Honda NT1100 2022: Ένα “Adventure” για όσους δεν θέλουν Adventure!

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Έχω την αίσθηση ότι θα πάει άπατο, αν είναι κοντά στην τιμή της λαίλαπας είναι χαμένη από χέρι...
Εγω το βλεπω να φλερταρη με τα 15000 χιλιαρικα

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Έχω την αίσθηση ότι θα πάει άπατο, αν είναι κοντά στην τιμή της λαίλαπας είναι χαμένη από χέρι...
Ανακοινωσανε 13000 στερλίνες το απλό 14000 το dct στην Αγγλία.
Οπότε καταλαβαίνεις ,κάνα 17αρι εδώ το απλό και κάνα 19 Άρι το φουλ τριβαλιτσο.
Να πάνε να το πάρουνε Rolling Rolling Rolling

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Αυτή η αναφορά σε μοντέλα του παρελθόντος και ταυτόχρονα σε νεαρής ηλικίας αναβάτες μας μπέρδεψε λίγο, αλλά ο κύριος Koji Kiyono που ήταν Large Project Leader για το NT1100 μας έλυσε την αποροία λέγοντας πως έφτιαξαν μια μοτοσυκλέτα με τη φιλοσοφία του Deauville, αλλά με μοντέρνα εμφάνιση και τεχνολογία.

δηλ το deauville ηταν επιτυχημενο?
Ναι,ειδικά αγγλια,και Γερμανία.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Σα να προσπαθούν να σκουτεροποιησουν ένα tracer ειναι. Είμαι σίγουρος ότι καλό θα είναι αλλά δε βλέπω καθόλου συναίσθημα....

Sent from my A80Pro using Tapatalk
Το συναίσθημα έρχεται αργά σαν την αγάπη,όταν δεις ότι θα πας παντού και δεν θα σ αφήσει πουθενά.Ειναι μια γυναίκα γιαπωνεζα για σπίτι και οικογένεια,και όχι η παθιαρα Ιταλίδα bellussi της μιας παθιασμένης νύχτας,if you know what i mean,που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Το συναίσθημα έρχεται αργά σαν την αγάπη,όταν δεις ότι θα πας παντού και δεν θα σ αφήσει πουθενά.Ειναι μια γυναίκα γιαπωνεζα για σπίτι και οικογένεια,και όχι η παθιαρα Ιταλίδα bellussi της μιας παθιασμένης νύχτας,if you know what i mean,που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.
Γιατι θα σε αφησει το τρεισερ?
Πιο αξιοπιστη την εχω την γιαμαχα απ τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ χοντα
Ειναι και ψοφιμι..
Ουστ

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ποτέ και με τπτ...

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Αυτοί που το βλέπουν έτσι ,καλώς.
Είμαστε κι εμείς που την μηχανή τη βλέπουμε γκόμενα όμως και θέλουμε να χαμογελάμε κάθε φορά που την καβαλαμε Greeting

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Ειναι και ψοφιμι..
Ουστ
Σκοπεύω να τα πάρω ταυτόχρονα και τα δύο και να τα τεσταρω,και οποίο μ αφήσει πρώτο,θα ενημερωθείς.Αν μάλιστα είναι κι από μάτι στρόφαλου μετά από βροχή,τότε θα το κάνω βουκινο παντού.

patsavour

well know member
Περιοχή
αθηναι
Μοτοσυκλέτα
voge500ds
Όνομα
pan
Είμαστε κι εμείς που την μηχανή τη βλέπουμε γκόμενα όμως και θέλουμε να χαμογελάμε κάθε φορά που την καβαλαμε Greeting
Και πολύ καλά κάνετε,για ΟΣΟ κάτσει να την καβαλατε.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Πές τα ρε Γιάννο, αν είναι παίρνω Scania...

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Τόσο κάνει ένα Bell ελικόπτερο
Ναι αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα .
Δεν έχουμε δίπλωμα ............ακομα

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Απορώ αν υπάρχει ένας που μόλις το είδε,είπε τι καβλα μηχανάκι...

Εμένα μου έκανε πολύ θετικό κλικ πάντως. Κι είχα πολύ καιρό να δω μηχανάκι που θα το κάνει αυτό.

Για αυτό που προορίζεται (φορτωμένα ασφάλτινα άνετα και σβέλτα ταξίδια), είναι μια χαρά. Αν αποδειχτεί πως είναι και αξιόπιστο ακόμη καλύτερα.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν θα το προτιμούσε κάποιος που δεν πάει χώμα, απο ένα GS πχ ή απο ένα Africa ή όποιο άλλο της κατηγορίας, σκεπτόμενος με αντικειμενικά κριτήρια.
Δεν ψάχνουν όλοι ούτε το πιο γρήγορο, ούτε το πιο στριφτερό, ούτε το πιο αθλητικό μηχανάκι. Μάλιστα θα έλεγα πως το ψάχνουν οι λιγότεροι. Γι' αυτό και το Τρανσαλπ 650 έχει πουλήσει μέχρι και στο τελευταίο χωριό ενώ το ίδια εποχής ΚΤΜ 640 adventure παρότι καλύτερο παντού δεν πούλησε ούτε το 5% απο ότι το άχρωμο, άοσμο και μέτριο honda.
Για μετεξέλιξη του Deauville που λέει το άρθρο, αλλά και των crossrunner και crosstourer θα συμπληρώσω, είναι πολύ καλό. Επίσης αν το δει κάποιος σαν τον μεγάλο αδερφό του NC είναι επίσης πολύ καλό.

