CF moto ,μοντέλα & προσφορές!

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

CFMoto 1000 MT-X: Το είδαμε από κοντά​

Έφτασε το πολυαναμενόμενο CFMoto 1000 MT-X

Με τη νέα CFMoto 1000 MT-X η εταιρία περνά για πρώτη φορά στο φράγμα των 1.000 κυβικών, διευρύνοντας προς τα πάνω μια γκάμα που μέχρι σήμερα είχε ως σημείο αναφοράς την 800MT-X.

Η νέα πρόταση δεν περιορίζεται σε μια απλή αύξηση κυβισμού, αλλά επιχειρεί να αποκτήσει διακριτή ταυτότητα, με σαφέστερο προσανατολισμό προς την εκτός δρόμου χρήση και λιγότερο τουριστική φιλοσοφία απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς από μια “χιλιάρα” adventure.

Η σχεδίαση διατηρεί τη γνώριμη αισθητική γραμμή της σειράς MT, ωστόσο οι επιμέρους επιλογές μαρτυρούν διαφορετικές προτεραιότητες.

Το διπλό ρεζερβουάρ συνολικής χωρητικότητας 22,7 λίτρων είναι τοποθετημένο χαμηλά, με κλίση προς τα κάτω, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση των μαζών και στη διαμόρφωση χαμηλότερου κέντρου βάρους.

Το ψηλό μπροστινό φτερό και η εκτεταμένη αλουμινένια ποδιά που προστατεύει κινητήρα και κάρτερ ενισχύουν την εικόνα μιας μοτοσυκλέτας που έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε σκληρότερη χρήση, χωρίς να περιορίζεται σε βατούς χωματόδρομους.

Στο τεχνικό επίκεντρο βρίσκεται ένας ολοκαίνουργιος δικύλινδρος κινητήρας 974cc, που βασίζεται στην τεχνολογία της ΚΤM (μια έκδοση του LC8c) και είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από τη CFMoto.

Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 111,3 ίππους στις 8.500 rpm, ενώ η ροπή αγγίζει τα 105 Nm στις 6.250 rpm, τιμές που την τοποθετούν ανταγωνιστικά απέναντι στις καθιερωμένες προτάσεις της κατηγορίας.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ηλεκτρονικό γκάζι Ride-by-Wire, δύο προγράμματα οδήγησης και quickshifter δύο κατευθύνσεων, ενώ ο συμπλέκτης είναι υποβοήθησης και ολίσθησης, στοιχείο που βελτιώνει τον έλεγχο σε κατεβάσματα και μειώνει την κόπωση στην καθημερινή χρήση.

Το πλαίσιο παραμένει ατσάλινο χωροδικτύωμα, ακολουθώντας τη λογική της μικρότερης 800, όμως εδώ πλαισιώνεται από αλουμινένιο ψαλίδι και πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB με διαδρομές 230mm εμπρός και πίσω.

Για αναβάτες που επιθυμούν χαμηλότερο ύψος, διατίθεται κιτ που μειώνει τη διαδρομή των αναρτήσεων στα 190 mm και κατεβάζει τη σέλα από τα 870 στα 830 χιλιοστά, διευρύνοντας έτσι το κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Στον τομέα της πέδησης, συναντάμε δύο δίσκους 320 mm με δαγκάνες Brembo M4.32 και ημι-ακτινική τρόμπα μπροστά, ενώ πίσω υπάρχει ένας δίσκος 260mm με διπίστονη δαγκάνα.

Το σύστημα υποστηρίζεται από Cornering ABS, ενισχύοντας την ασφάλεια σε συνθήκες κλίσης.
Οι ακτινωτοί τροχοί 21 ιντσών εμπρός και 18 πίσω, με ελαστικά διπλής χρήσης, επιβεβαιώνουν τον διττό χαρακτήρα: σταθερότητα και ακρίβεια στην άσφαλτο, αλλά και ουσιαστικές δυνατότητες σε απαιτητικό τερέν.

Στο επίπεδο του εξοπλισμού, η 1000MT-X ενσωματώνει κάθετα τοποθετημένη TFT οθόνη 8 ιντσών, μεγαλύτερη από εκείνη της 800MT-X, με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον και πλήρη συνδεσιμότητα Bluetooth.

Ο φωτισμός είναι πλήρως LED, ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, Cruise Control, θερμαινόμενα γκριπ και σέλα, Traction Control τριών επιπέδων και διαφορετικά Riding Modes, συνθέτοντας ένα πακέτο που κινείται στα πρότυπα της σύγχρονης μεγάλης adventure κατηγορίας.

To CFMoto 1000 MT-X έφτασε στην Ελλάδα, στην πολύ ανταγωνιστική τιμή των 10.990 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: cfmoto.gr

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα)
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
Ακριβως αυτο το πηρε αγορι απ εδω μεσα ....εχει μια κλιση προς τις αποχρωσεις του πρασινου...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Ακριβως αυτο το πηρε αγορι απ εδω μεσα ....εχει μια κλιση προς τις αποχρωσεις του πρασινου...

Γιατι δε μας λες ποιο ειναι το αγορι να του πουμε τα καλοριζικα για τι πρασνακι

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια

Για λεγε Tooth

esel

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Όνομα
Στελιος Τζιανετοπουλος
Περιοχή
Δεν θα το πω εγω
Δικα του τα γενια και τα χτενια...

