- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Νομιζω το πρωτο μαγαζι που εβαλα τις εχει 170.Πανάκριβες όμως αυτές το σετ....
Κανα 30αρι κατω ,αλλα και παλι πολυ το ποσό.
Νομιζω το πρωτο μαγαζι που εβαλα τις εχει 170.Πανάκριβες όμως αυτές το σετ....
Όντως. Αυτές παραείναι ακριβές για λάμπεςΝομιζω το πρωτο μαγαζι που εβαλα τις εχει 170.
Κανα 30αρι κατω ,αλλα και παλι πολυ το ποσό.
Το θεμα με τις φθηνοτερες λαμπες ειναι οτι δυστυχως δεν κρατανε και καιγονται πολυ συχνα.Όντως. Αυτές παραείναι ακριβές για λάμπες
Το v Strom εχει μακραν τυς χειροτερους καθρεφτες.Δεν κανουν γιατιπτε αλλ εκτος απο τις συμβατικες λαμπες.Φίλος που έχει led σε vstrom ... όταν είναι πίσω μου ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΟΛΥ!! στον καθρέπτη. Επίσης, έχουν πολύ έντονο φως και με διασπορά δεξια αριστερά ΑΛΛΑ δεν απόσταση φωτισμού.
Το v Strom εχει μακραν τυς χειροτερους καθρεφτες.Δεν κανουν γιατιπτε αλλ εκτος απο τις συμβατικες λαμπες.
Τουλαχιστον αυτο εχω διαπστωσει μεχρι τωρα.
Μάστιγα αυτό , μαζί με τα xenonΦίλος που έχει led σε vstrom ... όταν είναι πίσω μου ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΟΛΥ!! στον καθρέπτη. Επίσης, έχουν πολύ έντονο φως και με διασπορά δεξια αριστερά ΑΛΛΑ δεν απόσταση φωτισμού.
Μάστιγα αυτό , μαζί με τα xenon
Επειδή έχουν διαφορετικό φως νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερα.
Στο λάθος κάτοπτρο κάνουν μεγάλη διασπορά αλλά χάνουν σε απόσταση και ρυθμίζονται πολύ δύσκολα
Στο στρωμα απλα δεν ρυθμιζονται.
Για μηχανές μιλάμε φιλος, το στρώμα δεν είναι μηχανή
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eιναι χαμηλής φωτεινότητας και δεν ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες.Μεχρι τωρα εβλεπα λαμπες led με ψυκτρες.Προσφατα ειδα τις παρακατω χωρις.
Motorcycle LED Headlight Bulbs
![]()
Ειναι 1500lm αντι των 3000 η 4000lm που βλεπω καποιες αλλες.Στις μικροτερες δεν ειναι απαραιτητη η ψυκτρα η παιζει κατι αλλο?
Eιναι χαμηλής φωτεινότητας και δεν ανεβάζουν μεγάλες θερμοκρασίες.
Πρέπει να έχουν και κάθετο νεροχύτη, αλλά υποπτεύομαι ότι θα ζεσταίνεται πολύ το σώμα..Αυτο υπεθεσα και εγω,Ουσιαστικα εχουν τα ιδια lm με τις καλες συμβατικες.
"Οχι άκυρο..Πρέπει να έχουν και κάθετο νεροχύτη, ..
Πρέπει να έχουν και κάθετο νεροχύτη, αλλά υποπτεύομαι ότι θα ζεσταίνεται πολύ το σώμα..
Ναι.Αυτο εννοεις?
![]()
![]()
Πρέπει να δείς τα cd (Candela) είναι η ένταση της φωτεινής ροής προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, biger the better.Αυτο ομως δεν στελνει αλλου γι αλλου το φως?
Πρέπει να δείς τα cd (Candela) είναι η ένταση της φωτεινής ροής προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, biger the better.
Από ότι είδα έχουν θερμοκρασία χρώματος 6500Κ που σημαίνει σκληρό λευκό.Μονο αυτο δεν εψαξα.Αν βρω κατι θα ανεβασω το link και μου πεις.:D
Οι απλες Η4 ειναι 1000lm η μεσαια σκαλα και 1500 η μεγαλη.Οι περισσοτερες με τοση ενταση στραβωνουν τους απεναντι και τους μπροστα μας.Νομιζω οτι 2000 η μεσαια και 3000 η μεγαλη σε λευκο φως ειναι πολυ καλα.Οποτε κατι τετοιο ψαχνω για να εχει οσο το δυνατον μικροτερη ψυκτρα γιατι δεν εχω χωρο.