Σάββας
Μαθουσάλας member
Ας ξεκινήσουμε από την σιχαμένη εθνική. Εκεί λόγο του ότι τη σιχαίνομαι με μηχανάκι και ανάλογα με τους συνοδοιπόρους, συνήθως πάω με συνεχή πορεία 140-160. Κατανάλωση 4,3 στα 100 χλμ μέση. Χειμώνα με καλοκαίρι υπάρχει μικρή διαφορά τον χειμώνα προς τα πάνω φυσικά ήτοι περί τα 4,5/100. 5 λίτρα στα 100 συνεχώς καρφωμένο στα 170 από Θεσσαλονίκη μέχρι σπίτι. Υπάρχουν διαφοροποιήσεις αλλά μικρές.Εχω δει εγω...αλλα δεν εχει τοσο σημασια..
Για πε ρε σαββα, ποσο καιει το εργαλειο? Αληθεια ομως.
Και με τι ταχυτητες το ταξιδευεις?
Επαρχιακό τώρα σβέλτα είμαι στα 3,2-3,6 στα 100 κατά μέσο όρο (σχετικό για τον καθένα το <<σβέλτα>> ξέρω αλλά πώς να το πω, δες τα βίντεο και δεν υπάρχει καμία παρέμβαση σε αυτά γιατί κάτι καλαμπουρίζαμε περί 1,5 επί και τέτοια. Θα τα δεις στην υπογραφή μου κάτω πούναι το κανάλι μου με πολύ ροκιά επένδυση).
Το ψέμα Μπάμπη προσωπικά το απεχθάνομαι όπως και άλλα θέματα χαρακτήρα που δεν τα κρύβω και γι' αυτό δεν είμαι γούτσου γούτσου με όλους και ποσώς με ενδιαφέρει οπότε αναμένω να μας απελευθερώσουν και έλα μαζί μας να δεις αλλά προειδοποιώ ότι προσωπικά δεν νιώθω βόλτα αν δεν παίζει στα 500 χλμ ημερήσια με την ελάχιστη δυνατή εθνική. Έτσι θα τα δεις όλα πρώτο χέρι.