Benelli με 230 κιλά βάρος και 47 άλογα,που να σταθεί?
Απο ποια αποψη ειν καλυτερο το ιντεγκρα;Χρηστάρα για μένα καλύτερα να πάρει κάποιος το Integra παρά το NC.

To cbx σου- όπως και το xtx μου- ζυγίζει όμως 180 έως 190 κιλά και δεν πασαρεται ως adventure.Ναι τα +40 κιλά + συνεπιβάτη + μπαγκαζια σε αυτή την ιπποδύναμη κάνουν μεγάλη διαφορά αν θέλεις να κινηθείς τουριστικά,το μηχανάκι κουράζεται στις μεγάλες αποστάσεις και ούτε θα σε βοηθήσει σε μια προσπέραση με πολλά χλμ.Γιατί που να σταθεί 230 κιλά βάρος με 47 άλογα? Εμένα π.χ μια χαρά μου κάνουν .Επειδή και το δικό μου κάπου εκεί είναι ( Honda Cb500 X ) δεν βρίσκω σε ταξιδάκι να μην μπορώ να κάνω κάτι που κάνουν οι άλλοι .Οκ δικάβαλος σε ανηφοριές δεν προσπερνάω άνεμος όπως μια άλλη μηχανή , αλλα και άλλη μηχανή να είχα σιγα μην έκανα προσπεράσεις δίχως αύριο.α
Είναι ακριβώς το ίδιο αλλά με την multi θέση οδήγησης του σκούτερ..Απο ποια αποψη ειν καλυτερο το ιντεγκρα;![]()
Δηλαδή δεν θα ήθελες να είχε 70 άλογα;Γιατί που να σταθεί 230 κιλά βάρος με 47 άλογα? Εμένα π.χ μια χαρά μου κάνουν .Επειδή και το δικό μου κάπου εκεί είναι ( Honda Cb500 X ) δεν βρίσκω σε ταξιδάκι να μην μπορώ να κάνω κάτι που κάνουν οι άλλοι .Οκ δικάβαλος σε ανηφοριές δεν προσπερνάω άνεμος όπως μια άλλη μηχανή , αλλα και άλλη μηχανή να είχα σιγα μην έκανα προσπεράσεις δίχως αύριο. Τεσπα εχω περιέργεια να δω τις εντυπώσεις όσων το αγοράσουν απ την αντιπροσωπεία
Και που δεν καιει λαμπα ,τι να λεει.Εγώ πάντως που είδα το CF στο Μοναστηράκι, γαμάτο μου φάνηκε και να μου το θυμηθείτε δεν θα καίει ούτε λάμπα..
Για το ΜΤ 07 λές ε;..Και που δεν καιει λαμπα ,τι να λεει.
Με λιγα παραπανω παιρνεις το μικρο γιαμαχακι και γινεσαι μαγκας
Ναι ναι;)Για το ΜΤ 07 λές ε;..![]()
υποψιν φτιαχνουν καινουρια γραμμη παραγωγης μαζι με την κτμ ...το 790 απο κει θα βγαινει σε καποια χρονιαΕγώ πάντως που είδα το CF στο Μοναστηράκι, γαμάτο μου φάνηκε και να μου το θυμηθείτε δεν θα καίει ούτε λάμπα..
Ε ,εχουμε καιρο.υποψιν φτιαχνουν καινουρια γραμμη παραγωγης μαζι με την κτμ ...το 790 απο κει θα βγαινει σε καποια χρονια

Μπερδεύεις την Ινδία με την Κίνα..υποψιν φτιαχνουν καινουρια γραμμη παραγωγης μαζι με την κτμ ...το 790 απο κει θα βγαινει σε καποια χρονια
οχι αδερφε....ειναι στη μεση και το γραφειο του κισκα που σχεδιαζει τα cf και τα κτμΜπερδεύεις την Ινδία με την Κίνα..
CF roulezzzz...Παραχωρήθηκε στο ΜΟΤΟ,για ένα ολόκληρο χρόνο.
Μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του μέσα απ'αυτο το τεύχος .
Οπότε θα το παρακολουθήσουμε κι εμείς και θα δούμε τι θα βγάλει.
Επίσης το ευτύχημα είναι ότι το προωθει η ίδια εταιρια που έχει και την kΤm, οπότε φαντάζομαι πως δίκτυο εξουσιοδοτημενων θα υπάρχει.
Για να δουμε