Φορητά Κομπρεσεράκια.Χρηστικότητα και προτάσεις

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Για μενα τις ακυρωνει εντελως Γιωργο. Ασε που ειναι και ελαφρως επικινδυνες.
Σε φιλο με Integra, του εσκασαν κατω απο τη σελα....νομιζω ενα 400ρι ζημια τα πλαστικα....
Και για εμένα οι αμπούλες είναι no go. Ένα ηλεκτρικό και μια τρόμπα χειρός και είσαι κατα 99,9% καλυμμένος.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εντελως ξεφουσκωτο λαστιχο μπορουν να φουσκωσουν τα κομπρεσερακια;
Ναι. Ακόμη και τα κινεζοφτηνά. Απλά θα κάνεις και κανα δύο διαλείμματα να μην ανάψουν. Το airman άνετα.

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Ναι. Ακόμη και τα κινεζοφτηνά. Απλά θα κάνεις και κανα δύο διαλείμματα να μην ανάψουν. Το airman άνετα.

Δεν εννοω αν αντεχουν να το φουσκωσουν.Στην αρχη που χρειαζεται μαζεμενη πιεση την εχουν για να τεντωσουν το λαστιχο?

Γιατι εγω με ενα τετοιο βαραγα στον γαμο του καραγκιοζη,γιατι εχανε απο το πλαι.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν εννοω αν αντεχουν να το φουσκωσουν.Στην αρχη που χρειαζεται μαζεμενη πιεση την εχουν για να τεντωσουν το λαστιχο?

Γιατι εγω με ενα τετοιο βαραγα στον γαμο του καραγκιοζη,γιατι εχανε απο το πλαι.

Σε κλαταρισμένο εντελώς, αυτοκινήτου το airman το φούσκωσε από εντελώς άδειο. Αν εννοείς κάτι τέτοιο, το κάνει.

Τώρα αν εννοείς απο ξεζανταρισμένο λάστιχο που το ξαναζαντώνεις για να πατήσει σωστά με την πίεση, δεν ξέρω. Άλλο το εντελώς κλαταρισμένο που όμως έχει κρατήσει την πατούρα του και περνάς κορδόνι και φεύγεις και άλλο το να περάσεις πχ καινούριο λάστιχο και να θέλεις το πρώτο φούσκωμα που θα το κάνει να πατήσει στα πλάγια να γίνει με τέτοιο κομπρεσεράκι.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά και τι ακριβώς ρωτάς.

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Κοιτάζω για ένα κομπρεσοράκι για το σπίτι (στο δρόμο αμπούλες, ή θα δω κάτι άλλο μετά).
Θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να διορθώνω πιέσεις στα μηχανάκια και στο αυτοκίνητο. Να προτιμήσω το μεγάλο αδερφάκι του Michelin, το Airman ή το Xiaomi;

dodos

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Apostolis
Περιοχή
Αθήνα
Για τη μηχανή μαζί μου κουβαλάω ένα σετακι επισκευής με αμπούλες κορδόνια που δεν πιάνει χώρο κάτω από τη σέλα!
Για το εργαστήριο και στο αυτοκίνητο έχω πάρει ένα από τα Lidl με 14 ευρώ και κάνει μια χαρά τη δουλειά του !!
389017acd19911e88a5b5254a201a8b3.jpg

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Κοιτάζω για ένα κομπρεσοράκι για το σπίτι (στο δρόμο αμπούλες, ή θα δω κάτι άλλο μετά).
Θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να διορθώνω πιέσεις στα μηχανάκια και στο αυτοκίνητο. Να προτιμήσω το μεγάλο αδερφάκι του Michelin, το Airman ή το Xiaomi;

Στις ιδιες τιμε με τα παραπανω,ψαξε για κανα μεταχειρισμενο κομφλερ απο οδοντιατρειο.Μικρα,πρακτικα και βολικα.

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

Για το σπίτι εγώ θα έδινα περισσότερο βάση στην σωστή ένδειξη της πίεσης και την ποιότητα κατασκευής, παρά την φορητότητα.
Απο αυτά που βάζεις θα έλεγα michelin. Αν είσαι μεταξύ αυτών που έβαλες, αυτή είναι η πρόταση μου.

Αλλά μιας και θα το πάρεις για το σπίτι, αν έχεις χώρο, θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι για πιο σοβαρή χρήση. Να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για άλλες δουλειές.
Ένα κομπρεσεράκι αέρος με ιπποδύναμη 1,5 ίππο και δοχείο 6-10 λίτρα κοστίζει περίπου όσο το michelin, κουβαλιέται εύκολα σε διάφορα σημεία (προφανώς όχι σε ταξίδι), μπαίνει σε κανονική παροχή ρεύματος, και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με ένα πιστόλι βαφής μέχρι και για βάψιμο (το έχω κάνει με πολύ καλό αποτέλεσμα) ή αν είσαι ακόμη καλύτερος για αερογραφία . Εγώ έχω ένα τέτοιο απο ALEX PAK που το είχα πάρει κάπου 80-90 ευρώ. Βγάζει κατα καιρούς και το Lidl ακόμη χαμηλότερα. Αν σκεφτείς πως τόσο κάνει το 12βολτο michelin που απλά φουσκώνει λάστιχα, νομίζω αξίζει τον κόπο.

