Τπτ μαρη κουτσομπολα!!Γιατί έγινε κάτι;
του ειπα οτι η δικη μου λαιλαπα ειναι πιο καλη απ ολεςMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaΓιατί έγινε κάτι;
Τον @Panag δεν βλέπω να γράφει. Μάλλον δεν ευχαριστηθηκε τίποτα χθες!
Τον @Panag
δεν βλέπω να γράφει. Μάλλον δεν ευχαριστηθηκε τίποτα χθες!
Τον @Panag δεν βλέπω να γράφει. Μάλλον δεν ευχαριστηθηκε τίποτα χθες!
του ειπα οτι η δικη μου λαιλαπα ειναι πιο καλη απ ολεςMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Θα κουραστηκε ο ανθρωπος με την κοντρα πλακε σελα του τρεισερ
Μάλλον θα σκέφτεται τί μλκία έκανε κι έδωσε το βιλούδο τη CBF............![]()
μαλλον δεν εχει χωνεψει ακόμα............:D:D:D:D:D
Πτωχέ.....του ειπα οτι η δικη μου λαιλαπα ειναι πιο καλη απ ολεςMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Πάντως ο πιο άνετος από όλους μας ήταν ο babinos, αρχοντικος, όρθια θέση οδήγησης, ένας αληθινός tourer![]()
Πάει τη δάγκωσε τη λαμαρίνα τώρα στα γεραματαΠάντως ο πιο άνετος από όλους μας ήταν ο babinos, αρχοντικος, όρθια θέση οδήγησης, ένας αληθινός tourer![]()
Μα τι προφήτης που είσαι ρε Δημητραρα μουυυυ
Σε χάνω Νοτη μουυυυfgh
ΓεροντοέρωτεςΠάει τη δάγκωσε τη λαμαρίνα τώρα στα γεραματα
Οχι ακομα!!Τώρα έκλεισε το νήμα. Μπορεί να κλειδωθεί![]()