Ναι ρε, άλλαξα το δρομολόγιο επίτηδες για να μην σε αφήσω να έρθεις μαζί μας γιατί θα μας έτρωγες το γαλακτομπούρεκο.Δεν γράφω μαλακίες ούτε το τράβηξα εγώ το σχοινί.
Το ότι ήμουν μη υπολογιστέα ποσότητα το κατάλαβα από την ώρα που με παρέπεμψες στο χρονοδιάγραμμα, αλλά να αλλάξεις και το δρομολόγιο;
Μπράβο ρε!
Ξεσκαρτάρισμα κάνω και γω.
Όλοι μας κάνουμε...
Κρίμα.
Μιά χαρά Πάνο, δεν πούλησαν εσένα ως μη υπολογιστέα μονάδα γιαυτό δεν το νιώθεις.Με ολο το θαρος και με ολο τον σεβασμο...πατε καλα?
Πάντως για να λέμε και τα σωστά Τάσο, κανονίστηκε μια εκδρομή με αρχή και τέλος, εσύ που ήσουν αλλού και δεν μπορέσατε να βρεθείτε, γιατί να φταίνε τα παιδιά; Μπορεί να άλλαξαν την διαδρομή , μπορεί να γουσταραν κάτι άλλο, δεν βλέπω το πρόβλημα, εγώ και ο @stelios62 θα πάμε Πτολεμαΐδα να συναντήσουμε τους Βόρειους, αν δηλαδή αυτοί αποφασίζουν ότι δεν θα περάσουν από Πτολεμαΐδα, θα τους ζητήσουμε και τα ρέστα;Μιά χαρά Πάνο, δεν πούλησαν εσένα ως μη υπολογιστέα μονάδα γιαυτό δεν το νιώθεις.
Αυτά ρε, σε συνδιασμό με βότκα γίνεσαι περδικι στο μισάωρο...
Πάντως για να λέμε και τα σωστά Τάσο, κανονίστηκε μια εκδρομή με αρχή και τέλος, εσύ που ήσουν αλλού και δεν μπορέσατε να βρεθείτε, γιατί να φταίνε τα παιδιά; Μπορεί να άλλαξαν την διαδρομή , μπορεί να γουσταραν κάτι άλλο, δεν βλέπω το πρόβλημα, εγώ και ο @stelios62 θα πάμε Πτολεμαΐδα να συναντήσουμε τους Βόρειους, αν δηλαδή αυτοί αποφασίζουν ότι δεν θα περάσουν από Πτολεμαΐδα, θα τους ζητήσουμε και τα ρέστα;
Ήρεμα ρωτάω....
Από σύκα είναι γεμάτη η Καλαμάτα Μάνο, η σκάφη είναι δικιά μου τόσες φώτο την έχω βάλει.... μη μπερδευόμαστε σε παρακαλώ.Όχι για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη Τασε....
Ε ναι ,αυτό έλειψε ,αν δεν ανταμώσουμε σήμερα ,θα ανταμωσουμε αύριο .Ειρηνη υμιν τεκνα μου.
Ολοι οι καλοι χωρανε