Maddog

new member
Περιοχή
Ξάνθη
Μοτοσυκλέτα
BMW r1250 GS HP
Όνομα
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Περιοχή
Ξάνθη
Μιας που η κουβεντα εφερε τα κομπρεσερακια και επειδη ταλαιπωρηθηκα με καποια στο παρελθον ,σας συστηνω ανεπιφυλακτα το airman.
Σε 2'γεμιζει λαστιχο μηχανης.
Σε 30" λαστιχο ποδηλατου

Το έχω κι εγώ.ειχα στην κατοχή μου διαφορά κομπρεσέρ τέτοιου τύπου αλλά νομίζω ότι αυτό κάνει την διαφορά.μικρό σε όγκο αλλά μεγάλο σε δύναμη...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

User M

member
εγω πιστευω ο,τι τα περισσοτερα εχουν τον ιδιο ηλεκτρικο κινητηρα (μοτερ) κ το ιδιο κομπρεσερ.3-4 που εχουν παραδωσει πνευμα κ τα ανοιξα ,ηταν φωτοτυπια το ενα με το αλλο
ολα λοιπον παιζουν με τον ογκο
(εξαιρεση αυτο του αποστολη απο το λιντλ των 14 ευρω που φαινεται πολυ βαρβατο ,αλλα κ πολυ ογκωδες.για το γκαραζ μια χαρα ειναι)

Coyote

member
Μοτοσυκλέτα
Βαρκαντέρο
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Αθήνα
εγω πιστευω ο,τι τα περισσοτερα εχουν τον ιδιο ηλεκτρικο κινητηρα (μοτερ) κ το ιδιο κομπρεσερ.3-4 που εχουν παραδωσει πνευμα κ τα ανοιξα ,ηταν φωτοτυπια το ενα με το αλλο
ολα λοιπον παιζουν με τον ογκο
(εξαιρεση αυτο του αποστολη απο το λιντλ των 14 ευρω που φαινεται πολυ βαρβατο ,αλλα κ πολυ ογκωδες.για το γκαραζ μια χαρα ειναι)
Ούτε αυτό των λιντλ είναι εξαίρεση, τον ίδιο μηχανισμό έχει και αυτό μέσα, είχα τέτοιο ήταν το πρώτο μου. Απλά το έχουν κάνει να μοιάζει με κομπρεσεράκι..

Οπότε και εγώ διάλεξα ένα με φίρμα (της michelin) μπας και έχει αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Μέχρι τώρα καλά τα πάει.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ούτε αυτό των λιντλ είναι εξαίρεση, τον ίδιο μηχανισμό έχει και αυτό μέσα, είχα τέτοιο ήταν το πρώτο μου. Απλά το έχουν κάνει να μοιάζει με κομπρεσεράκι..

Οπότε και εγώ διάλεξα ένα με φίρμα (της michelin) μπας και έχει αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Μέχρι τώρα καλά τα πάει.
+847 Giving

User M

member

δεν το ηξερα ο,τι εχει το ιδιο μοτερ κ κομπρεσερ με τα ...κοινα
αλλα αφου το λες εσυ που ξες ,παω πασο

Coyote

member
Μοτοσυκλέτα
Βαρκαντέρο
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Αθήνα
Λοιπόν στο βίνδεο η λύση για ξεζανταρισμένο λάστιχο με κομπρεσεράκι. Στο 5:00....

Και πως το ζεζαντάρεις με το σταντ... να το δείτε όλο.

Τελευταία επεξεργασία:

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Επισης επι του ιδιου θεματος , ως επραξε συναδελφος μοτοσυκλετιστης (πρωην λαστιχας) καπου στην Αυστρια , σε λαστιχαδικο φυσικα οπου βρηκε υλικα ...... για να κλεισει το κενο μεταξυ λαστιχου και ζαντας εβαλε μια σαμπρελιτσα απο παπι, στριβοντας την ομως ωστε η βαλβιδα της να κοιταει προς τα εξω και την φουσκωσε ελαφρα ...... κατοπιν αρχισε να βαζει αερα στην βαλβιδα της ζαντας ωστε να ερθει εκτονωθει το λαστιχο που με την σειρα του πεταξε την σαμπρελιτσα ......!Bcde
Μακρια απο μας δηλαδη τετοιες ατυχιες ......!

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Υπάρχει και άλλος τρόπος με διάφορα εύφλεκτα καθαριστικά αλλά δεν τον συνιστώ

..... σωστος ........! Αναπτηρα δεν εχουμε ομως .......! abcdefgh

Coyote

member
Μοτοσυκλέτα
Βαρκαντέρο
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Αθήνα
Πάντα ήξερα ότι ήταν μείον να μη καπνίζεις... ειδικά από τότε που ο μπάρμπας μου ο Σταύρακας πέθανε 95 χρονών με το τσιγάρο και το ποτό στο στόμα σιγουρεύτηκα.

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Ενημερώνω το θέμα για να ενημερώσω για ένα προϊόν πολύ καλό
Η τιμή στο σάιτ μην την λαμβάνεται υπόψιν γιατί μπορεί να το βρει κάποιος γύρω στα 25 ευρώ
https://bluenebulamall.com/products/portable-wireless-air-pump-1

Το κυριότερο και ζητούμενο για τις μηχανές είναι να μην πιάνει χώρο και για αυτό το προτείνω.

tsak8

new member
Όνομα
Χρήστος
Που το βρίσκεις στην τιμή αυτή Γιαννη;
Πολύ ωραίο φαίνεται, ευχαριστώ που το ανέβασες!

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jliordos

old member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
BMW R1250GS ADVENTURE
Όνομα
Ιωάννης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Που το βρίσκεις στην τιμή αυτή Γιαννη;
Πολύ ωραίο φαίνεται, ευχαριστώ που το ανέβασες!

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρήστο που αλλού ; Χαχαχαχα https://a.aliexpress.com/_Bf7Di5Zk

Έρχεται σε πολύ ωραία θήκη, κάνει πολύ καλή δουλειά με τον ελάχιστο χώρο αποθήκευσης. Μπορείς ακόμα και μέσα σε τσέπη του μπουφάν να το έχεις

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom