apache
Μαθουσάλας member
Αυτά ρε, σε συνδιασμό με βότκα γίνεσαι περδικι στο μισάωρο...Συνδυαστικά με τι; Μη μου πεις με τα Αρκόξια αυτά είναι πολύ βαριά![]()
Αυτά ρε, σε συνδιασμό με βότκα γίνεσαι περδικι στο μισάωρο...Συνδυαστικά με τι; Μη μου πεις με τα Αρκόξια αυτά είναι πολύ βαριά![]()
Πάντως για να λέμε και τα σωστά Τάσο, κανονίστηκε μια εκδρομή με αρχή και τέλος, εσύ που ήσουν αλλού και δεν μπορέσατε να βρεθείτε, γιατί να φταίνε τα παιδιά; Μπορεί να άλλαξαν την διαδρομή , μπορεί να γουσταραν κάτι άλλο, δεν βλέπω το πρόβλημα, εγώ και ο @stelios62 θα πάμε Πτολεμαΐδα να συναντήσουμε τους Βόρειους, αν δηλαδή αυτοί αποφασίζουν ότι δεν θα περάσουν από Πτολεμαΐδα, θα τους ζητήσουμε και τα ρέστα;Μιά χαρά Πάνο, δεν πούλησαν εσένα ως μη υπολογιστέα μονάδα γιαυτό δεν το νιώθεις.
Αυτά ρε, σε συνδιασμό με βότκα γίνεσαι περδικι στο μισάωρο...
Πάντως για να λέμε και τα σωστά Τάσο, κανονίστηκε μια εκδρομή με αρχή και τέλος, εσύ που ήσουν αλλού και δεν μπορέσατε να βρεθείτε, γιατί να φταίνε τα παιδιά; Μπορεί να άλλαξαν την διαδρομή , μπορεί να γουσταραν κάτι άλλο, δεν βλέπω το πρόβλημα, εγώ και ο @stelios62 θα πάμε Πτολεμαΐδα να συναντήσουμε τους Βόρειους, αν δηλαδή αυτοί αποφασίζουν ότι δεν θα περάσουν από Πτολεμαΐδα, θα τους ζητήσουμε και τα ρέστα;
Ήρεμα ρωτάω....
Όχι για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη Τασε....Γιατί το συνεχίζουμε ρε φίλε, είπα εγώ τίποτα ή απάιτησα; αν ναι δείχτο μου.... μόνο απαντούσα.
Από σύκα είναι γεμάτη η Καλαμάτα Μάνο, η σκάφη είναι δικιά μου τόσες φώτο την έχω βάλει.... μη μπερδευόμαστε σε παρακαλώ.Όχι για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη Τασε....
Οκ ότι θες...Από σύκα είναι γεμάτη η Καλαμάτα Μάνο, η σκάφη είναι δικιά μου τόσες φώτο την έχω βάλει.... μη μπερδευόμαστε σε παρακαλώ.
Ε ναι ,αυτό έλειψε ,αν δεν ανταμώσουμε σήμερα ,θα ανταμωσουμε αύριο .Ειρηνη υμιν τεκνα μου.
Ολοι οι καλοι χωρανε
Μη μπορώντας να λειτουργήσω σωστά και έχοντας φοβερούς πόνους όλη μέρα, δεν μπήκα στο forum.@notakos600 @Coyote είστε και οι δυο απ’τα πιο ωραία παιδιά που έχω γνωρίσει εδώ μέσα και με στεναχωρεί αφάνταστα να διαβάζω αυτά τα ποσταρίσματα.
Λυπάμαι πραγματικά και ελπίζω με κάποιον τρόπο να λυθεί η παρεξήγηση, να δώσετε τα χέρια και να ξανασμίξουμε στις βόλτες. Αν θέλετε, λαμβάνετε υπ’όψιν τη γνώμη μου, πάντως σίγουρα αυτές οι αντεγκλήσεις δεν ταιριάζουν σε κανέναν απ’τους δυο σας.
Μητσάρα!!!Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι η τελευταία.
Συμβαίνουν.![]()

Να ήταν μόνο ο Τάσος....Προσωπικά δεν έχω θέμα.
Οι παρεξηγήσεις είναι για να δοκιμάζονται οι φιλίες.
Προφανώς ο Τάσος περνάει κλιμακτήριο σε συνδυασμό με το γεγονός πως καβαλάει μαούνα.
Εγώ είμαι έτοιμος να τα ξεχάσουμε όλα αυτά κι ας έγραψε βαριές κουβέντες.
Τάσο γ@μιέσαι![]()

Στο Φωκιανό είναι τέρμα δεξιά όπως βλέπεις την Παραλία, έστησα λίγο πιο μέσα στα δέντρα για ίσωμα επειδή κοντά στην παραλία ήταν με μεγάλη κλίση. Μάλλον δεν μπήκε γκρέιντλερ στην δεξιά μεριά φέτος να την ισώσει. Έχει λίγο πιο δίπλα μια καρότσα μεγάλη για βάρκα και ένα ντάμι ψαράδων.το χωριο λεγεται Κουνουπιά,οχι κουνούπια...η πρωτη φωτο δεν ειναι φωκιανο,που ειναι?
Να ήταν μόνο ο Τάσος....![]()

το χωριο λεγεται Κουνουπιά,οχι κουνούπια...η πρωτη φωτο δεν ειναι φωκιανο,που ειναι?

Η Κουνουπιά (το έγραψα σωστά) είναι ένα πανέμορφο ορεινό χωριό γεμάτο νερά να τρέχουν και πολύ φιλόξενους κατοίκους, κρίμα που δεν έβγαλα μια φώτο εκεί.
Σας διαβάζω στο διπλανό αλλά δεν έχω εργαλείο συμμετοχής, κάτι λέω να κάνω από χειμώνα, να πάρω ένα μικρό να το φτιάξω να παίζω και γω....Kαι από εκεί ξεκινά ένα πολύ ωραίο χωμάτινο ανέβασμα, εύκολο το καλοκαίρι για μικρά ον ΟΦ, δυσκολούτσικο σε κάποιες φουρκέτες για τα βαριά ως τον Κοσμά.
(Μη χαλάτε τις καρδιές σας για τέτοια πράματα παιδιά, συμβαίνουν αυτά και είναι κρίμα να μην λύνονται και να μένουν έτσι.)
Γιομίσαμε!!!(Όσο για το τελευταίο όλα καλά, τα έχουμε βρει)
Ασε και κάτι να πέσει κάτω... πωωωω !Γιομίσαμε!!!