Άμα θέλω εντουρο θα πάρω εντουρο, για πες του να βάλει βαλιτσαι και να πάει με 200....Δείτε τον αγωνιζόμενο, δάσκαλο οδήγησης και Brand Ambassador της KTM, Chris Birch να οδηγεί το KTM 1290 Super Adventure στους λόφους της Νέας Ζηλανδίας, κάνοντας το μεγάλο Adventure bike να μοιάζει καθαρόαιμο Enduro!
δεν χρειαζεται,αλλωστε ο αντιπαλος του σουπερ τενερε δεν τα βλεπει:D:D:DΆμα θέλω εντουρο θα πάρω εντουρο, για πες του να βάλει βαλιτσαι και να πάει με 200....
Κάτσε ναρθει το τρικυλινδρο να δούμε....δεν χρειαζεται,αλλωστε ο αντιπαλος του σουπερ τενερε δεν τα βλεπει:D:D:D
παλι σε εξοδα σε κοβω:p:pΚάτσε ναρθει το τρικυλινδρο να δούμε....
μην του τα λες,δεν τα πιστευει:D:D@apache
με μια καλή ζυγοστάθμιση τα βλέπει και τα 200 με τριβάλιτσο και δικάβαλο. Τώρα που τα άλλαξα τα λάστιχα και έκανα και ζυγοστάθμιση στην μπροστά ζάντα ξανάγινε τρένο... :)
Μπορείς να μου πεις πως στραβωνει έτσι η μπροστινή ζάντα; Του ξαδέρφου δεύτερη φορά και χωρίς χώμα.....@apache
με μια καλή ζυγοστάθμιση τα βλέπει και τα 200 με τριβάλιτσο και δικάβαλο. Τώρα που τα άλλαξα τα λάστιχα και έκανα και ζυγοστάθμιση στην μπροστά ζάντα ξανάγινε τρένο... :)
Μπορείς να μου πεις πως στραβωνει έτσι η μπροστινή ζάντα; Του ξαδέρφου δεύτερη φορά και χωρίς χώμα.....