Φορητά Κομπρεσεράκια.Χρηστικότητα και προτάσεις

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ενα κιτ επισκευής ελαστικού το έχουμε ανάγει σε επιστήμη, προτείνω να μας ακολουθεί Βανάκι υποστήριξης.. Ναι γιατί οι Χαρλεάδες ειναι καλύτεροι;abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Καλα...εσυ αν μείνεις απο αέρα κάνε φου φου να το φουσκώσεις abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Ευχαριστώ Γιώργο! Θα το χρειαστώ.

Αλλά το μπροστινό λάστιχο πάντα στον μήνα πάνω χάνει αρκετά. Οπότε κάθε δύο βδομάδες βγάζω μια μπαταρία παλιά που την φορτίζω για αυτή την περίπτωση, βάζω κροκοδειλάκια πάνω και φουσκώνω abcd

Επίσης έχω το ίδιο θέμα και με ένα καρότσι στην δουλειά που μεταφέρω χαρτιά. Dancing Κάθε μηνα πίτα το λάστιχο. abcdefghgk

Χρειάζομαι ένα μικρό τρομπάκι χειρός για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε κάθε περίπτωση. Joy

drake ramore rules, mtfs! Smileys drinking beer Emoticon

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα

Τo έχω με ktm brand και είναι απίστευτη για τον όγκο της!

User M

member
κ εγω εχω γδυσει ενα .Έβαλα και ένα διακοπτάκι πάνω και το κουβαλάω κατω απο τη σελα.ψαχνω να του βαλω κ ενα μανομετρο.μια χαρα ειναι

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
εγώ έχω εδώ και χρόνια αυτό, είναι πολύ καλό, αλλά λέω μπάς και βρώ κανα μικρότερο- ελαφρύτερο, μπάς και το έχεις στο passat(μιάς και είναι της οικογένειας) για σύγκριση????
View attachment 14217

+++ για τη μπύρα Βεργίνα!

Smileys drinking beer Emoticon

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Εντάξει...

Η xiaomi έχει βγάλει φορητό κομπρεσεράκι με επαναφορτιζόμενη μπαταρία!!!

ΕΔΩ που και πόσο..
& μια παρουσίαση με "επιδόσεις/δυνατοτητες".

Εδώ κάτοχος του παραπάνω.
Καλό, ούτε πριζώματα ούτε καλώδια ούτε τίποτα.
Εννοείται για τον Τάσο παραπάνω ότι πριν από ταξίδι ελέγχεται - φορτίζεται. Επιπλέον όμως μαζί έχω πάντα και power banks για πολλές χρήσεις μεταξύ των οποίων ενδεχομένως και αυτή.

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
έχει τύχει σε παρέα να σκάσει η σαμπρέλα φίλου και είχε εφεδρική... Ξεκινήσαμε λοιπόν την όλη διαδικασία και το AirMan που έβαλε ο @giamar μετά από αρκετό κόπο κατάφερε και σφράγισε το λάστιχο στη ζάντα. Πήρε αρκετά λεπτά μέχρι να γίνει αυτό αλλα το ξεζανταρισμα είχε πάρει περισσοτερο!!!

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
έχει τύχει σε παρέα να σκάσει η σαμπρέλα φίλου και είχε εφεδρική... Ξεκινήσαμε λοιπόν την όλη διαδικασία και το AirMan που έβαλε ο @giamar μετά από αρκετό κόπο κατάφερε και σφράγισε το λάστιχο στη ζάντα. Πήρε αρκετά λεπτά μέχρι να γίνει αυτό αλλα το ξεζανταρισμα είχε πάρει περισσοτερο!!!
Παιδες ,να ξερετε ,μια φορα τον μηνα να τα προπονειτε ,φουσκωνοντας κατι.
Αλλιως ολα μα ολα πεφτουν σε αποδοση

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Aυτο εχω παρει και πιανει πολυ λιγο χωρο οσο ενα τσαντακι μεσης περιπου 70€

maik900

Administrator
Motoparea team
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
Varadero 1000 MK1 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ
Κάνει δουλειά Μιχάλη;
Κανει μανο τα παιδια που τους το εχω δανεισει εγω δεν ετυχε και ειναι και πολυ γρηγορο

