N
notakos600
Guest
Μπορούμε να ακούμε μαζί τραγούδια Κυριάκο σε διαφορετικές μοτό ή πρέπει να είμαστε δικάβαλο?Όλα κομπλέ Αποστόλη.
Μπορούμε να ακούμε μαζί τραγούδια Κυριάκο σε διαφορετικές μοτό ή πρέπει να είμαστε δικάβαλο?Όλα κομπλέ Αποστόλη.
Μέχρι ποια ταχύτητα έχεις ποιοτικό ήχο σε μουσική;Όλα κομπλέ Αποστόλη τα είχε η δική μου!
Εξαρταται τι ακούςΜέχρι ποια ταχύτητα έχεις ποιοτικό ήχο σε μουσική;
Ροκ και βαρύτεραΕξαρταται τι ακούς
Τερλεγκα ακούς μέχρι τα 150 άνεταΡοκ και βαρύτερα
Με την Sena στα 140-150 ακούς καλά.Ροκ και βαρύτερα
Φιλιώ Πυργάκη;Τερλεγκα ακούς μέχρι τα 150 άνετα
Ροκ στα 80 δεν ακούς τπτ
Μέχρι τα 100 είναι μια χαρά!!
Και μετά άκους βέβαια, αλλά...
Κάπου στη μέση!!Φιλιώ Πυργάκη;
Αρα δεν μου κάνει. Καλύτερη η Κινέζικη που μ'εδωσε ο Απάτσης. Σε εκείνη με 120 είμαι κομπλέΤερλεγκα ακούς μέχρι τα 150 άνετα
Ροκ στα 80 δεν ακούς τπτ
Μέχρι τα 100 είναι μια χαρά!!
Και μετά άκους βέβαια, αλλά...
Να ξέρεις πάντως ότι ρόλο μεγάλο παίζει και το κράνος!!Αρα δεν μου κάνει. Καλύτερη η Κινέζικη που μ'εδωσε ο Απάτσης. Σε εκείνη με 120 είμαι κομπλέ
Αλλά άρχισε να μου κάνει τσαλίμια στο βύσμα και δεν θέλω να την βάλω στο καινούριο κράνος.
Σε διαφορετικά μότο δύσκολο, επειδή αυτό δουλεύει μέσω "μπλε δοντιου", κι ως γνωστόν αυτα έχουν εμβέλεια 10 μέτρα!Μπορούμε να ακούμε μαζί τραγούδια Κυριάκο σε διαφορετικές μοτό ή πρέπει να είμαστε δικάβαλο?
Τα κατσαμπακια τα ακους ωρε η τιποτηςΦιλιώ Πυργάκη;

Τι είναι τα Κατσαμπάκια; Της ηλικίας σου πρέπει νάναι.....Τα κατσαμπακια τα ακους ωρε η τιποτης![]()

Πρέπει να ειναι απ τα πρώτα πρώτα μοντελάκιαΈβγαλαν ξανά προσφορά την 50S!
![]()
Μιλάμε για διπλή δεcποτα;Πρέπει να ειναι απ τα πρώτα πρώτα μοντελάκια
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι διπλοτατη.....αν δεν την χρησιμοποιείς σε κατακλυσμόυς....βούρΜιλάμε για διπλή δεcποτα;
Δεν είναι τπτ να τοποθετηθεί Θανασακο!Πως θα την βάλεις μέτα μόνος σου ;
Λεω να την παραγγειλω σημερα.αυτό εδώ που είχε προτείνει ο φίλος! 56 ευρώ για 2 μέρες το είχε, τώρα από ότι βλέπω ανέβηκε η τιμή αλλά και πάλι αξίζει
Δεν είναι τπτ να τοποθετηθεί Θανασακο!
Φαντάσου ότι την έβαλα εγώ μόνος μου που είμαι η επιτομή της κουλομαριας!!
Να ξέρετε όμως ότι ενώ είναι παραπάνω από τίμια για τα χρήματα που κοστίζει, δεν είναι αποσπομενη απ το κράνος, που σημαίνει ότι όταν τη φορτίζεις πάει πακετο με τη περικεφαλαια!!
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο , πάντως ένα βαθμό βαρεμάρας θα τον είχα για να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα
![]()
![]()
Είναι ένα θέμα αυτό που δεν είναι αποσπώμενο ….
Λεω να την παραγγειλω σημερα.
Θες να παρω και την δικια σου και να βρεθουμε απο βδομαδα που θα ερθει χερι-χερι να στην δωσω;
Αλλος;