Και εμεις εγω κουνιαδος και 7 ανηψα παρασκευη απογευμα εχει χαμηλη πτηση 4.30μμ ωρε ξεκαπνισμα που εχει να πεσει BikeBikeBikeΚάναμε και τη κράτησή μας, κι είμαστε έτοιμοι!!! Bike
Θειο στο ιδιο χοτελι θα ειμαστε??Και εμεις εγω κουνιαδος και 7 ανηψα παρασκευη απογευμα εχει χαμηλη πτηση 4.30μμ ωρε ξεκαπνισμα που εχει να πεσει BikeBikeBike
Στο ιδιο Ανηψε καταλαβαινεις τη θα γινει το βραδυΘειο στο ιδιο χοτελι θα ειμαστε??
Δεν της έλεγες :Στο ιδιο Ανηψε καταλαβαινεις τη θα γινει το βραδυ
ΥΓ μολις εκλεισα τα δωματια με ρωταει η Βερα η ρεψισιονιστ χαρλευ μηχανες εχεται οχι της λεω απο της αλλες ποιες αλλες ρωταει απο αυτες που κανουν θορυβο απ αυτες της λεω![]()
Ωχ ωχ ωχ,κι αμαν αμαν!!!Στο ιδιο Ανηψε καταλαβαινεις τη θα γινει το βραδυ
ΥΓ μολις εκλεισα τα δωματια με ρωταει η Βερα η ρεψισιονιστ χαρλευ μηχανες εχεται οχι της λεω απο της αλλες ποιες αλλες ρωταει απο αυτες που κανουν θορυβο απ αυτες της λεω![]()
μαγιω να χεις μαζι σου Λουτρα ποζαρ σε σημειο κοντινο...
Βεροια θα ειμαστε,οχι Ναουσα!Τα λουτρά θα είναι ανοιχτά.
Αν είναι να έρθετε προς τα εδώ μην κάνω σαν τον Πόντιο και έρθω Νάουσα και σας ψάχνω.
Πείτε μου να ξέρω όπως και να κανονισω τραπέζι να μας χωράει
ΚλαινΒεροια θα ειμαστε,οχι Ναουσα!
Τα λουτρα παιζουν σαν σκεψη!!
Εχεται οργανωθει τσιπουρο θα χουτε η να φερουμε κανα μπουκαλι εμεις τσι αθηναιοιΚαι εμεις εγω κουνιαδος και 7 ανηψα παρασκευη απογευμα εχει χαμηλη πτηση 4.30μμ ωρε ξεκαπνισμα που εχει να πεσει BikeBikeBike
Εχεται οργανωθει τσιπουρο θα χουτε η να φερουμε κανα μπουκαλι εμεις τσι αθηναιοιBike
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι σας ειπε ο Αθηναιοςςςςςςςςς!!!Εχεται οργανωθει τσιπουρο θα χουτε η να φερουμε κανα μπουκαλι εμεις τσι αθηναιοιBike
Τα κιτει Έμα.....Ωωωωωωω τι σας ειπε ο Αθηναιοςςςςςςςςς!!!![]()
Μητσαρα πια μπεργκερ τιποτις κοψιδια πολυτελειας κανονισε και τα μπεργκερ θα τα φαμε οταν παμε νιου γιορκΈχω και πρόταση για το ποιο χορταστικό Μπέργκερ - εβερ.
Σε μαγαζί που θα είμαστε πριβέ φάση
Άρνισσα Πέλλας
Στην λίμνη Βεγορίτιδα
Εδώ απο οικογενειακή επίσκεψη την περασμένη Κυριακή
View attachment 31837
Απλα επειδή νομίζω το Σάββατο θα γίνεται χαμουλης.
Αν είναι να έρθετε και να παίξει φαση φαγητό, πείτε μου να κάνω τα κουμαντα μου για χώρο κλπ
Μητσαρα σηκωνει παρεξηγησει αυτο που ειπες αλλα σε συγχωρω και θα σε κερασω τσιπουροΕχεται οργανωθει τσιπουρο θα χουτε η να φερουμε κανα μπουκαλι εμεις τσι αθηναιοιBike