KostasT
old member
Άσε, κατάλαβα.
Τι αλλα ρε συ;
Καμιά βόλτα θαρθεις;![]()
Αμεεε...θα ρθει την Κυριακη

Άσε, κατάλαβα.
Τι αλλα ρε συ;
Καμιά βόλτα θαρθεις;![]()
Αν έρθει ο αγαπουλης την Κυριακή κερνάω τους καφέδες και τα γλυκά/παγωτάΑμεεε...θα ρθει την Κυριακη![]()
Αμεεε...θα ρθει την Κυριακη![]()
Αν έρθει ο αγαπουλης την Κυριακή κερνάω τους καφέδες και τα γλυκά/παγωτά![]()
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πηδημα Κώστα μου...Με προκαλείς......o_O
Κανόνισε να πα να ξεφορτώσω τ' αμάξι που έχω ετοιμάσει για αύριο....![]()
Αν έρθει ο αγαπουλης την Κυριακή κερνάω τους καφέδες και τα γλυκά/παγωτά![]()
Εσένα θα σε κεράσω γι άλλο λόγο αγόρι μουΕκ του ασφαλους ομιλεις γεροντα ε;;;![]()
Εκ του ασφαλους ομιλεις γεροντα ε;;;![]()
Τι μλκςΠες του τί φώτο σου έστειλα και νά 'ρθει να βοηθήσει λίγο. Άντε, όλο λούφα και παραλλαγή είναι.![]()
Κάπου θα σε ξεμοναχιασω εγώ εσέναΝα εχετε μασκες μαζι σας παλικαρια(τουλαχιστον οσοι εχουμε σκοπο να μπουμε στο σπηλαιο),να φροντισουμε να κραταμε αποστασεις σχετικες εκει που θα κατσουμε,και να λειπουν τα φιλια!!:pΑγαπιομαστε ετσι κι αλλιως!!!!:D
Η κατασταση εχει σοβαρεψει!!!!
Κάπου θα σε ξεμοναχιασω εγώ εσένα
Αχ εζυυυ.
Αν θέλεις μπορείς να συμμετέχεις, ο Κυριάκος είναι πολύ προχω σε κάτι τέτοιακαπου σε μια γωνιτσα να βλεπω λιγακι ;;;;
Να πω την αληθεια με τοσο μπρουταλ αντρουα σκιαζομαι λιγουλάκι....Αν θέλεις μπορείς να συμμετέχεις, ο Κυριάκος είναι πολύ προχω σε κάτι τέτοια![]()
Ε μα πεστα δημητσομ πεστα με τους σαλιαρηδες...αμάν πιάΑρχισαν να βγαινουν σοροπια απο το πληκτρολογιο για βολτα θα παμε η για να φτιαξουμε λουκουμαδες![]()
Κάπου θα σε ξεμοναχιασω εγώ εσένα
Αχ εζυυυ.
καπου σε μια γωνιτσα να βλεπω λιγακι ;;;;
Αν θέλεις μπορείς να συμμετέχεις, ο Κυριάκος είναι πολύ προχω σε κάτι τέτοια![]()
Μεχρι τρεις θεωρειται δεσμος,κοπελες!!!Να πω την αληθεια με τοσο μπρουταλ αντρουα σκιαζομαι λιγουλάκι....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιομισαμε!!Αρχισαν να βγαινουν σοροπια απο το πληκτρολογιο για βολτα θα παμε η για να φτιαξουμε λουκουμαδες![]()