χειμώνα καλοκαίρι δερματινες μποτες φορατε; εχω καποιες dainese αλλα δε ξερω κατα ποσο θα αντεχει εκει μεσα το ποδι ιουλιο Αύγουστο. σκέφτομαι να παρω κανενα μποτακι τυπου salomon-north face να το εχω για μηχανη το καλοκαίρι και για καμια πεζοπορία.
χειμώνα καλοκαίρι δερματινες μποτες φορατε; εχω καποιες dainese αλλα δε ξερω κατα ποσο θα αντεχει εκει μεσα το ποδι ιουλιο Αύγουστο. σκέφτομαι να παρω κανενα μποτακι τυπου salomon-north face να το εχω για μηχανη το καλοκαίρι και για καμια πεζοπορία.
νομίζω είναι ddry και ειναι φουλ δερμα δε νομίζω να αναπνέει απο καπου..αν ειναι gorotex αναπνει το ποδι....
Σωστοτατος!Νομίζω οτι μπότα που να τα κάνει ολα , ακόμα δεν υπάρχει .
Η πρώτη μου αγορά το 2013 ήταν Kochmann , ζουνε ακόμα , κορυφαία προστασία , δεν εχω δοκιμάσει ακόμα μπότα που το πόδι
να ειναι τοσο προστατευμένο .Αδιάβροχες σε μικρή βροχή .ΑΛΛΑ το πόδι καταΐδρωμένο χειμώνα άνοιξη και απίστευτο βάρος.
Περπάταγα σε εκδρομή και αισθανόμουν σαν να πηγαίνω γυμναστήριο.
Μποτάκια καλοκαιρινά dainese ελαφρυ πλήρως αεριζόμενο , αλλά απίστευτα σκληρό με σχετικά καλές προστασίες για μποτάκι
Richa αρβυλακι μηχανής , υπερβολικό ελαφρύ με προστασίες αλλά μποτάκι .
Προσφάτως πήρα τις Ελληνικές Aeropelma , βολικότατες , ανετότατες ελαφρότατες με τίμημα την μειωμένη προστασία ( μαλακό δέρμα ελάχιστα σημεία σκληρά )
Οπότε πορεύομαι με τον εξής απλό τρόπο.
Παίζει εκδρομή που δεν εχει περπάτημα? KOchmann , παιζει εκδρομή που θα εχει ποδόγυρο ; Αeropelma
παω καπου κοντά για καφε; μποτάκι richa , είναι ψόφος ντάλα καλοκαίρι; Dainese .
Eτσι καταφέρνω να είμαι άνετος και λιγότερο γκρινιάρης .Αν και προσανατολίζομαι σοβαρα να εχω ενα δεύτερο ανετότατο ζευγάρι παπουτσάκια μπαγκαζιέρα
να την παλεύω ακόμα πιο άνετα :p
Υπάρχουν διάτρητες καλοκαιρινές
Σιγουρα??? γιατι οταν εψαχνα εγω μονο μια μαρκα εβγαζε.

Πάνο
Πέρυσι τέτοιο καιρό με εναν άλλο μιλούσαμε για το ίδιο πράγμα.
Του εβγαλα φώτο τις δικές μου και του εδειξα και άλλες.
Τελικά πήρε σαν τις δικες μου ( diadora)
ΝαιΤην ιταλικη?
Σαν τη γκετα πανω απ'τη μποτα δεν εχει.Επίσης πολλές budget μπότες λένε ότι είναι αδιάβροχες,έχουν την τάδε μεμβράνη κτλ.Αδιάβροχες δύσκολα με λίγα λεφτά.
Εγώ π.χ πήρα της DIFI (DIFI CHAMP AX),πολύ άνετες,μαλακό δέρμα αλλά με βρίζω γιατί με πιάσανε οι γυφτιές μου κ δεν έδωσα 40-50ε παραπάνω,αδιάβροχες ΔΕΝ είναι και ας λένε ότι είναι ''Αδιάβροχες και αναπνέουσες λόγω της μεμβράνης AEROTEX.''
Αναπνέουσες σίγουρα.
+847Σαν τη γκετα πανω απ'τη μποτα δεν εχει.
Αφου αμα σε πιασει η βροχα θα σταματησεις να βαλεις αδιαβροχα.
Βαζεις και τις γκετες και εισαι οκ
Αμα εχεις καλες αδιαβροχες μποτες δεν χρειαζεσαι γκετεςΣαν τη γκετα πανω απ'τη μποτα δεν εχει.
Αφου αμα σε πιασει η βροχα θα σταματησεις να βαλεις αδιαβροχα.
Βαζεις και τις γκετες και εισαι οκ
Και οι καλές ίσως βάλουν νερό μετά από κάποια ώρα αλλά μου έχει τύχει να περνάω από σύννεφο και να βλέπω πιο κάτω ανοιχτό τον καιρό.
Δηλαδή έφαγα ούτε 10 λεπτα χαλαρής βροχής.Ε,οι φτηνές μπότες πήραν υγρασία,μια καλύτερη λογικά θα κρατήσει.
Κατά τα άλλα ναι,κάνω την δουλειά μου και με αυτές.Αν ξανααγόραζα;Σίγουρα θα έδινα 50-60 παραπάνω για κάτι ποιοτικότερο.
Και οι καλες καποια στιγμη θα βαλουν νερο.
Απ'την αλλη ειναι μεγαλη μλκια να την πατησεις ,γιατι θα την πατησεις ειναι σιγουρο.
Οι μονες που δεν βαζουν νερο ειναι οι γαλοτσες.
Γιατί υπάρχει ποιοτική που δεν είναι ακριβή;Μην μπερδευετε τις ακριβες με τις ποιοτικες.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.Η ποιοτικη μποτα θα βαλει νερο μετα απο 5-6-7 χρονια,καποια ακριβη μπορει να βαλει μετα απο 5-6-7 ταξιδια.
Γιατί υπάρχει ποιοτική που δεν είναι ακριβή;