμε κάποια στιγμή!! (με ή χωρίς μπαγκαζια) :D :DTo επαθα από target lock ,αν δεν είχα τα αμορτισέρ και τα λάστιχα, εντάξει βοήθησε και λίγο η εμπειρία και τόσωσα, δεν έχουν καμμία σχεση τα υπόλοιπα παρά μόνο η κούραση.
Να είμαστε καλά να γράφουμε Χιλιόμετρα και θα χαρώ να μοτοβολταρουμε κάποια στιγμή!! (με ή χωρίς μπαγκαζια) :D :D
για τα πολυ εξυπνα λεωΑνδρεα αν ειναι τοσο εξυπνα μηχανακια γιατι αυξανεται ο αριθμος των θυματων;
για τα πολυ εξυπνα λεω
Στην θεωρία μπορεί να ξέρουμε τα πάντα στην πράξη κολλάει το πράγμα. Τι εννοώ; Αν δούμε μεγάλες ον-οφ μηχανές που ταξιδεύουν ανα τον κόσμο, το μόνο που δεν παίρνουν μαζί τους είναι το σπίτι και την πεθερά.Δεν νοήται μοτ/στης που φορτώνει την μηχανή του να μην τα ξέρει αυτά, καλό αρθρο πάντως.
Το μηχανάκι το είδα δεξιά στο χωράφι πάντωςεχω μια αποψη πουτην εχω συζητησει με κανα 2 ατομα απο το διπλανο φορουμ και ουσιαστικά την βρισκουν σωστή
για σεβασμό προς τους συνταξιδευτες του εκλιποντος και χωρις να μπορω να ειμαι σιγουρος για την θεωρία μου-αποψη μου διατηρω καποιες επιφυλαξεις για το τι και πως
Δεν είναι κακό να την εξέφραζες, εξάλλου άποψη σου είναι και όχι δικαστήριοεχω μια αποψη πουτην εχω συζητησει με κανα 2 ατομα απο το διπλανο φορουμ και ουσιαστικά την βρισκουν σωστή
για σεβασμό προς τους συνταξιδευτες του εκλιποντος και χωρις να μπορω να ειμαι σιγουρος για την θεωρία μου-αποψη μου διατηρω καποιες επιφυλαξεις για το τι και πως