Ε ναι.δες νουμερο και πες μου υπαρχουν κι αλλου και φτηνοτερα....
Καλυτερα ετσι.Έχω τρια ζευγάρια μπότες
Για καλοκαίρι diadora ,φουλ διάτρητες αλλά με όλες τις προστασίες
Tcx για ενδιάμεσες καταστάσεις
Και sidi για τα πολλά κρύα.
Έχω συνηθίσει και δεν φοράω τίποτα άλλο απο μπότες όταν οδηγαω
Καλυτερα ετσι.
Εισαι σκληροπυρηνικος εσυ.
Η αληθεια αυτη ειναι,μονο η μποτα σε καλυπτει οπως πρεπει
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κορυφαίας ποιότητας αγορά τι να λέμε..!!!Απο αρβύλα έχω μάλλον τα κορυφαία
Materhorn με 400 gr thinsulate επένδυση μέσα ,goretex ,αδιάβροχα και αλεξίσφαιρο ( μπροστά τουλάχιστον)
για υπέρ πολικές θερμοκρασίες.
Αλλά δεν έχουν προστασία κνήμης, ούτε αστραγάλου.
Είναι όμως χοντροκομμένα εμπρός και οσες φορές τα δοκιμσα σε μότο ζοριζομουν στις αλλαγές ταχυτήτων.
Κορυφαίας ποιότητας αγορά τι να λέμε..!!!
Mπροστά κι αυτά που ανέβασα χοντρά είναι, αλλά στο gs και το bandit δεν έχω το παραμικρό θέμα Δημήτρη.Ίσως είναι και ζήτημα συνήθειας.
Συνήθεια από τον στρατό που οφείλαμε και μάθαμε να είμαστε άψογοι,κορδόνι δεν μένει έξω σα "μουστάκι".Καλα τα αρβυλα αλλα δεν κανουν για μοτοσυκλετιστικη χρηση.
Αν λεω αν πιαστει κανα κορδονι τι κανουμε;
Eγώ τελικά τι παίρνω;
Eγώ τελικά τι παίρνω;
Eγώ τελικά τι παίρνω;
Δεν διάβασα όλα τα ποστ μόνο λίγα πρώτα,αλλά για μένα η έννοια μποτάκι είναι αδιανόητη.
Μόνο μπότα κανονική,ψηλή.
Πάνο υπάρχουνε μποτάκια που το τελείωμά τους φτάνει ισα ίσα στον αστράγαλο,με μία στραβή δηλ. υπάρχει 50% πιθανότητα να τραυματιστεί.Από την άλλη η κνήμη είναι κι αυτή ευάλωτη να φας τον πατητήρα ακόμα και σε στατική πτώση γι αυτό λέω για κανονική μπότα.
Όσο για την πρακτικότητα,μη νομίζεις,μια συνήθεια είναι,ακόμα και στην πόλη να κυκλοφορείς δε σε δυσχεραίνει.Ασε που αισθάνεσαι και πιο 'δεμένος' πιο σίγουρος.
Εδώ παντρεύεται ο άλλος δι αλληλογραφίας στις μπότες θα κολλήσουμε ρε Στέλιο;
Eγώ τελικά τι παίρνω;
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα πούλο από δω και θα πήγαινα τσάρκα στα μαγαζά να δοκιμάσω όσα περισσότερα μπορώ.
Και συμφωνώ με Jimakos για τα Rev’it Scout: πολύ all around μποτάκι.