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Γιατι δε μας λες ποιο ειναι το αγορι να του πουμε τα καλοριζικα για τι πρασνακι
Κάποιος από το χωριό δεν τον ξέρεις

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Dimitris Amaliada

old member
Motoparea Team
Περιοχή
Αμαλιάδα
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GS ADV 2006
Όνομα
Dimitris Amaliada
Περιοχή
ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Καλοταξιδο φιλαράκι

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια

Καλοταξιδος φιλε!! Ωραιο ελα στο ποταμι με αυτο.. Devil

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Καλοταξιδος φιλε!! Ωραιο ελα στο ποταμι με αυτο.. Devil
Δεν ξέρω αν θα έχω τελειώσει με τα χαρτιά υπάρχει θέμα με της πινακίδες δεν τα έχουν βρει με την εταιρεία που της εκτυπώνει μάλλον λογω μίζας

takisninja

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Μελίσσια
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Mελισσια
Δεν ξέρω αν θα έχω τελειώσει με τα χαρτιά υπάρχει θέμα με της πινακίδες δεν τα έχουν βρει με την εταιρεία που της εκτυπώνει μάλλον λογω μίζας

Υπαρχει γενικο προβλημα με τις πινακιδες ...θα περιμενεις δεν εχουν πρωτες υλες..

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Υπαρχει γενικο προβλημα με τις πινακιδες ...θα περιμενεις δεν εχουν πρωτες υλες..
Ναι συμφωνώ Υπάρχει γενικοί πρόβλημα με τις μίζες...θα περιμένεις δεν έχουν πέσει οι πρώτες μίζες ακόμα..

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ το καινούργιο μοτορι

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Ναι για πινακίδες δεν υπάρχει αλουμίνιο ενώ για της υπόλοιπες κατασκευές όπως κουφώματα υπάρχει αφθονο

grigoris gs

well know member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GS ADVE
Όνομα
ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑΣ
Καλημέρα δεν υπάρχει θέμα με τον τσιγκο. Το θέμα είναι ότι υπήρξε διαγωνισμός που τον κέρδισε η Χ εταιρεία και η ψ εταιρεία που έχασε προσέφυγε και έκανε ένσταση στο ελεγκτικό συνέδριο. Οπότε μέχρι να βγει απόφαση καλά κρασιά.Η δε απευθείας αναθέσεις για παραγγελίες πινακίδων ανά περιφέρεια δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό των 30.000 ευρώ ανά έτος.

Στάλθηκε από το 23090RA98G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

scrabler

new member
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
BEAR
Όνομα
Giorgos
Καλημέρα δεν υπάρχει θέμα με τον τσιγκο. Το θέμα είναι ότι υπήρξε διαγωνισμός που τον κέρδισε η Χ εταιρεία και η ψ εταιρεία που έχασε προσέφυγε και έκανε ένσταση στο ελεγκτικό συνέδριο. Οπότε μέχρι να βγει απόφαση καλά κρασιά.Η δε απευθείας αναθέσεις για παραγγελίες πινακίδων ανά περιφέρεια δεν μπορούν να υπερβούν το ποσό των 30.000 ευρώ ανά έτος.

Στάλθηκε από το 23090RA98G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα

Το θέμα είναι πως ζούμε σε μια χώρα που είναι στον "αυτόματο" και ποτέ δεν θα μάθουμε τίποτα. Άλλοτε δεν έχουν πινακίδες, πριν κατι χρόνια είχε τελειώσει το χαρτόνι και δίναν άδειες σε απλό χαρτί Α4, τώρα ξανατελειώσαν οι πινακίδες, χαίρε βάθος αμέτρητο.

Η έλλειψη ήταν εμφανής από πέρσι τον ΜΑΡΤΙΟ, δηλαδή ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ! Αλλά τίποτα δεν γινόταν παρά δανειζόντουσαν πινακίδες από άλλες περιφέρειες καθώς στην Αττική είχαν τελειώσει. Τέλη Σεπτέμβρη που πήρα εγώ τη δικιά μου είχε έλλειψη σε όλες τις περιφέρειες πλέον ενώ ο διαγωνισμός είχε προκηρυχθεί Αύγουστο αν θυμάμαι καλά. Πέρασε ένας μήνας με γκρίνιες από τις αντιπροσωπείες και τότε καναν απ' ευθείας ανάθεση με σκοπό να προχωρήσει παράλληλα ο διαγωνισμός ο οποίος πράγματι έχει τώρα ένσταση.

Με άλλα λόγια... ΕΛΛΑΔΑ 2.0!

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
να τα βάλεις χόρια στο σπίτι, θα σου κάνει μούτρα το καφασακι Stoned Emoticon

dkamzelas

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 SAS
Όνομα
Δημήτρης
Καλορίζικο! Από τα πιο αξιόλογα μηχανάκια του 2026!

Στάλθηκε από το motorola edge 50 neo μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Πλαινα τσαντακια προβολια και μαλακιες βαλιτσες...
Εχω παραγειλη το τριβαλιτσο το δικο του περιμενω την ποδια την αλουμινενια γιατι ο πωλητης μου ειπε πως ταιριαζει απο το 800 αλλα δεν επισης θα δω αν με βολεψη η μαμα ζελατινα ειδαλως θα παρω αφτερ μαρκετ προβολακια ,τσαντακια σιγα σιγα και κινεζιες ενοειται Tooth Tooth

Top Bottom