Υπαρχει όμως μια διαφορά κατα την γνώμη μου.Το θυμαστε αυτο? Noble....το προτιμησαν πολλοι σαν καινουργιο, αντι μτχ Smart.
Aυτο λεει ο Νικος και συμφωνω. Αρκετοι οι καταναλωτες που θελουν κουτα, καινουργιο.
View attachment 33792
Η λογική στα bold είναι ίδια.Εγώ λέω πως το target group δεν υπάρχει στην χώρα μας. Τουλάχιστον όχι ακόμη για Κινέζικα σε αυτή την κατηγορία τιμής. Είναι πολλά τα λεφτά για να τα χώσεις σε εταιρία που δεν γνωρίζεις. Σε δέκα χρόνια ίσως να έχει αλλάξει η ψυχολογία των καταναλωτών.
Σήμερα κάποιος μπορεί να προτιμήσει ένα μεγάλο on off τύπου Vstrom/tracer/tiger καινούριο στα ίδια λεφτα, για να κάνει τα ίδια πράγματα. Ή ακόμη και ένα επώνυμο mega scooter με όλα τα κομφόρ στην κορυφή της κατηγορίας του.
Θεωρώ πως η λογική στα μικρά κυβικά λέει: Τι παίρνω με 5Κ; Μηχανάκι γνωστής εταιρίας μεσαίο/μεγάλο 12ετίας ή και 15ετίας, με 60-70-100Κ στο οδόμετρο.
Ας προτιμήσω ένα καινούριο Κινέζικο στα ίδια λεφτά και ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο με εγγυήσεις κλπ, αλλά και να μην είναι και ταλαιπωρημένο. Κατα την γνώμη μου πράττουν σωστά, επειδή τα μεσαία κυβικά σε γνωστές μάρκες κρατάνε μια εξωφρενική τιμή για τα χρόνια τους. Βλέπω κάτι Vstrom 1ης γενιάς 15 ετών με 80-100κ χλμ που τα ζητάνε 4500 ευρώ και γελάω!
Η ίδια λογική δεν υπάρχει στα 13κ. Υπάρχουν λύσεις τόσο στα μεταχειρισμένα 3ετίας ή πενταετίας (κάποια ακόμη μέσα στην εγγύηση) όσο και σε καινούρια στοκ μοντέλα περασμένων ετών, όσο και σε καινούρια μοντέλα που δεν είναι ακριβώς τούρινγκ, αλλά έχουν αποδείξει αξιοπιστία οι εταιρίες.
Μένει να το δούμε βέβαια.
Για να δούμε λοιπόν, πως θα πάει όταν έρθει...Η λογική στα bold είναι ίδια.
Κάποιος που προτίθεται να αγοράσει mega tourer πάει να πει ότι έχει αυτά τα λεφτά στην άκρη (12-15.000€) και προτιμάει το καινούργιο.
Κάποιος που προτίθεται να αγοράσει μεσαίο ον οφ και έχει 6-7 χιλιάδες στην τσέπη πάλι θα προτιμήσει το καινούργιο έναντι του μεταχειρισμένου/ταλαιπωρημένου όπως σωστά το λές παραπάνω.
Τα λεφτά δεν είναι πολλά,είναι τα ίδια και στις δύο περιπτώσεις,απλώς αλλάζει η δυναμική του υποψήφιου αγοραστή.
Η μοτοσυκλετα για εμενα θα εχει 14κ με 15κ. Και θα βρεθουν αρκετοι πιστευω, εαν ερθει Ελλαδα.Όταν βρεθει ένας εδώ Ελλάδα, που θα δώσει 12χιλιαρικα για αυτό αντί να πάρει ένα μτχ RT η GT...θα πει ότι βρέθηκε ο πρώτος εξωγηινος
Αν δε πιάσει το ξεματιασμα, πάρε ντεπον και πέσε για ύπνο!!!
Δεν ειμαστε υπερμαχοι των κινεζικων, της πραγματικοτητας ειμαστε Νικο.
σιγα μην ερθειΗ μοτοσυκλετα για εμενα θα εχει 14κ με 15κ. Και θα βρεθουν αρκετοι πιστευω, εαν ερθει Ελλαδα.
Τεσσερα χρονια εγγυηση θα παιξει η Benelli.
Τα ιδια λεμε Γιαννη. Δεν θα πουληθουν πιθανον πολλα, αλλωστε δεν ειναι αυτοσκοπος της εταιριας.Εγώ δεν είδα κανενα τέτοιο στην Κατερίνη.
Μόνο σμαρτακια πανε κι ερχονται
Συνηθως ερχονται οι ναυαρχιδες, για λογους prestige και μονο.σιγα μην ερθει
ναυαρχιδα?Συνηθως ερχονται οι ναυαρχιδες, για λογους prestige και μονο.
Οι εμπορικοι διευθυντες εχουν το πανω χερι.
Α χα χα χα χα συντάσσομαι !ναυαρχιδα?
αυτο ειναι ναυ- αρχιδια

20ιντση οθόνη του βάλαν ,αλλά δεν βγαίναν να βάλουν έστω έναν φθηνό σύγχρονο πολυδιακοπτη ,αλλά προτίμησαν αυτούς με τα λαμακια λες και έχουμε 1970.Τα ιδια λεμε Γιαννη. Δεν θα πουληθουν πιθανον πολλα, αλλωστε δεν ειναι αυτοσκοπος της εταιριας.
Πιθανον να πουλησει σε αλλη πολη, στα Γιαννενα πχ, η στην Πατρα.
Το μηχανακι αν θα ερθει Ελλαδα θα ερθει πιθανον για λογους prestige και μονο.Aλλωστε οι ειδημονες του Forum,
χακαρανε τους κωδικους του e baking, και ειδανε πως δεν μπορουμε να το αποκτησουμε.
ολοι μπενελι θα παρουμε
Oλοι SLR θα παρουτε....γεροντας σαπιοκαραβος!ολοι μπενελι θα παρουμε

Φτωχάτζες....Μπιθουλαίοι...Ξαπλωστε στον καναπέ σας ανοίγοντας την Hisense και αφεθειτε στην υπέροχη εικόνα της.
Βάλτε μπουγάδα στο Haier που αγοράσατε προσφορά, και μετά κλείστε ένα υπέροχο αεροπορικό ταξίδι με την Air China, από το Xaiomi.
Μπορείτε επίσης μέσω Alibaba να παραγγείλετε ένα Smartphone Huawei η αν υπάρχει έλλειψη αφεθειτε στην μαγεία του Lenovo.
Μην ξεχάσετε μετά το φαγοπότι να καθαριστε τις κουφάλες με οδοντογλυφίδες ελληνικές.
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk