panGS
member
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R 1200 GS
- Όνομα
- Παναγιώτης
Τους καλύτερους κατιφέδες έχετε σεις κει σα κάτου...Κατιφέδες είναι ευτούνα?

Τους καλύτερους κατιφέδες έχετε σεις κει σα κάτου...Κατιφέδες είναι ευτούνα?

Ο τύπος πάντως στο δεύτερο βιντεο εχει βάλει και ένα τετρακυλινδρο street στο δάσος μέσα και έσκαβε..ψαξε βρες το...
Τι να του κλασει το gs, χαρτοπολεμο το κανει
Πρέπει να το έχω ξαναβάλει...Ναι εντάξει,να πας στον γιατρό να σου αλλάξει φάρμακα, είδα το RT σε αγώνα Motocross...
Μήπως είναι μεγάλη Δευτέρα και Τρίτη χαχαχαα φιλάκια πολλά Μάνο μου εγώ δεν θα σού κάνω χαβαλε μπαααα χσχσχσΠρώτη Δευτέρα Τρίτη στον αέρα...Με shifter..
Κόψε και μοίρασε στα δύο χαχαχααΠήγα να το βρω και βρήκα αυτό αχαχαχα
21 δεν νομίζω να έχει κανένα από τα δύο . Έχουν σίγουρα διάφορα στις διαδρομές των αναρτήσεων ρεζερβουάρ ακτίνες αντί χυτές το άλλο είναι το LC με κάθε επιφύλαξη από γελαδια δεν γνωρίζω χαχααχ αλλά είναι όντως όμορφα και κάνουν πολύ καλά ταξίδια οδική να έχεις και ρεζέρβα άξονα χαχααχα πλάκα κάνω μόνο οδικήΜε τρώει πολύ να το δοκιμάσω !! Οι διάφορες απτό απλό με το adventure παιδιά είναι το ντεπόζιτο και ακτίνες στις ζάντες ;
επισης το gs νομίζω δεν έχει 21’ τροχό μπροστά Ε ; Αλλά 19´ ;
Με τρώει πολύ να το δοκιμάσω !! Οι διάφορες απτό απλό με το adventure παιδιά είναι το ντεπόζιτο και ακτίνες στις ζάντες ;

Με τρώει πολύ να το δοκιμάσω !! Οι διάφορες απτό απλό με το adventure παιδιά είναι το ντεπόζιτο και ακτίνες στις ζάντες ;
Και το απλό και το adve 19 έχουν μπροστά Ε ; Ευχαριστώ
"Οχι το απλό έχει 17 μπροστά..Και το απλό και το adve 19 έχουν μπροστά Ε ; Ευχαριστώ
οταν το βγαλει με 17, θα βγαλει και το λογοτυπο gs"Οχι το απλό έχει 17 μπροστά..
Nαι σωστάNo senor![]()
![]()
No senor![]()
![]()
Πώς το δουλεύεις έτσι το νυστέρι ρε @karellen ;;;Μάνο αν αξιωθεί και συναντηθούμε θα τα αλλάξουμε να δεις διαφορά στο άρπαγμα ο ελαφρύτερος στρόφαλος.
Χαμηλα πανε το ιδιο?Μάνο αν αξιωθεί και συναντηθούμε θα τα αλλάξουμε να δεις διαφορά στο άρπαγμα ο ελαφρύτερος στρόφαλος.
Τα 13-14 σαν το δικό μου είναι λίγο πιο νευρικά στην επιτάχυνση λόγω του ελαφρύτερου στροφάλου.Από το 15 κι ύστερα έβαλαν του adv 1,5 κιλό βαρύτερο.Χαμηλα πανε το ιδιο?
Ρωταω, γιατι υπαρχουν ατομα στο πενφεδοφορουμ που εχουν και 1100 και 1200 αεροψυκτα, και προτιμανε το 1100 λογω της αδρανειας που εχει το μοτερ στην τεμπελικη οδηγηση....
.Τα 13-14 σαν το δικό μου είναι λίγο πιο νευρικά στην επιτάχυνση λόγω του ελαφρύτερου στροφάλου.Από το 15 κι ύστερα έβαλαν του adv 1,5 κιλό βαρύτερο.

Αχαχαχα μη βαράτε ρε παιδιά !Άκου το μωρέ έχει ανησυχίεεεες!!!

θα σου πω τη γνωμη μου, χωρις να εχω εμπειρια με κανενα ....Αχαχαχα μη βαράτε ρε παιδιά !
Τι δεν θα δοκιμάσουμε και τίποτα άλλο ;
τωρα που πήραμε φορά ;
αχαχα έκλαψα με το βίντεο !
ειπαμε Δημήτρη είμαι ανήσυχος δυσκολεύομαι να κάτσω φρόνιμα

Εάν το πάμε μαθηματικός το gs με μικρότερη διαδρομή αναρτήσεων μπροστά , 19αρι τροχό μπροστά και λογικά χαμηλότερο κέντρο βάρους ;! Θα είναι καλύτερο στο δρόμοθα σου πω τη γνωμη μου, χωρις να εχω εμπειρια με κανενα ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το αφρικα ειναι καλυτερο στο χωμα, και στο να μην σου αδειαζει την τσεπη..
Στα υπολοιπα πιο καλο το πενφε
Σωστα!Εάν το πάμε μαθηματικός το gs με μικρότερη διαδρομή αναρτήσεων μπροστά , 19αρι τροχό μπροστά και λογικά χαμηλότερο κέντρο βάρους ;! Θα είναι καλύτερο στο δρόμο
Συνηθισμένη μηχανή το Africa χαχαχα μας τσακισες αλλά δεν πειράζει εμείςHonda αγαπάμε και την τσέπη μας πονάμε χαχαχαχαΣωστα!
Βεβαια το αφρικα ειναι μια συνηθισμενη μηχανη , το πλαισιο της θυμιζει το παλιο 750.
Το πενφε με τελεβελερ παραβελερ μποξερ, ESA κλπ...ειναι διαστημοπλοιο μπροστα στο αφρικα.
Δηλ. ΚΑΜΙΑ σχεση