Don Quixote
member
Γιομήσαμε...
Μη με ξεχάσεις φιλαράκι ...7 με 8 κυνηγοσκυλα μπορει και 10 απο Αγρινιο τωρα οσο για τα τρενα ποτε θα αναχωρισουν ειδωμεν απο βδομαδα![]()
Μη με ξεχάσεις φιλαράκι ...

7 με 8 κυνηγοσκυλα μπορει και 10 απο Αγρινιο τωρα οσο για τα τρενα ποτε θα αναχωρισουν ειδωμεν απο βδομαδα![]()

BikeΝα εύχεσαι να μην γυρίσω την Πέμπτη μωρή ψαρού..Θα ανέβω πάνω να τα κάνουμε ίσιωμα...Τελικα ποσοι θα ανεβουμε απο Αθηνα στην Βεροια Για να οργανωθουμε να δουμε ποσα τρενακια θα φτιαξουμε
Εγω ειμαι ετοιμος εκλεισα και χοτελι με ποιο τρενο θα αναχωρησω θα το γραψω την τεταρτη μαλλον για το πρωτο με βλεπω
Παρασκευή δεν έχει 14??? 15 δεν ανοίγουν τα συνορα ;;;Λοιποοοοον το Αθηνο τουριστικό τραινακι θα αναχωρησει Παρασκευη 12.00-12.15 μμ απο το γνωστον ταχυφαγειο Macdonalds μετα τα διοδια των Αφιδνων....
Να σημειωθει οτι θα εχουμε και συμμετοχη εκπληξη για το πρωινο τουριστικο τραινακι....... (μεγαλη εκπληξη)
Y.Γ. εγω εκλεισα διαμονη στο blossom rooms and suites
Κανονικά ναι, αλλά δεν πιστεύω να σε δει κανένας Παρασκευή απόγευμα να ταξιδεύεις και να σου πει κάτι γιατί μετά τις 0:00 θα μπορείς ελεύθερα να κυκλοφορήσεις.Παρασκευή δεν έχει 14??? 15 δεν ανοίγουν τα συνορα ;;;
Γιωργη,θα σε δουμε??

Τώρα με την καινούργια λαίλαπα πιος σε πιάνει δεν σε χώρα ο τόπος όλο βόλτες θα εισαιΟπωσδήποτε, αλλά ημερήσια![]()
![]()

Καλοτάξιδο!Οπωσδήποτε, αλλά ημερήσια![]()
![]()

Οπωσδήποτε, αλλά ημερήσια![]()
![]()
μαγιω να χεις μαζι σου Λουτρα ποζαρ σε σημειο κοντινο...Έλα φιλαράκι ....
Καινούργιο εργαλείο ?
Καλοτάξιδο και άσπαστο να το λιώσεις στα ασφαλή χιλιόμετρα !
![]()
(κοιτάω μπας και μπορέσω να ανεβω το ΠΣ να τα πούμε και από κοντά, αλλά τπτ σίγουρο)
Δεν είναι ώριμη η αΘρωπότης για τέτοιο θέαμα .....μαγιω να χεις μαζι σου Λουτρα ποζαρ σε σημειο κοντινο...
Καλοταξιδη & καλοστριφτη φιλε πιστευω να τα πουμε απο κοντα