LAndreas

member
Περιοχή
Ναουσαρα
Όνομα
Λειβαδιτης Ανδρεας
περιεργως την ιδια λαλακια εχουν ολα μεσα( αυτα τα ''μονοκυλινδρα '') και αν λαβουμε υπ οψιν οτι φτιαχνονται ολα στην ιδια χωρα ....ποιοτικα πανω κατω τα ιδια θα ειναι
καλο ειναι να τα δουλευουμε ποτε ποτε για να μην μενει το εμβολο στην ιδια θεση και να μην κολλησει το ''ριντ''
Το δυσκολο δεν ειναι με την σαμπρελα ...θελει δεν θελει θα την φουσκωσει

Στα tubeless η αμπουλα ειναι μονοδρομος ειδικα αν εχει ''ξεκολλησει ''το λαστιχο απο την ζαντα
Ενα κολπο που εκαναν παλια και στα ποδηλαταδικα για να κατσει το λαστιχο ειναι την ωρα που φουσκωνει ''ξυλο '' περιμετρικα και καποιες φορες ισως ειναι πιο ευκολο να εχεις βγαλει την βαλβιδα η οποια καμια φορα λασκαρει και χανει απο εκει ) αρα πρεπει να εχεις και το ειδικο καπακι Yes

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
ένα από αυτά που φτιάχνουν αυτοί με τα πιάνα...
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

Υ=15
Μ=12
Π=6

Τιμη ;
Κοντα στο 30αρι €
Αυτό που έχω είναι της V.A.G group, είναι 15Χ16Χ6 και 1100gr και το βγάζει ο ίδιος Κινέζος για την ίδιο Γερμανό με αυτό που έχεις εσύ abcdefghgk
το air man έχει 10Α και 120W, ενώ το αυτοκινητίσιο 15Α 180W και το διπλό βάρος
IMG_20191223_202933.jpg
IMG_20191224_124438.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Φτου παλι ξεχασα να σηκωσω ρεζερβα απ'το τουτου
με το είχε κάνει δώρο το 2010 τυχαία κάπου προς ασπόπυργο μεριά ένα παλικάρι, να 'ναι καλά, καλή του ώρα όπου είναι, απο ένα audi το είχε, και είναι τούμπανο εδώ και χρόνια

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
εγω που θελω ενα πανευκολο στην χρηση και μικρο σε ογκο τελικώς να παρω το airman ή κάποιο άλλο;;;
Ναι airman και από μένα, αλλά το xiaomi που είπε ο Ω είναι με ενσωματωμένη μπαταρία επαναφορτιζόμενη, σημαντικό!

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

rantanplan

member
Περιοχή
φραπεδούπολη, χαλλλλαρά,
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιώργος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πάντως το κομπρεσεράκι δέν ακυρώνει τις αμπούλες, οι οποίες σε μέγεθος και ποσότητα πρέπει να είναι αντίστοιχες με τα λάστιχά μας, και να έχουμε υπολογίσει και καμιά extra, επίσης με το κομπρεσεράκι παίζει και το ενδεχόμενο λόγω κραδασμών να χαλάσει, ενδεχόμενα όλα υπολογίσιμα

Stratos

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750X
Όνομα
Στράτος
Περιοχή
Αθήνα
εγω που θελω ενα πανευκολο στην χρηση και μικρο σε ογκο τελικώς να παρω το airman ή κάποιο άλλο;;;

Να το παρεις, εξαιρετικο ειναι.Και γρηγορο. Και το Xiaomi ειναι πολυ καλο, αλλα πρεπει ναχεις το νου σου για φορτιση. Αλλη μια εννοια...

Stratos

new member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda NC 750X
Όνομα
Στράτος
Περιοχή
Αθήνα
Πάντως το κομπρεσεράκι δέν ακυρώνει τις αμπούλες, οι οποίες σε μέγεθος και ποσότητα πρέπει να είναι αντίστοιχες με τα λάστιχά μας, και να έχουμε υπολογίσει και καμιά extra, επίσης με το κομπρεσεράκι παίζει και το ενδεχόμενο λόγω κραδασμών να χαλάσει, ενδεχόμενα όλα υπολογίσιμα

Για μενα τις ακυρωνει εντελως Γιωργο. Ασε που ειναι και ελαφρως επικινδυνες.
Σε φιλο με Integra, του εσκασαν κατω απο τη σελα....νομιζω ενα 400ρι ζημια τα πλαστικα....

Top Bottom