ενδοεπικοινωνία-ενδοσυννενόηση

wheelboy

Administrator
Motoparea team
Μοτοσυκλέτα
Multistrada 1200s DVT

Aprilia Tuareg 660
Όνομα
Yannis
Περιοχή
Ελευσίνα
Δεν την ήξερα, πράγματι φαίνεται να είναι πολύ καλή για την τιμή της.
Δεν έχει Bluetooth intercom!

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Έχω να πω μετά την αγορά όλων των κορυφαίων μοντέλων των 2 εταιριών cardo - Sena, ότι όλες είναι ναυαρχιδες στα λόγια γιατί στην πράξη είναι ναυαρχιδες χωρις το πρόθεμα ναυ………
Η Sena υστερεί κατά πολύ στο θέμα ακουστικής στα πολλά χιλιόμετρα, η δε cardo σαφώς ανώτερη ποιότητα στον ήχο. Πολλά τα χρήματα αλλά όχι ότι τα αξίζουν κιόλας.

Επίσης στο σκούτερ, έχω μια Freedconn από τα βάθη της Κίνας η οποία με καθημερινή χρήση και πολλά πολλά τηλέφωνα, ξεχνάω ειλικρινά πότε θέλει να φορτίσει. Ποιότητα ήχοι εξαιρετική αλλά σε λίγα χιλιόμετρα μέχρι 60-80 χωρίς καμία κάλυψη από ανεμοθώρακα.

Να πω ότι και cardo και Sena αγοράστηκαν περίπου στα 700 στην διπλή τους έκδοση, ενώ η Freedconn μόνο στα 35 ευρώ.
Συμπέρασμα, σαφώς δεν αξίζουν καμία τα 700 ευρώ, ενώ η άλλη με τα 35 αξίζει στο κάθε ευρώ που δίνεις. Αυτό αξίζει, αυτό πληρώνεις.

Οι άλλες αξίζουν 150 η μόνη και την πληρώνεις 350 δηλαδή ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς οι βλάκες και τους πληρώνουμε χωρίς να αξίζουν για να μας πουλούν, φούμαρα.

Onlymusic

Moderator
Motoparea team
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda Crossrunner
Zontes GK 350
Scott
Όνομα
Παναγιώτης
Περιοχή
Αθήνα
Έχω να πω μετά την αγορά όλων των κορυφαίων μοντέλων των 2 εταιριών cardo - Sena, ότι όλες είναι ναυαρχιδες στα λόγια γιατί στην πράξη είναι ναυαρχιδες χωρις το πρόθεμα ναυ………
Η Sena υστερεί κατά πολύ στο θέμα ακουστικής στα πολλά χιλιόμετρα, η δε cardo σαφώς ανώτερη ποιότητα στον ήχο. Πολλά τα χρήματα αλλά όχι ότι τα αξίζουν κιόλας.

Επίσης στο σκούτερ, έχω μια Freedconn από τα βάθη της Κίνας η οποία με καθημερινή χρήση και πολλά πολλά τηλέφωνα, ξεχνάω ειλικρινά πότε θέλει να φορτίσει. Ποιότητα ήχοι εξαιρετική αλλά σε λίγα χιλιόμετρα μέχρι 60-80 χωρίς καμία κάλυψη από ανεμοθώρακα.

Να πω ότι και cardo και Sena αγοράστηκαν περίπου στα 700 στην διπλή τους έκδοση, ενώ η Freedconn μόνο στα 35 ευρώ.
Συμπέρασμα, σαφώς δεν αξίζουν καμία τα 700 ευρώ, ενώ η άλλη με τα 35 αξίζει στο κάθε ευρώ που δίνεις. Αυτό αξίζει, αυτό πληρώνεις.

Οι άλλες αξίζουν 150 η μόνη και την πληρώνεις 350 δηλαδή ευτυχώς που υπάρχουμε και εμείς οι βλάκες και τους πληρώνουμε χωρίς να αξίζουν για να μας πουλούν, φούμαρα.
Θα συμφωνήσω 1000/% με τα παραπάνω εκτός από το ".....πράξη είναι ναυαρχιδες χωρις το πρόθεμα ναυ………" θα προσθετα ενα γιώτα στην κατάληξη....

ibar

new member
Όνομα
ηλιας
δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με την mess σύνδεση...
εμείς με bt μια χαρά στα ταξίδια μας 3 μηχανές και με 100ρικο ο καθένας

parkaris

new member
Μοτοσυκλέτα
DS525X
Όνομα
-
Δεν μπλέκεις με pairing , και λογικά μόνιμα on πάνω από τη μουσική φαντάζομαι.

parkaris

new member
Μοτοσυκλέτα
DS525X
Όνομα
-
Επίσης το κάθε mesh device γίνεται και αναμεταδότης των κοντινότερων και όχι αποκλειστικά του paired device.

Emmanouel

new member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
Μανώλης
Εντέλει το συμπέρασμα που βγαίνει είναι:

1. Η κάθε εταιρεία έχει το δικό της mesh σύστημα οπότε μόνο ίδιας μάρκας συσκευές μπορουν να συνδεθούν σε mesh μεταξύ τους με τα όποια οφέλη σε σχέση με Bluetooth Intercom.

2. Η λύση για σύνδεση με άλλες μάρκες είναι Bluetooth intercom με universal pairing, που υποστηρίζει 2-4 άτομα ταυτόχρονα μόνο και δεν είναι και πολύ σταθερό από ότι φαίνεται.

3. Υβριδικό συστημα με συνδεση με μια συσκευή που είναι ήδη σε mesh group με Bluetooth που λειτουργεί σαν γέφυρα ώστε να συνδέεται κάποιος με το mesh group με έμμεσο τρόπο.

Emmanouel

new member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
Μανώλης

Έχω πάρει και εγώ μια από Temu και πράγματι είναι πολύ καλή για τα λεφτά της (κάπου στα 40 €) και η μπαταρία όντως κρατάει πάρα πολύ. Αλλά είναι μόνο για σύνδεση με κινητό, δεν μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές.

Top Bottom