ενδοεπικοινωνία-ενδοσυννενόηση

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Εγώ είχα και τις αποσυγχρονισα γιαυτό ακριβώς το λόγο!

Άσε μας κουκλίτσα μου.... σε έχουμε όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μας θα σε έχουμε και στη βόλτα μας!!!
Αν ήταν έτσι έπαιρνα και το κουτί, τουλάχιστον θα είχα γκρίνια μετά μουσικής!!!

Tooth Tooth Tooth Tooth
Κλαίω..... Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Εγω παντος το θεωρω απαραιτητο γκατζετακι ειδικα στα ταξιδια η μονος η με παρεα
Οπως ασχοληθηκα να μαθω να χειριζομαι την ενδοεπικοινωνια ετσι ασχοληθηκα να μαθω την γυναικα να μην με ζαλιζει στα τηλεφωνα χωρις λογο οταν ειμαι ταξιδι με την μηχανη μου ζοριστικα βεβαια αλλα τα καταφερα ( Ελπιζω να μην το διαβαση ) ToothTooth
Επομενως δεν φταινε οι ενδοεπικοινωνιες απλα εκπαιδευστε της γυναικες σας Yes abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Οπως ασχοληθηκα να μαθω να χειριζομαι την ενδοεπικοινωνια ετσι ασχοληθηκα να μαθω την γυναικα να μην με ζαλιζει στα τηλεφωνα χωρις λογο οταν ειμαι ταξιδι με την μηχανη μου ζοριστικα βεβαια αλλα τα καταφερα ( Ελπιζω να μην το διαβαση ) ToothTooth
Επομενως δεν φταινε οι ενδοεπικοινωνιες απλα εκπαιδευστε της γυναικες σας Yes abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk
Αφού είσαι μάγκας και αλεπού, έλα πες το εσύ στην Νίκη.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι

Ιδου ενας ακομη αποφοιτος των εκπαιδευτηριων 'Μοτοπαρεα' , με αριστα στο μαθημα "Πως να σχισετε την γατα σας" .... !! ooops

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Θα βαλω την πυργιωτισα να της δωσει υα φωτα της κατι μου λεει πως μιλανε την ιδια γλωσσα και θα συνενοηθουνε abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ιδου ενας ακομη αποφοιτος των εκπαιδευτηριων 'Μοτοπαρεα' , με αριστα στο μαθημα "Πως να σχισετε την γατα σας" .... !! ooops
Και την κιλότα σας...Μην κοιτάς που το παίζει μάγκας εδώ, αν τολμάει να τα πει μπροστά στην Πυργιώτισσα αυτά να σου πω εγώ γάτες και γατάκια... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Αμ πως Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling Rolling

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Και την κιλότα σας...Μην κοιτάς που το παίζει μάγκας εδώ, αν τολμάει να τα πει μπροστά στην Πυργιώτισσα αυτά να σου πω εγώ γάτες και γατάκια... abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk abcdefghgk
Αμα θες παραδιδω μαθηματα τιμες φιλικες RollingRollingRollingRollingRollingRolling

Caesarsk

well know member
Αφού είσαι μάγκας και αλεπού, έλα πες το εσύ στην Νίκη.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth
Θείο Μανώλη...εγώ που δεν είμαι μάγκας να σου θυμησω οτι 25/08 έχω τα γενέθλια μου και θυμάσαι τι θέλω...Μια SENA (ζευγάρι)

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Θείο Μανώλη...εγώ που δεν είμαι μάγκας να σου θυμησω οτι 25/08 έχω τα γενέθλια μου και θυμάσαι τι θέλω...Μια SENA (ζευγάρι)
Νονο δεν έχεις;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Πέθανε ο νονός μου...κριμα δεν ειναι που είμαι ορφανό από νονό;
Μηπως τωρα το Πασχα να μου παρεις Λαμπάδα Sena;;;;
Πριτς θα μου ζητάς Σμαρτ μετά και το νέο μοντέλο....

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Επιβεβαιώνω!!!!!

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Εγώ είχα και τις αποσυγχρονισα γιαυτό ακριβώς το λόγο!

Άσε μας κουκλίτσα μου.... σε έχουμε όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μας θα σε έχουμε και στη βόλτα μας!!!
Αν ήταν έτσι έπαιρνα και το κουτί, τουλάχιστον θα είχα γκρίνια μετά μουσικής!!!

Tooth Tooth Tooth Tooth
RollingRollingRolling

Είσαι θεός μου έδωκες ιδέα...
Όταν ξαναπάω στην Ελευσίνα θα έρθω να σε φιλήσω...ToothToothTooth

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Επιβεβαιώνω!!!!!
Πες τα ρε Κούλη, ήρθε τώρα ο Δημητράκης με το λαχανικό να το παίξει μάγκας, άσε μας κουκλίτσα μου μην φωνάξω την Πυργιώτισα και σε σκίσει στα τέσσερα.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Πες τα ρε Κούλη, ήρθε τώρα ο Δημητράκης με το λαχανικό να το παίξει μάγκας, άσε μας κουκλίτσα μου μην φωνάξω την Πυργιώτισα και σε σκίσει στα τέσσερα.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth
Κάτω απ το τραπέζι μπαίνει ο Διμητσος μόλις αγριέψει η Βάσω!!

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Δεν το παιζω μαγκας αλλα το παιδι σου το σκυλι σου και την γυναικα σου οπως τους μαθεις abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Το μικρόφωνο της BT-S2 αποφάσισε να μ’αφήσει χρόνους. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα προκαλείται από το βύσμα που κουμπώνει επάνω στη μονάδα, αφού και η ποιότητα του ήχου δεν είναι πάντα η ίδια, ούτε πάντα και στα δυο ακουστικά.

Επισκευάζεται αυτό το πράγμα; Η αλήθεια είναι ότι με είχε βολέψει.

Άλλες ενδοεπικοινωνίες (Cardo, Sena κλπ) συνεργάζονται με τη BT-S2;

Για την Cardo Freecom 2 τι γνώμη έχουμε;

panGS

member
Μοτοσυκλέτα
BMW R 1200 GS
Όνομα
Παναγιώτης
Το μικρόφωνο της BT-S2 αποφάσισε να μ’αφήσει χρόνους. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα προκαλείται από το βύσμα που κουμπώνει επάνω στη μονάδα, αφού και η ποιότητα του ήχου δεν είναι πάντα η ίδια, ούτε πάντα και στα δυο ακουστικά.

Επισκευάζεται αυτό το πράγμα; Η αλήθεια είναι ότι με είχε βολέψει.

Άλλες ενδοεπικοινωνίες (Cardo, Sena κλπ) συνεργάζονται με τη BT-S2;

Για την Cardo Freecom 2 τι γνώμη έχουμε;
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα και πριν λίγες μέρες το έπαθε και η δική μου . Δεν αξίζει πια να πάρεις ίδια , παλαιότερο μοντέλο από καλή μάρκα είναι σχεδόν στα ίδια ή λίγο παραπάνω χρήματα .

Top Bottom