Ρε μλκες πως είσαστε έτσι σαν εξώφυλλο δίσκου heavy metalΕδω βλεπετε δυο τραπεζια στους Μυλους:
Α) ποιοι εφαγαν πιο πολύ
Β) ποιο τραπεζι ειναι οι αντρουα και πιο αι χορευτριες.![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεcποτα συμπάθα με άλλα στο δικό σου τραπέζι είσαστε σαν να τους είπες "Νηστεία σήμερα.Θα τη βγάλετε με αλάδωτο.."!
Στο μεταξύ ερώτηση:
Πάλι ο Κυριάκος πλήρωσε;
Το χαμόγελό του από την προσφορά φώτισε την φωτό!!!
Μεγάλο σουξέ η "μεστωμένη κυρία" του Μπάμπη..
![]()
Εχει ψηθεί ασχημα λέμε... Εκτος αν πάει σε χαρλειΜεγάλο σουξέ η "μεστωμένη κυρία" του Μπάμπη..
![]()
Ναι... Γι'αυτό τον έβαλες στον πάγο.Εχει ψηθεί ασχημα λέμε... Εκτος αν πάει σε χαρλει
Η προσωπικότητα της βολτας για μένα ήταν ο Βαγγέλης με το busa. Έκατσε μαζί μας όλη την εθνική με 120...εγω δεν θα το άντεχα το μαρτυριο θα χα 200ρισει στάνταρτ
Τι τα κάνουμε τα γυμναστήρια τότε Μπάμπη;χαχαχα.Το θέμα στην βόλτα είναι να πηγαινουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του. Ασε που έκαψε όσο ένα σκουτερ.Η προσωπικότητα της βολτας για μένα ήταν ο Βαγγέλης με το busa. Έκατσε μαζί μας όλη την εθνική με 120...εγω δεν θα το άντεχα το μαρτυριο θα χα 200ρισει στάνταρτ
Η προσωπικότητα της βολτας για μένα ήταν ο Βαγγέλης με το busa. Έκατσε μαζί μας όλη την εθνική με 120...εγω δεν θα το άντεχα το μαρτυριο θα χα 200ρισει στάνταρτ
Εκλαψα, ειδικά με το busa. Θυσία έχει γίνει ο Βαγγέλης για να ακολουθήσει. Σε κάποια στάση μου λέει... Ρε συ αυτό δεν καίει τίποτα...![]()
Τι τα κάνουμε τα γυμναστήρια τότε Μπάμπη;χαχαχα.Το θέμα στην βόλτα είναι να πηγαινουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας μόνος του. Ασε που έκαψε όσο ένα σκουτερ.