Δεν νομίζω πως όταν το σχεδίαζαν είχαν στο μυαλό τους το πελατολόγιο των tracer ή των TDM που είναι μηχανάκια για πιο κανίβαλους, ή το πελατολόγιο των GS ή των KTM που σαν κύριο στοιχείο του μάρκετινγκ τους έχουν και την χρήση στο χώμα (άσχετα που ελάχιστοι τα βάζουν όντως).
Μάλλον είχαν στο μυαλό τους το πελατολόγιο των κατόχων Varadero, Caponord, ΧΤΖ1200 και άλλων μαστόδοντων κατ' όνομα on off.

Σαν μεταχειρισμένο μετά απο κάποια χρόνια δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να το αγοράσω (αν αποδειχτεί αξιόπιστο). Για καινούριο δεν θα έδινα αυτά τα ποσά που ακούγονται για κανένα μηχανάκι.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Εμένα μου έκανε πολύ θετικό κλικ πάντως. Κι είχα πολύ καιρό να δω μηχανάκι που θα το κάνει αυτό.

Για αυτό που προορίζεται (φορτωμένα ασφάλτινα άνετα και σβέλτα ταξίδια), είναι μια χαρά. Αν αποδειχτεί πως είναι και αξιόπιστο ακόμη καλύτερα.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν θα το προτιμούσε κάποιος που δεν πάει χώμα, απο ένα GS πχ ή απο ένα Africa ή όποιο άλλο της κατηγορίας, σκεπτόμενος με αντικειμενικά κριτήρια.
Δεν ψάχνουν όλοι ούτε το πιο γρήγορο, ούτε το πιο στριφτερό, ούτε το πιο αθλητικό μηχανάκι. Μάλιστα θα έλεγα πως το ψάχνουν οι λιγότεροι. Γι' αυτό και το Τρανσαλπ 650 έχει πουλήσει μέχρι και στο τελευταίο χωριό ενώ το ίδια εποχής ΚΤΜ 640 adventure παρότι καλύτερο παντού δεν πούλησε ούτε το 5% απο ότι το άχρωμο, άοσμο και μέτριο honda.
Για μετεξέλιξη του Deauville που λέει το άρθρο, αλλά και των crossrunner και crosstourer θα συμπληρώσω, είναι πολύ καλό. Επίσης αν το δει κάποιος σαν τον μεγάλο αδερφό του NC είναι επίσης πολύ καλό.

Δεν νομίζω πως όταν το σχεδίαζαν είχαν στο μυαλό τους το πελατολόγιο των tracer ή των TDM που είναι μηχανάκια για πιο κανίβαλους, ή το πελατολόγιο των GS ή των KTM που σαν κύριο στοιχείο του μάρκετινγκ τους έχουν και την χρήση στο χώμα (άσχετα που ελάχιστοι τα βάζουν όντως).
Μάλλον είχαν στο μυαλό τους το πελατολόγιο των κατόχων Varadero, Caponord, ΧΤΖ1200 και άλλων μαστόδοντων κατ' όνομα on off.

Σαν μεταχειρισμένο μετά απο κάποια χρόνια δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να το αγοράσω (αν αποδειχτεί αξιόπιστο). Για καινούριο δεν θα έδινα αυτά τα ποσά που ακούγονται για κανένα μηχανάκι.
Γιατί αυτό και όχι το Forza 750 μισό?

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Γιατί αυτό και όχι το Forza 750 μισό?
Άνετα έπαιρνα και το Forza 750. Δεν είμαι κατα των σκουτερ.
Αλλά αυτό μου κάνει πιο μοτοσυκλέτα. Έχει τον απαιτούμενο όγκο για όλες τις χρήσεις

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
Τι χρονισμό κομβίων έχει το μοτέρ αυτό, ξέρει κάνεις; Εχουμε δει καμιά φωτό ghost του κινητήρα σε κανά press kit;

H Honda παραδοσιακά, τα δικυλινδρά της εν σειρά τα έχει με κομβία ανά 180 μοίρες, αλλά η τελευταία μόδα είναι ανά 270, βρε λες;

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος

Σαν μεταχειρισμένο μετά απο κάποια χρόνια δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό να το αγοράσω (αν αποδειχτεί αξιόπιστο). Για καινούριο δεν θα έδινα αυτά τα ποσά που ακούγονται για κανένα μηχανάκι...
νομίζω κάτι ξέχασες.
Το Capo που έχεις , πέραν ότι σε έχει βολέψει, έχει και αυτό το κάτι...
Χαρακτήρα το λένε.. Μα καλά..
έχουν χαρακτήρα τα άψυχα όντα;
Βεβαιως..

Aυτο το χοντα , θαναι αχρωμο αγευστο, μια βαρεμαρα.
Οχι επειδη ειναι ψοφιο, υπαρχουν αργα μηχανακια με χαρακτηρα..
Επειδη ειναι χονδα...

Τα γρηγορα μηχανακια μας εξιταρουν, και οταν τα αλογα δεν μπορουμε να τα κουμανταρουμε Rollingμας εξιταρουν οι...ιδιαιτεροτητες!

Συγκρινεις τρανσαλπ με ΚΤΜ..και αυτο εδω με GS?
Καμια σχεση

Αν ομως ανετα επαιρνες μεγαλο σκουτερ οπως ειπες, τοτε καλο ειναι

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom