apache
Μαθουσάλας member
Που είσαι ρε Γιάνο; Χαθήκαμε....Το δικό μου μια χαρά το ζαχαρώνες!!!
Εγώ σε βλέπω πάντως ντουκατιστι σε λίγο!!!
Που είσαι ρε Γιάνο; Χαθήκαμε....Το δικό μου μια χαρά το ζαχαρώνες!!!
Εγώ σε βλέπω πάντως ντουκατιστι σε λίγο!!!
Που να'μαι έχω βαρεθεί να γυαλιζω τις ζάντες και τα πλαστικά!!!Που είσαι ρε Γιάνο; Χαθήκαμε....

Το μηχανάκι είναι αλλού, δεν τόχω καβαλήσει και δεν θέλω γιατί το γελάδι θα φύγει βράδυ...
Ρώτα τους ιδιοκτήτες που το αγοράσανε και τους το κάνανε ανάκληση στις 15 μέρες και πήγε όλη η μηχανη για ανάκληση. Βέβαια τους έχουν δώσει μηχανή αντικατάστασης γύρω στο 3000 σε δώρα. Αυτό και αν το είχες πάρει θα είχε φύγει βραδι. Και στο λέω εγώ που προσπαθώ να αγαρασω ντουκατι εδώ και έξι χρόνια και για κάποιο λόγο όλο στο GS καταλήγω. Για την ανάκληση δες τε στο ίντερνετ την όλη ιστορία.Το μηχανάκι είναι αλλού, δεν τόχω καβαλήσει και δεν θέλω γιατί το γελάδι θα φύγει βράδυ...
Ρώτα τους ιδιοκτήτες που το αγοράσανε και τους το κάνανε ανάκληση στις 15 μέρες και πήγε όλη η μηχανη για ανάκληση. Βέβαια τους έχουν δώσει μηχανή αντικατάστασης γύρω στο 3000 σε δώρα. Αυτό και αν το είχες πάρει θα είχε φύγει βραδι. Και στο λέω εγώ που προσπαθώ να αγαρασω ντουκατι εδώ και έξι χρόνια και για κάποιο λόγο όλο στο GS καταλήγω. Για την ανάκληση δες τε στο ίντερνετ την όλη ιστορία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ξενερα την τρως πάντως.Νομίζω η ανάκληση έγινε μόνο στην Αμερικανική αγορά και νομίζω ότι ήταν και η πρώτη που παρέλαβε V4!
Πάντως η όλη αντιμετώπιση στο πρόβλημα ήταν παραπάνω από υποδειγματικη κατά την προσωπική μου άποψη!
ΑκριβώςΌτι και να είναι ρε την Καβάλα του Πενφέ δεν θα την έχει ποτέ..
Ανακληση για πολλα βραβεια και μπραβο. Μην ξεχναμε μεχρι πριν μερικα χρονια μεγαλες εταιριες αυτοκινητωνΡώτα τους ιδιοκτήτες που το αγοράσανε και τους το κάνανε ανάκληση στις 15 μέρες και πήγε όλη η μηχανη για ανάκληση. Βέβαια τους έχουν δώσει μηχανή αντικατάστασης γύρω στο 3000 σε δώρα. Αυτό και αν το είχες πάρει θα είχε φύγει βραδι. Και στο λέω εγώ που προσπαθώ να αγαρασω ντουκατι εδώ και έξι χρόνια και για κάποιο λόγο όλο στο GS καταλήγω. Για την ανάκληση δες τε στο ίντερνετ την όλη ιστορία.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό σίγουρα!!!Μια ξενερα την τρως πάντως.
Μμμμμμμμμ!Ότι και να είναι ρε την Καβάλα του Πενφέ δεν θα την έχει ποτέ..

Κοίτα Γιάννη θεωρώ ότι πληρώσεις παίρνεις, αλλά στην. after sales υποστήριξη ο Ντούκο είναι πολύ πίσω από την Πενφέ ότι και να λέμε, έδωσα 20000 Κ να πάρω μετ/νο μηχανάκι, αλλά η υποστήριξη που βρήκα είναι αλλού..Αυτό σίγουρα!!!
Σε καινούργιο εργαλείο η οποιαδήποτε βλακεία σου τύχει σίγουρα σε χαλάει...
Μμμμμμμμμ!
Είπε ο πενφες και συνέχισε να σκρολαρει την οθόνη του κινητού χαζεύοντας το V4!!!
Είσαι ένας κρυφοντουκατακιας εσύ!!!
![]()
![]()
![]()
Ρώτα τους ιδιοκτήτες που το αγοράσανε και τους το κάνανε ανάκληση στις 15 μέρες και πήγε όλη η μηχανη για ανάκληση. Βέβαια τους έχουν δώσει μηχανή αντικατάστασης γύρω στο 3000 σε δώρα. Αυτό και αν το είχες πάρει θα είχε φύγει βραδι. Και στο λέω εγώ που προσπαθώ να αγαρασω ντουκατι εδώ και έξι χρόνια και για κάποιο λόγο όλο στο GS καταλήγω. Για την ανάκληση δες τε στο ίντερνετ την όλη ιστορία.
..... οτι απο τουδε και στο εξης οι αγοραστες Ducati θα υποχρεουνται καθε πρωι να φορανε καθαρο .... μεταξωτο σωβρακο αφου ομως πρωτα το σκαναρουν με την ειδικη app της εταιρειας.....!

Έχεις δίκιο!Κοίτα Γιάννη θεωρώ ότι πληρώσεις παίρνεις, αλλά στην. after sales υποστήριξη ο Ντούκο είναι πολύ πίσω από την Πενφέ ότι και να λέμε, έδωσα 20000 Κ να πάρω μετ/νο μηχανάκι, αλλά η υποστήριξη που βρήκα είναι αλλού..
Το αφτερ της πεμφε δεν παίζεται .Κοίτα Γιάννη θεωρώ ότι πληρώσεις παίρνεις, αλλά στην. after sales υποστήριξη ο Ντούκο είναι πολύ πίσω από την Πενφέ ότι και να λέμε, έδωσα 20000 Κ να πάρω μετ/νο μηχανάκι, αλλά η υποστήριξη που βρήκα είναι αλλού..
Ω ρε μάναμ....
Έμπαινες Μανο?Ω ρε μάναμ....
ΧαλαράΈμπαινες Μανο?